سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

واکنش ایران به تصویب پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه

7 ثانیه پیش
دیدار در کاخ سفید؛ در نشست خبری ترامپ و بن‌سلمان چه گذشت؟

دیدار در کاخ سفید؛ در نشست خبری ترامپ و بن‌سلمان چه گذشت؟

1 دقیقه پیش
عراقچی و معاون نخست وزیر اردن درباره نشست پیش‌روی شورای حکام گفت وگو کردند

عراقچی و معاون نخست وزیر اردن درباره نشست پیش‌روی شورای حکام گفت وگو کردند

2 دقیقه پیش
غریب‌آبادی: مذاکرات محرمانه‌ای با آژانس نداریم

غریب‌آبادی: مذاکرات محرمانه‌ای با آژانس نداریم

3 دقیقه پیش
بیانیه ۱۱ بندی ایران درباره قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه

بیانیه ۱۱ بندی ایران درباره قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه

4 دقیقه پیش
ترامپ خطاب به خبرنگار زن: خفه شو، خوک!

ترامپ خطاب به خبرنگار زن: خفه شو، خوک!

5 دقیقه پیش
گزافه گویی نتانیاهو: از همه طرف به محور ایران ضربه زده‌ایم

گزافه گویی نتانیاهو: از همه طرف به محور ایران ضربه زده‌ایم

5 دقیقه پیش
چین و روسیه در شورای حکام به نفع ایران وارد عمل خواهند شد؟

چین و روسیه در شورای حکام به نفع ایران وارد عمل خواهند شد؟

5 دقیقه پیش
پروژه‌ خطرناک ترامپ برای از بین بردن جوهره فلسطین/ انتقادهای بنیادین روسیه و چین به قطعنامه آمریکا / صهیونیست‌های افراطی سیری ناپذیرند

پروژه‌ خطرناک ترامپ برای از بین بردن جوهره فلسطین/ انتقادهای بنیادین روسیه و چین به قطعنامه آمریکا / صهیونیست‌های افراطی سیری ناپذیرند

6 دقیقه پیش
کاخ سفید: آمریکا و عربستان توافقنامه همکاری هسته‌ای و فروش اف-۳۵ به ریاض را نهایی کردند

کاخ سفید: آمریکا و عربستان توافقنامه همکاری هسته‌ای و فروش اف-۳۵ به ریاض را نهایی کردند

7 دقیقه پیش

Home » دیدار در کاخ سفید؛ در نشست خبری ترامپ و بن‌سلمان چه گذشت؟

دیدار در کاخ سفید؛ در نشست خبری ترامپ و بن‌سلمان چه گذشت؟

زمان انتشار: 19 نوامبر 2025 ساعت 11:55

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2885184

زمان مطالعه: 8 دقیقه

دیدار در کاخ سفید؛ در نشست خبری ترامپ و بن‌سلمان چه گذشت؟

دیدار در کاخ سفید؛ در نشست خبری ترامپ و بن‌سلمان چه گذشت؟

به گزارش سیلاد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی هم اکنون در دفتر بیضی کاخ سفید نشست دوجانبه را آغاز کردند.

ولیعهد عربستان دوست صمیمی من است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلویزیون فاکس نیوز، رئیس جمهور آمریکا در این دیدار گفت: ولیعهد عربستان دوست صمیمی من است و در کاخ سفید بسیار مورد احترام است. من دیدار فوق‌العاده‌ای با ولیعهد عربستان داشتم. ما ۲۱ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری به آمریکا آورده‌ایم. از عربستان سعودی به خاطر سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در ایالات متحده تشکر می‌کنم و امیدوارم این رقم به یک تریلیون دلار برسد. از اعلام ولیعهد عربستان سعودی برای افزایش سرمایه‌گذاری‌های کشورش در ایالات متحده به یک تریلیون دلار استقبال می‌کنیم.

برای فروش جنگنده اف-۳۵ به ریاض توافق کردیم

دونالد ترامپ با تکرار عادت خودشیفگی اش ادعا کرد: قیمت انرژی در ایالات متحده به طور قابل توجهی کاهش یافته است. ما به ۱۷ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری دست یافته‌ایم و انتظار داریم تا پایان اولین سال ریاست جمهوری من به ۲۱ تریلیون دلار برسد. با عربستان برای فروش جت‌های جنگنده F-۳۵ توافق خواهیم کرد. فکر می‌کنم با عربستان به توافقی پیرامون (دست یابی ریاض به) انرژی هسته‌ای خواهیم رسید. سرمایه‌گذاری‌های خارجی برای امنیت ملی ما ضروری هستند. عربستان یک متحد واقعی است و در حال برداشتن گام‌هایی برای تقویت قدرت ماست. روابط ما با عربستان سعودی در بهترین حالت خود است.

آماذه گفتگو با مادورو هستم

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری با اشاره به افزایش تحرکات نظامی واشنگتن در سواحل ونزوئلا گفت: ما در حال افزایش نیروهای نظامی خود به بالاترین سطح خود در تاریخ هستیم. رئیس جمهور ونزوئلا می‌خواهد با من صحبت کند و من آماده صحبت با او هستم، اما ونزوئلا با ما بدرفتاری کرده است!

ادعای ترامپ: ایران می‌خواهد با ما توافق کند

ترامپ بار دیگر با تکرار ادعای «نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران» در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تهران و بی اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای تهران، مدعی شد: فکر می‌کنم ما در از بین بردن توان هسته‌ای ایران کار بزرگی انجام داده‌ایم! نباید به ایران اجازه داشتن سلاح هسته ای داده شود. ایرانی‌ها می‌خواهند به توافق برسند، حتی اگر این را نگویند!

من هیچ ارتباطی با اپستینِ منحرف و بیمار نداشتم!

دونالد ترامپ ادعا کرد: من هیچ ارتباطی با جفری اپستین ندارم و فکر می‌کنم او فردی منحرف و بیمار است. اپستین هیچ پولی به من کمک نکرد؛ او به دموکرات‌ها کمک مالی کرد!

بن سلمان از قتل خاشقحی بی‌خبر بود!

وی با فراموش کردن جنایت ریاض در ماجرای قتل جمال خاشقچی و در تلاش برای سفیدشویی از این حادثه هولناک ادعا کرد: کاری که او انجام داد، چه در زمینه حقوق بشر و چه در هر زمینه دیگری، باورنکردنی است! اتفاقاتی افتاد که محمد بن سلمان از آنها بی‌خبر بود!

در نشست گروه ۲۰ در آفریقای جنوبی شرکت نمی‌کنم

رئیس‌جمهور آمریکا که از آفریقای جنوبی به دلیل شکایت از رژیم صهیونیستی در مجامع بین المللی به جرم نسل کشی مردم مظلوم غزه خشمگین است، گفت: من به نشست گروه- ۲۰ در آفریقای جنوبی نخواهم رفت، زیرا فکر می‌کنم سیاست‌های آن‌ها در زمینه نابودی مردم غیرقابل قبول است. من هیچ اشاره‌ای به مسائل مربوط به آفریقای جنوبی نخواهم داشت. آفریقای جنوبی رفتار فوق‌العاده بدی از خود نشان داده است!

محمد بن سلمان: برای توافق بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم

محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی نیز خطاب به خبرنگاران گفت: ما به آینده‌ای مشترک با ایالات متحده اعتقاد داریم. افزایش سرمایه‌گذاری‌های ریاض در آمریکا به حدود یک تریلیون دلار را اعلام خواهیم کرد. ما در حال ایجاد فرصت‌های واقعی در هوش مصنوعی هستیم و به نیمه هادی‌ها نیاز داریم.

ولیعهد سعودی: می‌خواهیم بخشی از توافق ابراهیم باشیم، اما از راه‌حل دودولتی هم دفاع می‌کنیم

می‌خواهیم بخشی از توافق ابراهیم باشیم، اما می‌خواهیم به راه‌حل دو دولتی دست یابیم. تمام تلاش خود را برای دستیابی به توافق بین ایالات متحده و ایران انجام خواهیم داد. می‌خواهیم از رشد مداوم تولید ناخالص داخلی خود اطمینان حاصل کنیم و در نتیجه کمبود نیروی کار را از طریق هوش مصنوعی برطرف کنیم.

بن سلمان: در حال مذاکره درباره مبلغ پرداختی ریاض برای بازسازی غزه هستیم

ولیعهد عربستان سعودی ادامه داد: هیچ محدودیتی برای انتظارات ما در مورد روابط با آمریکا وجود ندارد. در حال مذاکره در مورد مبلغی هستیم که عربستان برای بازسازی غزه ارائه خواهد داد و در حال حاضر مبلغ مشخصی در این خصوص وجود ندارد.

310310

برچسب ها
محمد بن سلمان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • واکنش ایران به تصویب پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه 13 ثانیه پیش
  • عراقچی و معاون نخست وزیر اردن درباره نشست پیش‌روی شورای حکام گفت وگو کردند
    عراقچی و معاون نخست وزیر اردن درباره نشست پیش‌روی شورای حکام گفت وگو کردند 2 دقیقه پیش
  • غریب‌آبادی: مذاکرات محرمانه‌ای با آژانس نداریم
    غریب‌آبادی: مذاکرات محرمانه‌ای با آژانس نداریم 4 دقیقه پیش
  • بیانیه ۱۱ بندی ایران درباره قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه
    بیانیه ۱۱ بندی ایران درباره قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه 4 دقیقه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8430
  • اقتصاد 7209
  • بازار مالی 1603
  • بین الملل 13570
  • تبلیغات 28
  • جامعه 8361
  • دانش 6069
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7051
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1081
  • ورزش 20394

جدیدترین مقالات

  • مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اطلاعیه‌ داد 4 ساعت پیش
  • واکنش ایران به تصویب پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه 4 ساعت پیش
  • رونمایی از قوی‌ترین سدان بازار ایران / وویا پشن از راه رسید
    رونمایی از قوی‌ترین سدان بازار ایران / وویا پشن از راه رسید 4 ساعت پیش
  • پول مفت و بی حساب، فوتبال ایران را به سقوط اخلاقی کشاند/ آن فوتبال قشنگ و تمیز قدیم کجا ، این فوتبال بی ادب و هتاک امروز کجا؟
    پول مفت و بی حساب، فوتبال ایران را به سقوط اخلاقی کشاند/ آن فوتبال قشنگ و تمیز قدیم کجا ، این فوتبال بی ادب و هتاک امروز کجا؟ 4 ساعت پیش
  • راه‌حل فوری عبور از کم‌آبی از زبان محمد درویش/ ایران ۱۰۰ برابر عربستان آب دارد/ با باران مشکل ما حل نمی‌شود/ جیره‌بندی و کمبود آب به گیلان هم رسیده
    راه‌حل فوری عبور از کم‌آبی از زبان محمد درویش/ ایران ۱۰۰ برابر عربستان آب دارد/ با باران مشکل ما حل نمی‌شود/ جیره‌بندی و کمبود آب به گیلان هم رسیده 4 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور