سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

عراقچی: با آژانس درباره تاسیسات هسته ای بمباران شده تعامل نمی کنیم/ غنی سازی صفر را خیانت می دانم

عراقچی: با آژانس درباره تاسیسات هسته ای بمباران شده تعامل نمی کنیم/ غنی سازی صفر را خیانت می دانم

23 دقیقه پیش
حماس: قطعنامه شورای امنیت درباره غزه تشریفاتی و فاقد هر گونه گام عملی است

حماس: قطعنامه شورای امنیت درباره غزه تشریفاتی و فاقد هر گونه گام عملی است

25 دقیقه پیش
جمهوری آذربایجان علاقه‌مند به تسریع کار بر روی «مسیر ترامپ» است

جمهوری آذربایجان علاقه‌مند به تسریع کار بر روی «مسیر ترامپ» است

25 دقیقه پیش
تل آویو: تا لحظاتی دیگر مناطقی از جنوب لبنان را بمباران می کنیم

تل آویو: تا لحظاتی دیگر مناطقی از جنوب لبنان را بمباران می کنیم

26 دقیقه پیش
سفر زلنسکی به آنکارا

سفر زلنسکی به آنکارا

26 دقیقه پیش
پرونده اپستین؛ رأی تاریخی کنگره قبل از زلزله‌ای سیاسی

پرونده اپستین؛ رأی تاریخی کنگره قبل از زلزله‌ای سیاسی

27 دقیقه پیش

تعویق سفر پرحاشیه ویتکاف به ترکیه

28 دقیقه پیش
واشنگتن: غنی‌سازی اورانیوم بخشی از توافق با عربستان سعودی نیست

واشنگتن: غنی‌سازی اورانیوم بخشی از توافق با عربستان سعودی نیست

28 دقیقه پیش
دیپلمات روس: آمریکا توضیحی درباره آزمایش‌های هسته‌ای نداده است

دیپلمات روس: آمریکا توضیحی درباره آزمایش‌های هسته‌ای نداده است

29 دقیقه پیش
جزئیات بررسی پرونده ایران در شورای حکام/مخالفان قطعنامه درحال تنظیم بیانیه مشترک هستند

جزئیات بررسی پرونده ایران در شورای حکام/مخالفان قطعنامه درحال تنظیم بیانیه مشترک هستند

30 دقیقه پیش

Home » رسانه‌ها همواره صدای مردم و بازتاب‌دهنده مشکلات چهارمحال وبختیاری بوده‌اند

رسانه‌ها همواره صدای مردم و بازتاب‌دهنده مشکلات چهارمحال وبختیاری بوده‌اند

زمان انتشار: 20 نوامبر 2025 ساعت 12:24

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2885555

زمان مطالعه: 9 دقیقه

رسانه‌ها همواره صدای مردم و بازتاب‌دهنده مشکلات چهارمحال وبختیاری بوده‌اند

رسانه‌ها همواره صدای مردم و بازتاب‌دهنده مشکلات چهارمحال وبختیاری بوده‌اند

به گزارش خبرگزاری سیلاد استان چهارمحال وبختیاری، کمال اکبریان مدیرکل دفتر سیاسی انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری چهارمحال و بختیاری  در جشنواره رسانه‌ای «نسل امید» که در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، با قدردانی از تلاش فعالان حوزه رسانه، هنر و تشکل‌های جوانان استان گفت: «نسل آینده، امید این کشور است و هنر و رسانه نقش بی‌بدیل و اثرگذاری در شکل‌گیری شخصیت، آگاهی و آینده‌سازی این نسل دارند.»

وی افزود: «مفاهیمی مانند نسل، امید، هنر و رسانه هرکدام بار معنایی سنگینی دارند و اگر بخواهیم نسلی تربیت شود که به جامعه امید بدهد و سازنده فردای استان و کشور باشد، باید پیش‌نیازهای سخت‌افزاری، ساختاری و فکری لازم را فراهم کنیم.»

اکبریان با اشاره به اهمیت باور به توانمندی نسل آینده تصریح کرد: «اگر نسل آینده را باور داشته باشیم و نقش جامعه مدنی را بپذیریم، این نسل می‌تواند در مدیریت، نظارت و هدایت جریان‌های توسعه در کنار دولت قرار بگیرد و مشارکت فعال داشته باشد.»

وی با اشاره به کسب رتبه اول کشوری استان در ساماندهی تشکل‌های مردم‌نهاد و ثبت نهادهای اجتماعی گفت: «این دستاورد بزرگ نتیجه برنامه‌ریزی، پیگیری و تلاش مجموعه ورزش و جوانان استان به ویژه سرکار خانم علی‌بابایی و همکارانشان است و ارزش دارد که از آن قدردانی کنیم.»

مدیرکل دفتر سیاسی انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری چهارمحال و بختیاری  ادامه داد: «در حوزه رسانه نیز چهارمحال و بختیاری از استان‌های پیشرو کشور است. اصحاب رسانه این استان همیشه با مسئولیت‌پذیری، دلسوزی و شجاعت، مسائل و مطالبات مردم را بیان کرده‌اند—even زمانی که می‌دانستند این مطالبه‌گری ممکن است برای خودشان هزینه‌ساز باشد.»

وی تأکید کرد: «رسانه زمانی ارزشمند است که دغدغه مردم داشته باشد. بسیاری از اصلاحات، تصمیم‌سازی‌ها و مطالبه‌های مهم استان نتیجه پیگیری رسانه‌ها و جریان رسانه‌ای آگاه و مسئول بوده است.»

اکبریان با اشاره به نقش رسانه در ارتقای امید اجتماعی و افزایش آگاهی عمومی افزود: «رسانه باید جریان‌ساز باشد؛ نه صرفاً اطلاع‌رسان. رسانه می‌تواند با نقد منصفانه، تحلیل عالمانه و روایت صحیح، سرمایه اجتماعی را تقویت کرده و جامعه را به سمت گفت‌وگو و همفکری سوق دهد.»

وی در پایان ضمن قدردانی از هنرمندان، فعالان اجتماعی، خبرنگاران و دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره گفت:
«ما به شما افتخار می‌کنیم و باور داریم که حضور چنین انسان‌های دلسوز و فرهیخته‌ای در استان، یک سرمایه واقعی است.»

رسانه‌ها همواره صدای مردم و بازتاب‌دهنده مشکلات چهارمحال وبختیاری بوده‌اند

 فرهنگ و هنر استان نیازمند توجه ویژه و تقویت زیرساخت‌هاست

 رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری نیز دراین ایین  با تاکید بر ضرورت حمایت از جوانان، رسانه‌ها و هنرمندان استان، خواستار ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی و تعامل بیشتر دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها و رویدادهای هنری شد.

احسان قائدی اظهار کرد: هدف این جشنواره ایجاد فضای تولید آثار مرتبط با مسائل نسل جوان و تقویت انگیزه هنرمندان برای ورود به این حوزه بود.

وی افزود: «با وجود استعدادهای ارزشمند در استان، دستاوردهای حوزه فرهنگ و هنر متناسب با ظرفیت موجود نیست و این موضوع نیازمند بازنگری در سیاست‌گذاری و تخصیص اعتبارات است.»

قائدی با اشاره به لزوم اولویت‌دهی به حوزه جوانان و فرهنگ در کنار بخش‌های عمرانی و ورزشی گفت: «استان با کمبود زیرساخت‌های فرهنگی روبه‌روست و در بسیاری از برنامه‌ها شأن هنرمندان و فعالان رسانه‌ای به دلیل محدودیت‌ها رعایت نمی‌شود.»

رئیس حوزه هنری همچنین یکی از چالش‌های جدی پیش‌روی استان را نبود تعامل کامل میان دستگاه‌ها عنوان کرد و افزود: «بسیاری از رویدادها می‌توانند با مشارکت مشترک نهادها برگزار شوند تا بار سنگین برنامه‌ها تنها بر دوش یک دستگاه قرار نگیرد.»

او با قدردانی از مدیرکل ورزش و جوانان و فعالان این حوزه ادامه داد: «نباید ادغام حوزه جوانان و ورزش باعث کمرنگ شدن مسائل مهم جوانان شود؛ خوشبختانه مجموعه ورزش و جوانان اکنون با نگاه فعالانه در حال پیگیری این حوزه است.»

قائدی همچنین از تلاش‌های شبانه‌روزی دبیر رویداد و عوامل اجرایی تقدیر کرد و گفت: «اگر پیگیری و پشتکار مجموعه برگزارکنندگان نبود، این جشنواره شکل نمی‌گرفت.»

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تعامل و هم‌افزایی بیشتر نهادهای فرهنگی، شاهد رشد شایسته هنر، رسانه و جوانان در چهارمحال و بختیاری باشیم.

رسانه‌ها همواره صدای مردم و بازتاب‌دهنده مشکلات چهارمحال وبختیاری بوده‌اند

چهارمحال و بختیاری رتبه نخست کشوری در صدور مجوز سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان را کسب کرد

حسین زمانی، مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری، نیز در آیین اختتامیه جشنواره «نسل امید» با قدردانی از اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی گفت: «این موفقیت نتیجه تلاش جمعی فرمانداران، معاونین، مدیران و جوانان پرتلاش استان است.»

وی گفت  استان چهارمحال و بختیاری رتبه نخست کشوری در صدور مجوز سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان را کسب کرده است. وبراساس اعلام رسمی وزارت ورزش و جوانان و گزارش سامانه ملی صدور مجوز تشکل‌های مردم‌نهاد جوانان، استان در صدر استان‌های کشور قرار دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با تأکید بر کار تیمی و نقش همه کارشناسان افزود: «این موفقیت‌ها حاصل همکاری همه دست‌اندرکاران و جوانان فعال است و نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در حوزه جوانان و مشارکت اجتماعی است.

گفتنی  است ،آئین اختتامیه جشنواره ملی هنری «نسل امید» با حضور جمعی از مسئولان استانی در فرهنگسرای ارشاد برگزار و برگزیدگان در بخش‌های مختلف هنری و بخش ویژه خبرنگاران معرفی شدند.

48

برچسب ها
استان چهارمحال و بختیاری
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • دفتر استانی انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات کرمان افتتاح شد
    دفتر استانی انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات کرمان افتتاح شد 12 دقیقه پیش
  • هشدار مدیرکل بهزیستی کرمان درباره بالا بودن آمار خودکشی در استان
    هشدار مدیرکل بهزیستی کرمان درباره بالا بودن آمار خودکشی در استان 13 دقیقه پیش
  • ارتقای شبکه تلفن ثابت قزوین با فیبر نوری سرعت گرفت
    ارتقای شبکه تلفن ثابت قزوین با فیبر نوری سرعت گرفت 14 دقیقه پیش
  • فرهنگ عمومی ستون هویت اجتماعی است
    فرهنگ عمومی ستون هویت اجتماعی است 14 دقیقه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8508
  • اقتصاد 7263
  • بازار مالی 1603
  • بین الملل 13609
  • تبلیغات 28
  • جامعه 8407
  • دانش 6109
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7061
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1081
  • ورزش 20434

جدیدترین مقالات

  • دفتر استانی انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات کرمان افتتاح شد
    دفتر استانی انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات کرمان افتتاح شد 4 ساعت پیش
  • هشدار مدیرکل بهزیستی کرمان درباره بالا بودن آمار خودکشی در استان
    هشدار مدیرکل بهزیستی کرمان درباره بالا بودن آمار خودکشی در استان 4 ساعت پیش
  • ارتقای شبکه تلفن ثابت قزوین با فیبر نوری سرعت گرفت
    ارتقای شبکه تلفن ثابت قزوین با فیبر نوری سرعت گرفت 4 ساعت پیش
  • فرهنگ عمومی ستون هویت اجتماعی است
    فرهنگ عمومی ستون هویت اجتماعی است 4 ساعت پیش
  • معاون اقتصادی استاندار سمنان تاکید کرد:
 ضرورت تمرکز بر روی تولید محصولات صادرات محور / نگاه فرا استانی در تکمیل زنجیره تامین
    معاون اقتصادی استاندار سمنان تاکید کرد: ضرورت تمرکز بر روی تولید محصولات صادرات محور / نگاه فرا استانی در تکمیل زنجیره تامین 4 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور