سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

آکسیوس: ترامپ می‌خواهد به صورت مستقیم با مادورو رایزنی کند!

آکسیوس: ترامپ می‌خواهد به صورت مستقیم با مادورو رایزنی کند!

21 ساعت پیش
انفجار در دادگاه ترکیه

انفجار در دادگاه ترکیه

21 ساعت پیش
عراقچی: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند

عراقچی: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند

21 ساعت پیش
ای‌بی‌سی نیوز: اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد

ای‌بی‌سی نیوز: اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد

21 ساعت پیش
نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی یک طرفه قرار دارد

نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی یک طرفه قرار دارد

21 ساعت پیش
تاکید الخزعلی بر لزوم خروج نیروهای ترکیه‌ای از شمال عراق

تاکید الخزعلی بر لزوم خروج نیروهای ترکیه‌ای از شمال عراق

21 ساعت پیش
هدف لشکرکشی آمریکا به کارائیب از نگاه نیویورک‌تایمز

هدف لشکرکشی آمریکا به کارائیب از نگاه نیویورک‌تایمز

21 ساعت پیش
نتانیاهو به دنبال برکناری وزیر جنگ خود است

نتانیاهو به دنبال برکناری وزیر جنگ خود است

21 ساعت پیش
پشت پرده دیدار هفته پیش ولیعهد سعودی و رئیس جمهور آمریکا / مجادله ترامپ و بن سلمان بر سر عادی‌سازی روابط سعودی و اسرائیل

پشت پرده دیدار هفته پیش ولیعهد سعودی و رئیس جمهور آمریکا / مجادله ترامپ و بن سلمان بر سر عادی‌سازی روابط سعودی و اسرائیل

21 ساعت پیش
ترامپ برکناری مدیر اف‌بی‌آی را بررسی می‌کند

ترامپ برکناری مدیر اف‌بی‌آی را بررسی می‌کند

21 ساعت پیش

Home » ترامپ از تصمیم نتانیاهو نگران است / ماموریت ویژه و مهم به ونس، ویتکاف و کوشنر

ترامپ از تصمیم نتانیاهو نگران است / ماموریت ویژه و مهم به ونس، ویتکاف و کوشنر

زمان انتشار: 21 اکتبر 2025 ساعت 11:47

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2862809

زمان مطالعه: 7 دقیقه

ترامپ از تصمیم نتانیاهو نگران است / ماموریت ویژه و مهم به ونس، ویتکاف و کوشنر

ترامپ از تصمیم نتانیاهو نگران است / ماموریت ویژه و مهم به ونس، ویتکاف و کوشنر

به گزارش سیلاد، کاخ سفید روز دوشنبه برای حفظ توافق صلح غزه تلاش کرد و مقامات آمریکایی به روزنامه نیویورک‌تایمز گفتند که به طور فزاینده‌ای نگران هستند که بنیامین نتانیاهو توافق حاصل از میانجیگری ایالات متحده را از بین ببرد.

بنا بر گزارش ایسنا، «جی دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا عازم اراضی اشغالی است و قرار است به «استیو ویتکاف»، فرستاده ترامپ در به اصطلاح صلح منطقه و «جارد کوشنر»، داماد رئیس‌جمهور آمریکا که در میانجیگری این توافق نقش مهمی داشتند، بپیوندد.

وبگاه خبری آمریکایی «نیوز نیشن» نیز به نقل از یک مقام کاخ سفید نوشت: جی. دی. ونس برای نشان دادن تعهد ما به اجرای توافق آتش‌بس به اسرائیل سفر می‌کند. معاون رئیس جمهور اطمینان حاصل خواهد کرد که هر دو طرف با آتش‌بس موافقت کنند. همه نسبت به ادامه آتش‌بس بسیار خوشبین هستند. دولت آمریکا خوشبین است که این تلاش در مسیر درست حرکت می‌کند.

ورود پیش‌بینی‌شده ونس قرار بود یک لایه نمادین اضافی برای نشان دادن تعهد دولت به حفظ این توافق اضافه کند. دولت واشنگتن در این ماه در جنگ دو ساله بین اسرائیل و حماس، آتش‌بس برقرار کرد اما دور جدیدی از خشونت‌ها در روز یکشنبه، شکنندگی آتش‌بس ۱۰ روزه را برجسته کرده است. طبق ادعای ارتش رژیم صهیونیستی، دو سرباز اسرائیلی در پی شلیک موشک ضد تانک توسط فلسطینی‌ها به یک خودروی ارتش کشته و یک سرباز دیگر زخمی شد.

چندین مقام دولت ترامپ که نخواستند نامشان فاش شود تا در مورد مکالمات خصوصی صحبت کنند، گفتند که در داخل دولت نگرانی‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه نتانیاهو ممکن است از این توافق کناره‌گیری کند. به گفته مقامات، استراتژی فعلی این است که ونس، ویتکاف و کوشنر سعی کنند نتانیاهو را از آغاز حمله همه‌جانبه علیه حماس بازدارند.

به گفته یک مقام کاخ سفید که به طور خصوصی صحبت کرد تا نظر رئیس‌جمهور آمریکا را منتقل کند، در حال حاضر، دونالد ترامپ معتقد است که رهبران حماس مایل به ادامه مذاکرات با حسن نیت هستند و حمله به سربازان اسرائیلی توسط یک عنصر حاشیه‌ای انجام شده است. در واقع، ترامپ با ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی بر نقض توافق توسط حماس مخالفت کرده است.

«خالد الجندی»، محقق مهمان در مرکز مطالعات معاصر عرب در دانشگاه جورج تاون هم به نیویورک‌تایمز گفت: «این لحظه‌ای است که اهمیت دارد. این چیزی است که قرار است لحن و چگونگی حفظ این آتش‌بس یا حتی معنای آن را تعیین کند. همه اینها اکنون در حال شکل‌گیری است.»

ترامپ روز دوشنبه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت غزه، استدلال کرد که اجرای این توافق بر عهده سایر کشورهاست.

به گفته یک منبع آگاه در کاخ سفید، در حال حاضر مذاکره‌کنندگانی به نمایندگی از برخی از دولت‌های عربی که به میانجیگری این توافق کمک کردند، در قاهره در حال برگزاری جلسه هستند.

ترامپ اوایل روز دوشنبه گفت: «در حال حاضر، این موضوع در دست دیگران است. می‌دانید، ما ۵۹ کشور داریم که با این توافق موافقت کرده‌اند.»

به گفته یک مقام ارشد دولت واشنگتن، ویتکاف و کوشنر اذعان دارند که وضعیت «بسیار حساس» است و توافق صلحی که آنها مذاکره کردند در خطر فروپاشی است. اهداف آنها تثبیت اوضاع، اطمینان از تحویل کمک‌های بشردوستانه به غزه و اطمینان از بازگرداندن اجساد باقی مانده زندانیان صهیونیست به خانواده‌هایشان است. در تلاش برای یافتن اجساد، ایالات متحده با ترکیه همکاری می‌کند تا تیمی را که به دلیل شیوع زلزله در ترکیه، در بازیابی اجساد تخصص دارد، به کار گیرد.

به گزارش نیویورک‌تایمز، ویتکاف و کوشنر همچنین در حال کار روی برخی از حوزه‌های پیچیده‌تری هستند که در توافق اولیه آنها تعریف نشده باقی مانده بود. این حوزه‌ها شامل ایجاد یک نیروی تثبیت‌کننده به رهبری مصر و آغاز غیرنظامی‌سازی حماس است که هیچ جدول زمانی برای آن تعیین نشده است.

315

برچسب ها
دونالد ترامپ
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • آکسیوس: ترامپ می‌خواهد به صورت مستقیم با مادورو رایزنی کند!
    آکسیوس: ترامپ می‌خواهد به صورت مستقیم با مادورو رایزنی کند! 21 ساعت پیش
  • انفجار در دادگاه ترکیه
    انفجار در دادگاه ترکیه 21 ساعت پیش
  • عراقچی: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند
    عراقچی: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند 21 ساعت پیش
  • ای‌بی‌سی نیوز: اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
    ای‌بی‌سی نیوز: اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد 21 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8771
  • اقتصاد 7419
  • بازار مالی 1612
  • بین الملل 13787
  • تبلیغات 29
  • جامعه 8614
  • دانش 6239
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7118
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1095
  • ورزش 20760

جدیدترین مقالات

  • ایران از بازی افتتاحیه جام جهانی خط خورد
    ایران از بازی افتتاحیه جام جهانی خط خورد 9 ساعت پیش
  • قرعه‌کشی یک‌هشتم نهایی جام حذفی؛ استقلال مقابل تیم لیگ دویی!
    قرعه‌کشی یک‌هشتم نهایی جام حذفی؛ استقلال مقابل تیم لیگ دویی! 9 ساعت پیش
  • برد پرگل دختران فوتسال در جام جهانی؛ شانس صعود زنده شد
    برد پرگل دختران فوتسال در جام جهانی؛ شانس صعود زنده شد 9 ساعت پیش
  • واکنش سپاهان به امضای قرارداد با تیام
    واکنش سپاهان به امضای قرارداد با تیام 9 ساعت پیش
  • احتمال تغییر محل بازی استقلال در جام حذفی
    احتمال تغییر محل بازی استقلال در جام حذفی 9 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور