سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

نبرد سنگین نیروهای جولانی و قسد در حومه الرقه

نبرد سنگین نیروهای جولانی و قسد در حومه الرقه

9 ساعت پیش
شلیک تانک رژیم صهیونیستی به سمت نیروهای یونیفل در جنوب لبنان

شلیک تانک رژیم صهیونیستی به سمت نیروهای یونیفل در جنوب لبنان

9 ساعت پیش
غزه و پرونده هسته‌ای ایران، محور گفت‌وگوی تلفنی عبدالعاطی و لاوروف

غزه و پرونده هسته‌ای ایران، محور گفت‌وگوی تلفنی عبدالعاطی و لاوروف

9 ساعت پیش
بیانیه فرماندهی تروریست‌های سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط ایران

بیانیه فرماندهی تروریست‌های سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط ایران

9 ساعت پیش
خرازی: دیدگاه ترامپ در قبال ایران تغییری نکرده است

خرازی: دیدگاه ترامپ در قبال ایران تغییری نکرده است

9 ساعت پیش
هاآرتص: عربستان در دوره نتانیاهو، عادی‌سازی روابط را انجام نمی‌دهد

هاآرتص: عربستان در دوره نتانیاهو، عادی‌سازی روابط را انجام نمی‌دهد

9 ساعت پیش
ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد

ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد

9 ساعت پیش
تداوم نصب دیوار بتنی در مرز عراق با سوریه

تداوم نصب دیوار بتنی در مرز عراق با سوریه

9 ساعت پیش
رایزنی تلفنی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس

رایزنی تلفنی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس

9 ساعت پیش
ری‌برندینگ؛ ابزار جدید ترامپ از اپستین تا ونزوئلا

ری‌برندینگ؛ ابزار جدید ترامپ از اپستین تا ونزوئلا

9 ساعت پیش

Home » آقای رییس جمهور! به جای تمرین تیم‌ملی به گرفتاری مردم برس/دبیر و خادم هر دو قهرمانند

آقای رییس جمهور! به جای تمرین تیم‌ملی به گرفتاری مردم برس/دبیر و خادم هر دو قهرمانند

زمان انتشار: 17 نوامبر 2025 ساعت 19:59

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 2883511

زمان مطالعه: 10 دقیقه

آقای رییس جمهور! به جای تمرین تیم‌ملی به گرفتاری مردم برس/دبیر و خادم هر دو قهرمانند

آقای رییس جمهور! به جای تمرین تیم‌ملی به گرفتاری مردم برس/دبیر و خادم هر دو قهرمانند

محمد بنا، سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی، درباره اتفاقات فوتبال ایران و به‌ویژه حمایت اخیرش از وحید هاشمیان و پژمان جمشیدی به دیدار رئیس جمهور با تیم ملی فوتبال اظهار نظر کرد.

مصاحبه بنا با اطلاعات آنلاین را بخوانید:

طبیعی است که من از وحید هاشمیان حمایت کنم. خنده‌دار است که بعضی کامنت گذاشته بودند که تو در فوتبال تخصص نداری و دخالت نکن! بابا من قبل از کشتی فوتبال بازی می‌کردم. با امثال وحید قلیچ، مجید جلالی و علی پروین بازی می‌کردم. بچه‌محلم علی‌محمد مرتضوی بود که بعدها مدیر فوتبال شد. شاکله تیم وحدت در زمین خاکی محله عارف شکل گرفت که ما آنجا بودیم. فکر نمی‌کردم بروم کشتی؛ پدرم به زور مرا برد کشتی. من که ۵۰ سال در ورزش بوده‌ام و ۳۰ سال مربی بوده‌ام، می‌دانم در ورزش چه می‌گذرد. اینکه می‌گویند فوتبال به تو چه ربطی دارد عجیب است.

رشته‌ها فرقی ندارند؛ در هر رشته‌ای آدم‌ها را می‌شناسید.»وحید هاشمیان را تا امروز از نزدیک ندیده‌ام اما حمایت کردم چون یک مربی جوان ایرانی مورد بی‌مهری قرار گرفت. او سال‌ها در بهترین سطح بازی کرد و در آلمان دوره‌های مربیگری را گذراند و از خانه خاله‌اش نیامده بود! اما اینجا ایران است؛ دو تیم استقلال و پرسپولیس متفاوت هستند. چند سال قبل فیروز کریمی در اوج خودش اشتباه کرد و ۶ ماه به استقلال آمد و همه چیزش به‌هم ریخت. این دو تیم استثنا هستند و اگر بخواهی به قول آلمانی‌ها (Correct) یعنی روراست باشی و زدوبندی نکنی، موفق نمی‌شوی.اوسمار چه چیزی نشان داده که ما بفهمیم چه عیاری دارد؟ یک بازی آمده است. چطور کی‌روش می‌رود و اگر بعدش امیر قلعه‌نویی و ده نفر دیگر بیایند، بازی تیم ملی را به او نسبت می‌دهند؟ اوسمار یک جلسه آمده و می‌گویند کولاک کرده است؛ آن هم برابر استقلال خوزستانی که با کلی دردسر آمد. احساس می‌کنم مقداری بازیکن‌سالاری در تیم پرسپولیس وجود دارد.

ساپینتو را باید در بازی آسیایی سنجید و باید دید آنجا چه می‌کند. ساپینتو دعوایی هست ولی مسئله این است که شلوغ‌کاری‌اش بیشتر است. ما خیلی خارجی‌دوست هستیم و این آدم باهوشی است و این را فهمیده. حتی می‌داند داور و عوامل بیرونی با داد و بیداد خارجی‌ها کاری ندارند. فوتبال ما مریض است. من در همین مصاحبه‌ها آخر گفتم شما یک دونه موی تن بچه‌های تیم ملی ۹۸ را در امروزی‌ها پیدا کنید! ما فوتبال نداریم.خدا به امیر قلعه‌نویی کمک کند. ما هیچ کاری نمی‌کنیم و بازیکنی هم نداریم. قلعه‌نویی کارش را بلد است؛ هم داخل زمین و هم بیرون زمین. اما دست او را بسته‌اند و انداخته‌اند در استخر و می‌گویند شنا کن! شما ببینید کره و ژاپن با چه تیم‌هایی بازی می‌کنند و ما با چه تیم‌هایی. کاوه رضایی با پیراهن سپاهان برای گل‌زدن به تیم ترکمنستانی جوری خوشحالی می‌کرد که انگار به بایرن‌مونیخ گل زده است.

یک زمانی تیم جوانان ما با حشمت خان مهاجرانی یکه‌تازی می‌کرد؛ تیم‌های دیگر کجا بودند؟ والله ظلم است که به یک بازیکن ۱۴۰ میلیارد بدهند و او هم بلد نیست آن رقم را روی کاغذ بنویسد.آقای پزشکیان خودش را مثل مردم می‌داند. فوتبال هم برای مردم است و می‌رود آنجا. ولی آقای پزشکیان، شما برو به گرفتاری مردم برس. قبلاً می‌رفتی سر تمرین و با رسول خطیبی این طرف و آن طرف می‌رفتی و توپ هم می‌زدی! اما الان وقتش نیست. شاید پای پرواز جام جهانی بود، می‌رفتی یک توجیهی داشت. می‌رفتید و صحبت حواله ماشین می‌کردید. الان وضع آب و برق را درست کن.من هم از طریق رسانه‌ها درباره پژمان جمشیدی شنیدم. صفحه مجازی من دست خودم نیست و دنبال نمی‌کنم. ولی موضوع این است که این آدم با این همه طرفدار احتیاجی به این رفتارها ندارد. این موضوع را از دید اجتماعی نگاه می‌کنم و بعید می‌دانم این حرف‌ها درست باشد. باید صبر کرد و دید چه می‌شود. او هم سابقه ورزشی دارد و هم بازیگر سطح بالاست و نیازی به این کارها ندارد. او رفت کانادا و برگشت. اگر جرم بزرگی داشت، دستگاه قضا به راحتی به او اجازه خروج می‌داد؟

من این دوگانه (دبیر – خادم) را قبول ندارم. این نباید باشد. این مسائلی که ایجاد شده به ضرر کشتی است. هر دو قهرمان‌های بزرگی هستند. رسول در دوران ریاستش خوب کار کرد، ولی علیرضا دبیر، الحق و الانصاف، در تمام دوران ورزش مثل او نداشته‌ایم که بتواند جذب مالی کند و زیرساخت‌ها را بسازد. عده‌ای می‌گویند روابط بیرونی دارد؛ خب برای کشتی هزینه شده و پز آن را ورزش می‌دهد. هر کسی می‌تواند بسازد. مهدی تاج، رئیس فدراسیون، مگر همه‌جا قدرت ندارد؟ چرا نمی‌تواند این کارها را انجام دهد؟ حتی هادی ساعی هم به اندازه دبیر نتوانسته کار کند. در بعد اجتماعی هم رسول و هم علیرضا تحصیل‌کرده هستند و باید این تنش را از بین ببرند. هر کسی می‌تواند هر مدلی که دوست دارد زندگی کند. اگر رسول یخچال هم روی دوشش می‌گذارد خودش که با موبایل ویدیو نمی‌گیرد؛ اطرافیان می‌گیرند. چه اشکالی دارد کار خوب دیده شود؟

251 251

برچسب ها
محمد بنا
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • عکس| تاریخ‌سازی در ریاض برای افغانستان
    عکس| تاریخ‌سازی در ریاض برای افغانستان 1 ساعت پیش
  • عکس| غم قرینه ایرانی در ریاض
    عکس| غم قرینه ایرانی در ریاض 1 ساعت پیش
  • عکس| فن درخت‌کن دختر ایرانی در بازی‌های کشورهای اسلامی
    عکس| فن درخت‌کن دختر ایرانی در بازی‌های کشورهای اسلامی 1 ساعت پیش
  • واکنش تند فدراسیون به پست توهین‌آمیز شجاع خلیل‌زاده
    واکنش تند فدراسیون به پست توهین‌آمیز شجاع خلیل‌زاده 1 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8340
  • اقتصاد 7160
  • بازار مالی 1585
  • بین الملل 13520
  • تبلیغات 28
  • جامعه 8315
  • دانش 6045
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7041
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1074
  • ورزش 20311

جدیدترین مقالات

  • عکس| تاریخ‌سازی در ریاض برای افغانستان
    عکس| تاریخ‌سازی در ریاض برای افغانستان 5 ساعت پیش
  • عکس| غم قرینه ایرانی در ریاض
    عکس| غم قرینه ایرانی در ریاض 5 ساعت پیش
  • عکس| فن درخت‌کن دختر ایرانی در بازی‌های کشورهای اسلامی
    عکس| فن درخت‌کن دختر ایرانی در بازی‌های کشورهای اسلامی 5 ساعت پیش
  • واکنش تند فدراسیون به پست توهین‌آمیز شجاع خلیل‌زاده
    واکنش تند فدراسیون به پست توهین‌آمیز شجاع خلیل‌زاده 5 ساعت پیش
  • مهسا بهشتی: خودم درس می‌خوانم و دکتر می‌شوم!
    مهسا بهشتی: خودم درس می‌خوانم و دکتر می‌شوم! 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور