به گزارش خبرگزاری سیلاد استان سمنان، محمدحسین فرج به اتفاق دو تن از مسوولان سازمان سینمایی و نیز معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در این برنامه از سینما یادمان تنها سینمای سمنان بازدید و شرایط سالن و امکانات این سینما را مورد بازدید و بررسی قرار داد.
مسوولان سینما یادمان سمنان خواستار تعمیر و تجهیز بهتر این سینما و دریافت تسهیلات برای اجرای این برنامه هستند.
سینما یادمان سمنان دارای قدمت بسیار و متعلق به دوران قبل از انقلاب اسلامی است.
مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت و فناوری های سینمایی سازمان سینمایی کشور همچنین از فرهنگ سرای حکیم الهی که قابلیت تبدیل به سینما را دارد و نیز طرح های سینمایی مجتمع ققنوس سمنان بازدید و با دست اندرکاران این دو مجموعه گفت و گو کرد.
در مجتمع ققنوس سمنان با همکاری حوزه هنری ایجاد چند سالن سینمایی به صورت پردیس در دست اقدام است و مجتمع حکیم الهی نیز بخش خصوصی در صدد تبدیل آن به سالن سینما است و در این برنامه، شرایط این مکان ها از نظر استانداردهای لازم سازمان سینمایی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
زمین اختصاصی برای احداث پردیس سینمایی در سمنان به وسعت بیش از شش هزار مترمریع نیز امروز مورد بازدید مسوولان سازمان سینمایی قرار گرفت.