سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

شلیک تانک رژیم صهیونیستی به سمت نیروهای یونیفل در جنوب لبنان

11 ثانیه پیش
غزه و پرونده هسته‌ای ایران، محور گفت‌وگوی تلفنی عبدالعاطی و لاوروف

غزه و پرونده هسته‌ای ایران، محور گفت‌وگوی تلفنی عبدالعاطی و لاوروف

59 ثانیه پیش
بیانیه فرماندهی تروریست‌های سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط ایران

بیانیه فرماندهی تروریست‌های سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط ایران

2 دقیقه پیش
خرازی: دیدگاه ترامپ در قبال ایران تغییری نکرده است

خرازی: دیدگاه ترامپ در قبال ایران تغییری نکرده است

2 دقیقه پیش
هاآرتص: عربستان در دوره نتانیاهو، عادی‌سازی روابط را انجام نمی‌دهد

هاآرتص: عربستان در دوره نتانیاهو، عادی‌سازی روابط را انجام نمی‌دهد

3 دقیقه پیش
ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد

ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد

4 دقیقه پیش
تداوم نصب دیوار بتنی در مرز عراق با سوریه

تداوم نصب دیوار بتنی در مرز عراق با سوریه

5 دقیقه پیش
رایزنی تلفنی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس

رایزنی تلفنی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس

6 دقیقه پیش
ری‌برندینگ؛ ابزار جدید ترامپ از اپستین تا ونزوئلا

ری‌برندینگ؛ ابزار جدید ترامپ از اپستین تا ونزوئلا

7 دقیقه پیش
بازار داغ رایزنی‌ سیاسی پساانتخابات عراق؛ آیا ترکیه بیت آشفته احزاب سنی را سامان می دهد؟

بازار داغ رایزنی‌ سیاسی پساانتخابات عراق؛ آیا ترکیه بیت آشفته احزاب سنی را سامان می دهد؟

8 دقیقه پیش

Home » اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

زمان انتشار: 17 نوامبر 2025 ساعت 12:09

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 2883700

زمان مطالعه: 6 دقیقه

اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

به گزارش سیلاد‌،‌ اداره کل هواشناسی استان ظهر امروز یکشنبه (۲۵ آبان)‌ برای نیمه شمالی و غربی به ویژه دامنه و ارتفاعات شمال غربی استان تهران هشدار سطح زرد صادر کرد.

بر این اساس از اوایل وقت فردا دوشنبه (۲۶ آبان) تا اواخر وقت دوشنبه (۲۶ آبان) نفوذ زبانه سامانه بارشی از شمال غرب، مناطق ذکر شده را با بارش باران، وزش باد شدید و گاهی  رگبار و رعد و برق همراه خواهد کرد. 

زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد رنگ صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

ایسنا نوشت: این شرایط موجب لغزندگی معابر، خیابان‌ها و جاده‌ها می‌شود و امکان اختلال موقت در حمل و نقل، به ویژه در دامنه‌ها، ارتفاعات و مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها را به همراه دارد. همچنین، احتمال بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد.

در برخی مواقع، مه و محدودیت دید، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ در ارتفاعات بالادست و قله‌ها نیز دور از انتظار نیست و گاهی بارش برف و کولاک برف، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی را افزایش می‌دهد.

کاهش محسوس دما، به ویژه در نیمه شمالی و در نیمه جنوبی، در برخی ساعات، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، گاهی با گرد و خاک و احتمال رگبار باران یا رعد و برق نیز انتظار می‌رود.

اداره کل هواشناسی استان تهران توصیه کرده است که nv سفرها، به ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها احتیاط لازم انجام شود. همچنین توصیه کرده، از تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود و پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز انجام شود.

پرهیز از کوهنوردی و صعود به قله‌ها نیز از جمله توصیه‌های این اداره کل بود و به بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی نیز توصیه شد که از چرای دام و کوچ عشایر خودداری کنند و محصولات و امکانات کشاورزی را محافظت کنند و دستگاه‌های اجرایی نیز از آمادگی برخوردار باشند.

اداره کل هواشناسی استان تهران در ادامه بر اساس نقشه‌های پیش‌بینی و آینده‌نگری اعلام کرد که طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان کمی ابری تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد خواهد بود. همچنین در بعضی ساعات امروز (۲۵ آبان) تا صبح فردا (۲۶ آبان) و مجددا از روز چهارشنبه (۲۸ آبان) افزایش غلظت آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد شهری به‌ دلیل سکون نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا دوشنبه (۲۶ آبان) کمی ابری و غبار صبحگاهی به تدریج افزایش ابر گاهی بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۲۷ آبان) صاف گاهی وزش باد ملایم به تدریج غبار رقیق با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

۴۷۴۷

برچسب ها
سازمان هواشناسی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قتل هولناک زن ۱۶ ساله به دست همسرش 14 ثانیه پیش
  • آتش سوزی گسترده در جنگل‌های جاده چالوس/ درخواست محیط‌زیست برای اعزام فوری بالگرد
    آتش سوزی گسترده در جنگل‌های جاده چالوس/ درخواست محیط‌زیست برای اعزام فوری بالگرد 1 دقیقه پیش
  • واژگونی سرویس مدرسه/ آمار دانش‌آموزان مصدوم
    واژگونی سرویس مدرسه/ آمار دانش‌آموزان مصدوم 2 دقیقه پیش
  • توضیحات میراث فرهنگی درباره خبر تخریب حوض تئاترشهر
    توضیحات میراث فرهنگی درباره خبر تخریب حوض تئاترشهر 3 دقیقه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8328
  • اقتصاد 7160
  • بازار مالی 1585
  • بین الملل 13519
  • تبلیغات 28
  • جامعه 8315
  • دانش 6045
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7041
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1074
  • ورزش 20294

جدیدترین مقالات

  • بدری: ظرفیت معدنی اردبیل بی‌نظیر است 4 ساعت پیش
  • عکس| معجزه بوداپست برای ایرلند؛ این مسابقه فوتبال فراموش نخواهد شد 4 ساعت پیش
  • شلیک تانک رژیم صهیونیستی به سمت نیروهای یونیفل در جنوب لبنان 4 ساعت پیش
  • اپل برنامه سامسونگ را به هم زد / وقتی آیفون ۱۷ مانع شد
    اپل برنامه سامسونگ را به هم زد / وقتی آیفون ۱۷ مانع شد 4 ساعت پیش
  • قتل هولناک زن ۱۶ ساله به دست همسرش 4 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور