سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

محکومیت یک روزنامه نگار ترکیه به دلیل بازنشر یک نظرسنجی درباره اردوغان

محکومیت یک روزنامه نگار ترکیه به دلیل بازنشر یک نظرسنجی درباره اردوغان

9 ساعت پیش
گروسی نامزد تصدی دبیر کلی سازمان ملل شد

گروسی نامزد تصدی دبیر کلی سازمان ملل شد

9 ساعت پیش
دستور وزیر خارجه آمریکا برای کاهش جدی مهاجرت مسلمانان به آمریکا

دستور وزیر خارجه آمریکا برای کاهش جدی مهاجرت مسلمانان به آمریکا

9 ساعت پیش
حمایت آرژانتین از نامزدی گروسی برای تصدی سمت دبیرکلی سازمان ملل

حمایت آرژانتین از نامزدی گروسی برای تصدی سمت دبیرکلی سازمان ملل

9 ساعت پیش
هشدار آمریکا به اوکراین درباره شکست قریب‌الوقوع در جنگ

هشدار آمریکا به اوکراین درباره شکست قریب‌الوقوع در جنگ

9 ساعت پیش
عراقچی: هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را ترک نکردیم اما مذاکره قواعدی دارد

عراقچی: هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را ترک نکردیم اما مذاکره قواعدی دارد

9 ساعت پیش
جزئیات جدید از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید

جزئیات جدید از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید

9 ساعت پیش
یونیفل: اسرائیل بیش از ۱۰ هزار بار آتش‌بس در لبنان را نقض کرد

یونیفل: اسرائیل بیش از ۱۰ هزار بار آتش‌بس در لبنان را نقض کرد

9 ساعت پیش
ادعا درباره دستگیری یک صهیونیست دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران

ادعا درباره دستگیری یک صهیونیست دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران

9 ساعت پیش
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است

روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است

9 ساعت پیش

Home » سی‌ان‌ان: ایلان ماسک با بالاترین سطح تهدید به صحنه سیاسی بازگشت؛اگر این آخرین کاری باشد که من روی این زمین انجام می‌دهم…..

سی‌ان‌ان: ایلان ماسک با بالاترین سطح تهدید به صحنه سیاسی بازگشت؛اگر این آخرین کاری باشد که من روی این زمین انجام می‌دهم…..

زمان انتشار: 1 جولای 2025 ساعت 11:50

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2835719

زمان مطالعه: 7 دقیقه

سی‌ان‌ان: ایلان ماسک با بالاترین سطح تهدید به صحنه سیاسی بازگشت؛اگر این آخرین کاری باشد که من روی این زمین انجام می‌دهم…..

سی‌ان‌ان: ایلان ماسک با بالاترین سطح تهدید به صحنه سیاسی بازگشت؛اگر این آخرین کاری باشد که من روی این زمین انجام می‌دهم…..

به گزارش سیلاد به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، ایلان ماسک شدیدترین تهدید سیاسی خود را از زمان انتخابات مطرح کرده است او پس از اعلام کناره‌گیری از سیاست آمریکا، حالا دوباره به صحنه بازگشته است.

وب سایت این شبکه خبری نوشت: روز دوشنبه، همزمان با بحث سنا در مورد «لایحه بزرگ و زیبا» دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پیش از رأی‌گیری نهایی، ماسک از طریق پلتفرم رسانه اجتماعی خود، X، هشداری جدی صادر کرد.

او نوشت: «هر عضو کنگره که برای کاهش هزینه‌های دولت مبارزه انتخاباتی کرد و سپس بلافاصله به بزرگترین افزایش بدهی در تاریخ رأی داد، باید سر خود را از شرم پایین بیندازد! و اگر این آخرین کاری باشد که من روی این زمین انجام می‌دهم، سال آینده در انتخابات مقدماتی شکست خواهند خورد.»

چند ساعت بعد، او پا را فراتر گذاشت و در X اعلام کرد که اگر «لایحه هزینه‌های دیوانه‌وار تصویب شود، حزب آمریکا روز بعد تشکیل خواهد شد.»

او نوشت: «کشور ما به جایگزینی برای حزب تک‌حزبی دموکرات-جمهوری‌خواه نیاز دارد تا مردم واقعاً صدایی داشته باشند.»

سی ان ان در ادامه نوشت: ماسک هفته‌هاست که علیه لایحه سیاست ترامپ موضع گرفته است و این منجر به یک درگیری بسیار علنی و زشت با ترامپ در اوایل این ماه شد. چند هفته پیش، در انبوهی از پست‌های X، ماسک پیشنهاد تأسیس یک حزب سیاسی جدید را مطرح کرده بود.

این پیشنهاد روز دوشنبه دوباره مطرح شد، زمانی که ماسک گفت: «با هزینه‌های دیوانه‌وار این لایحه که سقف بدهی را به میزان بی‌سابقه پنج تریلیون دلار افزایش می‌دهد، واضح است که ما در یک کشور تک‌حزبی زندگی می‌کنیم – حزب خوک‌های بی‌عرضه!! زمان یک حزب سیاسی جدید است که واقعاً به مردم اهمیت می‌دهد.»

تصمیم ماسک برای حمایت از نامزدهایی که قصد دارند کمپین‌های مقدماتی علیه اعضای کنگره راه‌اندازی کنند، یکی از ملموس‌ترین تهدیدهای سیاسی ماسک از زمان ترک سمت خود به عنوان مشاور کاخ سفید است. ماسک بیش از ۲۷۵ میلیون دلار برای حمایت از ترامپ و دیگر نامزدهای جمهوری‌خواه در انتخابات ۲۰۲۴ هزینه کرد. در اواخر ماه مه، او در مصاحبه‌ای گفت که قصد دارد هزینه‌های سیاسی را کاهش دهد و گفت که «به اندازه کافی کار کرده است».

طبق پرونده‌های کمیسیون انتخابات فدرال، کمیته اقدام سیاسی ماسک، America PAC، آخرین بار در ماه مارس برای حمایت از دو نامزد جمهوری‌خواه که در انتخابات ویژه در فلوریدا شرکت می‌کنند – رندی فاین و جیمی پاترونیس – پول پرداخت کرده است.

ماسک مدت‌هاست که از مرزهای بسته، اخراج مهاجران و توقف مهاجرت غیرقانونی، مطابق با دولت ترامپ، حمایت می‌کند.

اما به نظر می‌رسد لایحه سیاست داخلی باعث ایجاد اختلاف بین مدیرعامل تسلا و کاخ سفید شده است. ماسک استدلال کرده است که لایحه سیاست جمهوری‌خواهان بدهی را افزایش می‌دهد و آن را «بردگی بدهی» می‌نامد.

طبق تخمین دفتر بودجه کنگره که روز یکشنبه منتشر شد، لایحه سنا در طول دهه آینده تقریباً 3.3 تریلیون دلار به کسری بودجه اضافه خواهد کرد. هزینه لایحه سنا بیشتر از لایحه مصوب مجلس نمایندگان است که در طول دهه آینده 2.4 تریلیون دلار به کسری بودجه اضافه می‌کند.

بسته سنا شامل کاهش مالیات عمیق‌تر، کاهش هزینه کمتر و مقرراتی است که درآمد را افزایش می‌دهد. کاخ سفید استدلال کرده است که این لایحه «کسری بودجه را کاهش می‌دهد» و بدهی را کاهش می‌دهد، در حالی که «رشد اقتصادی را آزاد می‌کند».

دولت ترامپ و برخی از جمهوری‌خواهان سنا تصمیم گرفته‌اند هزینه تمدید کاهش مالیات ترامپ در سال 2017 را در محاسبات خود از تأثیر این لایحه بر کسری فدرال لحاظ نکنند. اگرچه ماسک گفته است که از دست دادن یارانه‌ها و اعتبارات خودروهای برقی و انرژی خورشیدی در این لایحه دلیل مخالفت او با این قانون نیست، اما او شکایت کرده است که این لایحه «به صنایع گذشته کمک‌های مالی می‌کند در حالی که به صنایع آینده به شدت آسیب می‌رساند.»

315 315

برچسب ها
ایلان ماسک
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • محکومیت یک روزنامه نگار ترکیه به دلیل بازنشر یک نظرسنجی درباره اردوغان
    محکومیت یک روزنامه نگار ترکیه به دلیل بازنشر یک نظرسنجی درباره اردوغان 9 ساعت پیش
  • گروسی نامزد تصدی دبیر کلی سازمان ملل شد
    گروسی نامزد تصدی دبیر کلی سازمان ملل شد 9 ساعت پیش
  • دستور وزیر خارجه آمریکا برای کاهش جدی مهاجرت مسلمانان به آمریکا
    دستور وزیر خارجه آمریکا برای کاهش جدی مهاجرت مسلمانان به آمریکا 9 ساعت پیش
  • حمایت آرژانتین از نامزدی گروسی برای تصدی سمت دبیرکلی سازمان ملل
    حمایت آرژانتین از نامزدی گروسی برای تصدی سمت دبیرکلی سازمان ملل 9 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8822
  • اقتصاد 7464
  • بازار مالی 1622
  • بین الملل 13843
  • تبلیغات 29
  • جامعه 8725
  • دانش 6280
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7129
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1101
  • ورزش 20811

جدیدترین مقالات

  • لیست جدید تیم ملی برای مقدماتی جام جهانی
    لیست جدید تیم ملی برای مقدماتی جام جهانی 5 ساعت پیش
  • عکس | بندرعباس آماده میزبانی از استقلال
    عکس | بندرعباس آماده میزبانی از استقلال 5 ساعت پیش
  • احتمال افزایش سهمیه‌ ایران در لیگ نخبگان آسیا
    احتمال افزایش سهمیه‌ ایران در لیگ نخبگان آسیا 5 ساعت پیش
  • اوسمار: فردا روز ماست!
    اوسمار: فردا روز ماست! 5 ساعت پیش
  • بازگشت سهمیه ۲+۱ به فوتبال ایران در آسیا
    بازگشت سهمیه ۲+۱ به فوتبال ایران در آسیا 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور