سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

کارشناس روس: آمریکا آماده توافق با ایران نیست

کارشناس روس: آمریکا آماده توافق با ایران نیست

15 ساعت پیش

ببینید | جزئیاتی از پیام‌های خصوصی عراقچی و ویتکاف از طریق واتساپ

15 ساعت پیش
ادعای نتانیاهو برای توجیه نقض گسترده آتش‌بس در غزه

ادعای نتانیاهو برای توجیه نقض گسترده آتش‌بس در غزه

15 ساعت پیش
ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم

ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم

15 ساعت پیش
روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

15 ساعت پیش
تاکید عراقچی بر ضرورت اقدامات لازم جهت اجرایی کردن توافقات ایران و چین

تاکید عراقچی بر ضرورت اقدامات لازم جهت اجرایی کردن توافقات ایران و چین

15 ساعت پیش
اردوغان: جنایات اسرائیل در غزه، توسعه فلسطین را ۷۰ سال به‌عقب راند

اردوغان: جنایات اسرائیل در غزه، توسعه فلسطین را ۷۰ سال به‌عقب راند

15 ساعت پیش
لیبرمن: نتانیاهو همه چیز را در یک معامله شخصی می‌فروشد

لیبرمن: نتانیاهو همه چیز را در یک معامله شخصی می‌فروشد

15 ساعت پیش
عراقچی: تشکیل سریع دولت، شیرینی برگزاری انتخابات پرشور عراق را مضاعف می‌کند

عراقچی: تشکیل سریع دولت، شیرینی برگزاری انتخابات پرشور عراق را مضاعف می‌کند

15 ساعت پیش
ابومرزوق: گزارش‌های اسرائیل در مورد ازسرگیری جنگ توسط حماس دروغ محض است

ابومرزوق: گزارش‌های اسرائیل در مورد ازسرگیری جنگ توسط حماس دروغ محض است

15 ساعت پیش

Home » توجه جدی به مردمی‌سازی رویدادها و عدالت فرهنگی در استان کرمان

توجه جدی به مردمی‌سازی رویدادها و عدالت فرهنگی در استان کرمان

زمان انتشار: 4 نوامبر 2025 ساعت 12:18

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2873167

زمان مطالعه: 8 دقیقه

توجه جدی به مردمی‌سازی رویدادها و عدالت فرهنگی در استان کرمان

توجه جدی به مردمی‌سازی رویدادها و عدالت فرهنگی در استان کرمان

به گزارش خبرگزاری سیلاد ؛ حسین اسحاقی در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام کرد: طی هشت ماه گذشته، رویکرد اصلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان حرکت به سمت حل مسائل فرهنگی و تقویت فضای آرام و مثبت در استان بوده است.
 
وی با اشاره به هماهنگی مدیریت عالی استان و حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای رویکرد دولت وفاق ملی، تصریح کرد: این همگرایی در سطح ملی و استانی، بستری برای پیشبرد اقدامات و توسعه فرهنگی هنری در استان کرمان فراهم کرده است و امیدواریم این هم‌افزایی باعث سامان بخشی و رونق برنامه‌ها شود.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان تاکید کرد: در تمامی برنامه‌های انجام‌شده، ایده و نظر هنرمندان و اصحاب فرهنگ ملاک عمل بوده است و برای ترویج فرهنگ و هنر باید از نظر و مشارکت مردم بهره بگیریم.
 
وی با یادآوری توجه جدی به مردمی‌سازی رویدادهای فرهنگی هنری در دوره جدید گفت: در این راستا، واگذاری برگزاری رویدادها و جشنواره‌ها به مردم، هنرمندان و موسسات فرهنگی در دستور کار قرار دارد تا شاهد حضور پررنگ‌تر بخش غیردولتی در عرصه فرهنگ باشیم.
 
اسحاقی توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار استان کرمان را از دیگر رویکردهای مدیریتی عنوان کرد و افزود: باید برای مناطقی که برخی مخاطرات اجتماعی در آنها وجود دارد یا از امکانات فرهنگی محروم بوده‌اند، برنامه‌ریزی ویژه‌ای صورت گیرد، چرا که آنان نیز حق حیات فرهنگی دارند که در این زمینه جشنواره تئاتر، شعر و موسیقی روستا را در این مناطق برگزار می‌کنیم.
 
وی گفت: استفاده از فناوری‌های نوین و ایجاد نظام حکمرانی شفاف از دیگر اولویت‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان کرمان محسوب می‌شود، زیرا بدون بهره‌گیری از این فناوری‌ها، فعالیت‌های فرهنگی ناکارآمد خواهد بود.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان اظهار داشت: ضمن اینکه در راستای حکمرانی شفاف، در حال سرمایه‌گذاری جدی روی سامانه‌ها و ایجاد نظام شیشه‌ای در این اداره کل برای افزایش اعتماد عمومی هستیم و برای توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر و تقویت اقتصاد فرهنگ نیز برنامه داریم.
 
وی توجه به مفاخر ملی و استانی را مورد تاکید قرار داد و افزود: این مفاخر چراغ راه ما برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی هستند و تلاش داریم هم‌افزایی بین هسته نرم فرهنگ و هنر با حضور مفاخر ملی و استان در حوزه‌های مختلف انجام شود.
 
اسحاقی با اشاره به لزوم برگزاری جشنواره موسیقی نواحی در استان کرمان اظهار داشت: پس از پیگیری موضوع و مذاکره با معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جشنواره موسیقی نواحی به کرمان بازخواهد گشت.
 
وی اضافه کرد: طی تفاهمنامه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با بهره‌گیری از اعتبارات استانی قرار است تمامی مجتمع‌های فرهنگی هنری در استان کرمان تکمیل، بازسازی و تجهیز شود و مورد بهره برداری قرار گیرند.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این استان در هفته دولت امسال گفت: حدود ۶۰ درصد مقامات وزارتخانه در این مدت به کرمان سفر کرده اند و آثار و برکات سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به مرور زمان خود را نشان می‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های هفته کتاب افزود: نمایشگاه استانی کتاب آذرماه برگزار می‌شود که برای آن بخش بین الملل نیز برنامه ریزی شده است.
 
اسحاقی گفت: برای راه اندازی موزه مطبوعات کرمان نیز فضای اولیه مناسب نبود و قرار شد میراث فرهنگی مکان مناسبی برای این موزه در اختیار ما بگذارد تا بتوانیم موزه را در مکان خوبی ایجاد کنیم.
 
وی ادامه داد: در سال جاری ۷۲ عنوان برنامه با اعتبار ۴۵ میلیارد تومان در حوزه‌های فرهنگی، هنری، آموزشی و رسانه‌ای با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده که در بخش‌های کتابخوانی، قرآنی، پویانمایی، مفاخر فرهنگی، مد و لباس، توانمندسازی موسسات و صندوق اعتباری هنر در استان کرمان به اجرا در می‌آید.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به ضرورت ایفای نقش شرکت‌های بزرگ در قالب مسئولیت‌های اجتماعی گفت: پایداری اقتصاد فرهنگ و هنر در اولویت‌های ما قرار دارد و سرمایه‌گذاری در همه بخش‌های فرهنگی و هنری باید مورد توجه قرار گیرد حتی صادرات کالای فرهنگی هنری داشته باشیم که نیازمند جذب سرمایه توسط بخش خصوصی هستیم.

48

برچسب ها
استان کرمان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • موافقت شورای شهر اصفهان با اخذ وام برای تأمین مالی پروژه‌های اتوبوسرانی و مترو
    موافقت شورای شهر اصفهان با اخذ وام برای تأمین مالی پروژه‌های اتوبوسرانی و مترو 3 ساعت پیش
  • فرماندارلنگرود :
مدیران دستگاه ها موظفند با اطلاع رسانی دقیق خدمات دولت را برای امید آفرینی در جامعه منعکس کنند
    فرماندارلنگرود : مدیران دستگاه ها موظفند با اطلاع رسانی دقیق خدمات دولت را برای امید آفرینی در جامعه منعکس کنند 3 ساعت پیش
  • «بی نیاز» سرپرست روابط عمومی آموزش و پرورش قزوین شد
    «بی نیاز» سرپرست روابط عمومی آموزش و پرورش قزوین شد 3 ساعت پیش
  • بیش از پنج هزار اثر به هجدهمین سوگواره مهر محرم در سمنان رسیده است
    بیش از پنج هزار اثر به هجدهمین سوگواره مهر محرم در سمنان رسیده است 3 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8659
  • اقتصاد 7339
  • بازار مالی 1606
  • بین الملل 13698
  • تبلیغات 29
  • جامعه 8524
  • دانش 6169
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7091
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1086
  • ورزش 20610

جدیدترین مقالات

  • موافقت شورای شهر اصفهان با اخذ وام برای تأمین مالی پروژه‌های اتوبوسرانی و مترو
    موافقت شورای شهر اصفهان با اخذ وام برای تأمین مالی پروژه‌های اتوبوسرانی و مترو 7 ساعت پیش
  • فرماندارلنگرود :
مدیران دستگاه ها موظفند با اطلاع رسانی دقیق خدمات دولت را برای امید آفرینی در جامعه منعکس کنند
    فرماندارلنگرود : مدیران دستگاه ها موظفند با اطلاع رسانی دقیق خدمات دولت را برای امید آفرینی در جامعه منعکس کنند 7 ساعت پیش
  • «بی نیاز» سرپرست روابط عمومی آموزش و پرورش قزوین شد
    «بی نیاز» سرپرست روابط عمومی آموزش و پرورش قزوین شد 7 ساعت پیش
  • بیش از پنج هزار اثر به هجدهمین سوگواره مهر محرم در سمنان رسیده است
    بیش از پنج هزار اثر به هجدهمین سوگواره مهر محرم در سمنان رسیده است 7 ساعت پیش
  • پیگیری جدی اقتصاد مقاومتی با همت جهادگران در چهارمحال و بختیاری
    پیگیری جدی اقتصاد مقاومتی با همت جهادگران در چهارمحال و بختیاری 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور