سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

المیادین: جنگ علیه ایران… قماری که شکست‌ خورد

المیادین: جنگ علیه ایران… قماری که شکست‌ خورد

13 ساعت پیش
کابل: هر حمله خارجی پاسخی درس‌آموز در پی خواهد داشت

کابل: هر حمله خارجی پاسخی درس‌آموز در پی خواهد داشت

13 ساعت پیش
دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه

دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه

13 ساعت پیش

ببینید | ساسان کریمی: اینکه بگوییم با ترامپ هیچکاری نمی‌شود کرد، بدترین ایده است

13 ساعت پیش
تاکید ایران بر پایان محاصره بدون قید و شرط کوبا

تاکید ایران بر پایان محاصره بدون قید و شرط کوبا

13 ساعت پیش
عضو حماس: پنهان کردن اجساد اسرای صهیونیست سودی برای مقاومت ندارد

عضو حماس: پنهان کردن اجساد اسرای صهیونیست سودی برای مقاومت ندارد

13 ساعت پیش
همسر مکرون و حاشیه‌های جنسیت او

همسر مکرون و حاشیه‌های جنسیت او

13 ساعت پیش
نتانیاهو آمریکا را در جریان تجاوز به غزه قرار داد

نتانیاهو آمریکا را در جریان تجاوز به غزه قرار داد

13 ساعت پیش
مقام آمریکایی: حماس توافق را نقض نکرده است

مقام آمریکایی: حماس توافق را نقض نکرده است

13 ساعت پیش
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکا با حملاتش مردم را ترور می‌کند

رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکا با حملاتش مردم را ترور می‌کند

13 ساعت پیش

Home » آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور /طالبان برای جلوگیری از مهاجرت غیر قانونی کاری نمی‌کنند

آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور /طالبان برای جلوگیری از مهاجرت غیر قانونی کاری نمی‌کنند

زمان انتشار: 29 اکتبر 2025 ساعت 12:12

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 2869240

زمان مطالعه: 8 دقیقه

آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور /طالبان برای جلوگیری از مهاجرت غیر قانونی کاری نمی‌کنند

آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور /طالبان برای جلوگیری از مهاجرت غیر قانونی کاری نمی‌کنند

به گزارش سیلاد،مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور به ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تا روز گذشته نزدیک به یک میلیون و ۴۵۶ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که تقریباً نزدیک به ۲۵ درصد جامعه هدف ما را شامل می‌شود.

ایسنا در خبری نوشت: نادر یاراحمدی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در حاشیه چهارمین نشست وزیران کشور عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در منطقه اکو با توجه به اینکه کشورهایی با شرایط متفاوت اقتصادی وجود دارند، هم موضوع پذیرش مهاجران مطرح است و هم موضوع حضور مهاجران دیگر کشورها از طریق این کشورها مطرح است که امیدوارم با همکاری‌های مهم اقتصادی که صورت می‌گیرد، بتوانیم این مهاجرت‌ها را به طور کنترل شده‌ای مدیریت کنیم؛ چراکه ریشه‌ی بسیاری از مهاجرت‌ها در منطقه اکو، اقتصادی است و حتماً همکاری‌های اقتصادی می‌تواند در این موضوع موثر باشد.

وی افزود: شاید علت برخی از مهاجرت‌ها موضوعاتی غیر از مسائل اقتصادی نظیر جنگ‌هایی که در کشور افغانستان و دیگر کشورهای نزدیک به وقوع پیوسته باشد، اما ادامه آن، مسائل اقتصادی است و همکاری‌های اقتصادی می‌تواند از مهاجرت‌هایی که در منطقه تغییرات جمعیتی عمده ایجاد کرده است، جلوگیری کند. امروز تغییرات جمعیتی عمده‌ای در کشورهای منطقه ایجاد شده است و علت نیز آن است که افراد برای دسترسی به یک وضعیت بهتر، مهاجرت می‌کنند، اما تاثیر منفی که خصوصاً در حوزه زنان و کودکان داریم، امروز برای ما مشکل ساز شده است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور عنوان کرد: در کشور ما  که نزدیک به ۶ میلیون مهاجر افغانستانی وجود دارد، امروز ۲۶ درصد سرپرستان خانوار، زنان هستند و اینکه زنان خودشان باید مسئولیت یک خانواده را در زمان مهاجرت بپذیرند، مشکلات زیادی را برای آنها و جامعه‌ای که مجبور شده است آنها را به عنوان مهاجر بپذیرد، به وجود آورده است. امیدوارم همکاری‌هایی که در منطقه در حال انجام است به ویژه همکاری‌های در قالب اکو بتواند فعالیت‌هایی را سازمان دهد که دستگاه‌های مسئول به هم نزدیک شوند و بتوانند موضوع را کنترل کنند.

یاراحمدی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره تعداد اتباع خارج شده در کشور گفت: از ابتدای سال جاری تا روز گذشته نزدیک به یک میلیون و ۴۵۶ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که تقریباً نزدیک به ۲۵ درصد جامعه هدف ما را شامل می‌شود و به همین میزان همچنان مهاجر غیرقانونی داریم که باید از کشور خارج شوند؛ ما پذیرفته‌ایم که نزدیک به ۵۰ درصد از جمعیت ۶ میلیونی که سال گذشته عنوان کردیم، در فاز اول کنترل مهاجران افغانستانی در کشور بمانند تا در دوره‌های بعد بتوانیم آنها را کنترل کنیم.

وی افزود: امروز نزدیک به ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر افغانستانی در کشور حضور دارند، اما به جهت مرزهای شخصی به ویژه مسائلی که در پاکستان و افغانستان به وجود آمد، باعث شد همیشه عده‌ای در تردد باشند، عده‌ای را که به صورت مهاجر وارد کشور می‌شوند، به صورت برآوردی همیشه به این جمعیت اضافه می‌کنیم.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور همچنین درباره خروج زنان افغانستانی از کشور گفت: بسیاری از خانم‌هایی که خارج شده‌اند به همراه خانواده بودند و سیاست ما این است که زنانی که سرپرست خانوار هستند یا تنها هستند را از کشور طرد نکنیم مگر آنکه خودشان به صورت داوطلبانه این موضوع را بخواهند که تعداد آنها بسیار کم است. اکثر اتباعی که در موج جدید کمک به خروجشان از کشور خارج شدند، بیشتر مردان و خانواده‌ها بوده‌اند.

یاراحمدی درباره نتایج مذاکرات ایران با افغانستان در حوزه مهاجرت نیز عنوان کرد: در حوزه مقابله با مهاجرت‌های غیرقانونی صحبت‌هایی با افغانستان شده است ، اما عملاً تضمینی از سوی آنها وجود ندارد و در شرق کشور متاسفانه تلاش‌های مناسبی صورت نمی‌گیرد. تا زمانی که شرایط اقتصادی کاملا متفاوت است فکر می‌کنم که نمی‌توانیم این موضوع را به صورت دلخواه خود کنترل کنیم. امیدواریم این گونه اجلاس‌هایی که تشکیل می‌شود، بتواند به مدیریت موضوع کمک کند.

۲۲۳۲۱۷

برچسب ها
اتباع غیرمجاز خارجی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • آخرین وضعیت پرونده سما جهانباز
    آخرین وضعیت پرونده سما جهانباز 13 ساعت پیش
  • رشد نگران‌کننده مسمومیت الکلی در کشور/ وقت را تلف نکنید و این علائم را جدی بگیرید!
    رشد نگران‌کننده مسمومیت الکلی در کشور/ وقت را تلف نکنید و این علائم را جدی بگیرید! 13 ساعت پیش
  • محکومیت سنگین برای جاعلان دست خط رهبری و سران قوا
    محکومیت سنگین برای جاعلان دست خط رهبری و سران قوا 13 ساعت پیش
  • شهادت یکی از ماموران انتظامی در درگیری با  اراذل و اوباش مسلح در این شهر شمالی
    شهادت یکی از ماموران انتظامی در درگیری با اراذل و اوباش مسلح در این شهر شمالی 13 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 7499
  • اقتصاد 6762
  • بازار مالی 1491
  • بین الملل 12970
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7753
  • دانش 5594
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 6857
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1026
  • ورزش 19344

جدیدترین مقالات

  • اولین هنرستان تخصصی‌ جوار صنعت استان کرمانشاه افتتاح شد
    اولین هنرستان تخصصی‌ جوار صنعت استان کرمانشاه افتتاح شد 4 ساعت پیش
  • ۲۶۰۰ هکتار از اراضی جنگلی کرمانشاه دچار آتش‌سوزی شده است
    ۲۶۰۰ هکتار از اراضی جنگلی کرمانشاه دچار آتش‌سوزی شده است 4 ساعت پیش
  • مطالبات ذرت‌کاران پارس‌آباد تا یک ماه آینده پرداخت می‌شود
    مطالبات ذرت‌کاران پارس‌آباد تا یک ماه آینده پرداخت می‌شود 5 ساعت پیش
  • سهمیه ارزی مرزنشینان، فرصتی طلایی برای تقویت اقتصاد خراسان شمالی
    سهمیه ارزی مرزنشینان، فرصتی طلایی برای تقویت اقتصاد خراسان شمالی 5 ساعت پیش
  • استاندار قزوین از سه واحد تولیدی در تاکستان بازدید کرد
    استاندار قزوین از سه واحد تولیدی در تاکستان بازدید کرد 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور