به گزارش خبرگزاری سیلاد از لرستان ، این برنامه با هدف ترویج مصرف تخممرغ بهعنوان یک غذای سالم و جایگزینی آن با خوراکیهای نامناسب در برنامه تغذیهای دانشآموزان برگزار گردید.
در این همایش، مسئولان ضمن اشاره به اهمیت روز جهانی تخممرغ، بر ضرورت فرهنگسازی در خصوص مصرف این ماده غذایی ارزشمند تأکید کردند. هدف اصلی برنامه، آشنایی دانشآموزان با مزایای تغذیهای تخممرغ و تشویق آنان به جایگزین کردن آن با خوراکیهای کمارزش بود.
برای آشنایی بیشتر دانشآموزان با مصرف سالم و بهینه، در پایان برنامه بین حاضران صبحانه کامل حاوی تخممرغ توزیع شد تا دانشآموزان بهصورت عملی با یک وعده غذایی سالم و مغذی آشنا شوند.
تخممرغ سرشار از مواد مغذی شامل پروتئین باکیفیت بالا، ویتامینهای گروه B (مانند B12 و ریبوفلاوین)، ویتامین D، ویتامین A، آهن، فسفر و آنتیاکسیدانهایی نظیر لوتئین و زآگزانتین است که نقش مهمی در رشد، سلامت استخوانها، تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد مغز و بینایی دارند. همچنین وجود اسیدهای آمینه ضروری در تخممرغ، آن را به یکی از کاملترین منابع پروتئینی تبدیل کرده است.
در این برنامه مسئولان جهاد کشاورزی لرستان بر ضرورت نهادینهسازی الگوی تغذیه سالم در مدارس تأکید کردند و مصرف منظم تخممرغ متناسب با شرایط جسمی و تغذیه ای افراد جامعه را گامی مهم در رشد جسمی و ذهنی نسل آینده دانستند.
48