سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

کنست رژیم صهیونیستی در قرائت اولیه لایحه اشغال کرانه باختری را تصویب کرد

کنست رژیم صهیونیستی در قرائت اولیه لایحه اشغال کرانه باختری را تصویب کرد

4 ساعت پیش
دیوان لاهه حکم جدیدی در محکومیت رژیم صهیونیستی صادر کرد

دیوان لاهه حکم جدیدی در محکومیت رژیم صهیونیستی صادر کرد

4 ساعت پیش
نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد

نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد

4 ساعت پیش
بقایی:‌ کلمه اسنپ‌بک در برجام نیست/ وندی شرمن ‌دروغ می‌گوید/ با بدعهدی آمریکا روبه‌رو شدیم

بقایی:‌ کلمه اسنپ‌بک در برجام نیست/ وندی شرمن ‌دروغ می‌گوید/ با بدعهدی آمریکا روبه‌رو شدیم

4 ساعت پیش
شلیک موشک‌های ناشناخته در آب‌های حساس

شلیک موشک‌های ناشناخته در آب‌های حساس

4 ساعت پیش
بالگرد رئیس‌جمهور هند زمین‌گیر شد

بالگرد رئیس‌جمهور هند زمین‌گیر شد

4 ساعت پیش
گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم

گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم

4 ساعت پیش
ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد

ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد

4 ساعت پیش
هشدار فرماندار کالیفرنیا: ترامپ با تداوم تعطیلی دولت، جان مردم را به خطر انداخته است

هشدار فرماندار کالیفرنیا: ترامپ با تداوم تعطیلی دولت، جان مردم را به خطر انداخته است

4 ساعت پیش
السودانی: فشار حداکثری آمریکا سازنده نیست؛ باید با احترام با ایران رفتار شود

السودانی: فشار حداکثری آمریکا سازنده نیست؛ باید با احترام با ایران رفتار شود

4 ساعت پیش

Home » تمهیدات ویژه وزارت اقتصاد برای خدمت‌رسانی در شرایط حساس کشور/ پوشش بیمه‌ای ریسک‌های جدید در راه است

تمهیدات ویژه وزارت اقتصاد برای خدمت‌رسانی در شرایط حساس کشور/ پوشش بیمه‌ای ریسک‌های جدید در راه است

زمان انتشار: 1 جولای 2025 ساعت 12:20

دسته بندی: بازار مالی

شناسه خبر: 2833712

زمان مطالعه: 12 دقیقه

تمهیدات ویژه وزارت اقتصاد برای خدمت‌رسانی در شرایط حساس کشور/ پوشش بیمه‌ای ریسک‌های جدید در راه است

تمهیدات ویژه وزارت اقتصاد برای خدمت‌رسانی در شرایط حساس کشور/ پوشش بیمه‌ای ریسک‌های جدید در راه است

به گزارش خبرگزاری سیلاد، وزیر امور اقتصادی و دارایی از اقدامات گسترده و هماهنگ این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه برای خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم در شرایط ویژه کشور ناشی از تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به خاک ایران خبر داد و با تأکید بر مسئولیت‌پذیری تمامی بخش‌های اقتصادی در مواجهه با شرایط بحرانی، جزئیات برنامه‌های اجرا شده و در حال انجام را تشریح کرد.

 دکتر سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتگو با شادا از اقدامات گسترده این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه برای خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم در شرایط ویژه کشور ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران خبر داد.

وی با تأکید بر مسئولیت‌پذیری تمامی بخش‌های اقتصادی در مواجهه با شرایط بحرانی، جزئیات برنامه‌های اجرا شده و در حال انجام از سوی این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه را تشریح کرد.

مدیریت بازار سرمایه در شرایط بحرانی

مدنی‌زاده با اشاره به توقف فعالیت بازار سرمایه به منظور حفاظت از دارایی‌های سهامداران، اظهار داشت: به منظور مدیریت ریسک‌، صیانت از دارایی سهامداران و با تدبیر صورت گرفته، از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور عزیزمان، فعالیت بازار سرمایه متوقف شد.

وی افزود:  با توجه به نقدشوندگی صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت، امکان خرید و فروش واحدهای این صندوق‌ها در بورس از روز شنبه ۳۱ خردادماه مجددا فراهم خواهد شد. همچنین به منظور تداوم فعالیت اقتصادی صنعتی و تأمین نیازهای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، فعالیت بورس‌های کالا و انرژی نیز از روز شنبه ۳۱ خردادماه از سر گرفته خواهد شد و تسویه خرید و فروش‌های این بورس‌ها نیز بدون وقفه ادامه خواهد یافت.

وزیر اقتصاد همچنین به دغدغه‌های شرکت‌های بورسی برای برگزاری مجامع اشاره کرد و گفت:  مقرر شده است با هماهنگی سازمان بورس، امکان برگزاری مجامع به صورت برخط نیز مهیا شود و برخی تأخیرها در افشای اطلاعات صورت‌های مالی در سامانه کدال به دلیل تأخیر در آماده‌سازی اطلاعات، زمان برگزاری مجامع و… با بررسی شرایط و استدلال‌های لازم، مورد پذیرش قرار گیرد.

تمهیدات ویژه وزارت اقتصاد برای خدمت‌رسانی در شرایط حساس کشور/ پوشش بیمه‌ای ریسک‌های جدید در راه است

تداوم خدمات بیمه‌ای بدون وقفه

مدنی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود بر تعهد صنعت بیمه به ارائه خدمات بی‌وقفه تأکید کرد و اظهار داشت: ارائه خدمات بیمه‌ای به مردم در کشور متوقف نشده و بیمه‌گران در هر شرایطی به مردم خدمت می‌کنند. با توجه به مسئولیت‌پذیری همه آحاد جامعه در شرایط بحرانی، منطقاً شرکت‌های بیمه‌ای کشور نیز در چارچوب مقررات مربوط سازوکارهای لازم را برای ارائه خدمات خود ساماندهی کرده و لحظه‌ای در ارایه خدمات متوقف نخواهند شد. 

وی با اشاره به آمادگی صنعت بیمه برای ارائه خدمات در شرایط خاص، افزود:  مردم عزیز ما می‌توانند از روش‌های مختلف اعلامی شرکت‌های بیمه از خدمات بیمه‌ای چه در زمان صدور و چه در زمان ارزیابی و دریافت خسارت استفاده کنند و خوشبختانه صنعت بیمه کشور ساختارهای لازم برای این موضوع را پیش‌بینی کرده است.

وزیر اقتصاد همچنین بر اهمیت پرداخت به‌موقع خسارت‌ها تأکید کرد و گفت: 
بیمه مرکزی و صنعت بیمه کشور به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در پرداخت خسارت‌های وارده به مردم خللی وارد نشود. شیوه‌های ارزیابی و پرداخت خسارت‌ها به مردم از طرف شرکت‌های بیمه‌ای اطلاع‌رسانی شود.

وی با اشاره به تعهد و مسئولیت پذیری شرکت های بیمه  در شرایط بحرانی، خواستار پوشش ریسک‌های جدید شد و تاکید کرد: تمهیداتی اندیشیده شود که برای ریسک‌هایی که در حالت عادی پوشش چنین شرایطی را ندارند در اسرع وقت پوشش بیمه‌ای مناسب در اختیار مردم قرار گیرد. 

وزیر اقتصاد اظهار کرد:  هرچند همه خدمات ارائه شده توسط بیمه‌گران دارای اهمیت است اما طبیعی است که پرداخت خسارت‌ها به مردم مهم‌ترین وظیفه آنهاست و شرکت‌های بیمه در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشند.

تسهیلات مالیاتی برای حمایت از مؤدیان

مدنی‌زاده در بخش دیگری همچنین به تسهیلات مالیاتی ویژه برای حمایت از مودیان در شرایط خاص ناشی از حملات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: سازمان امور مالیاتی کشور، به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد، با هدف همراهی با فعالین اقتصادی و کاهش فشار بر مؤدیان در شرایط کنونی، اقدامات متعددی را اجرا کرده است. از جمله مهلت ارسال و ثبت صورت‌حساب‌های الکترونیکی در سامانه مؤدیان برای بازه زمانی ۱ تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۴، با لحاظ تاریخ صدور، تا روز یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ تمدید شده است.

وی اضافه کرد: همچنین، مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل و پرداخت مالیات موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم برای عملکرد سال ۱۴۰۴ تمدید شده است.

به گفته وزیر اقتصاد، در راستای حمایت بیشتر، سازمان امور مالیاتی جرایم تأخیر در بارگذاری فهرست حقوق و دستمزد و پرداخت مالیات متعلقه برای ماه‌های اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۴ را تا ۲۲ تیر ۱۴۰۴ بخشیده است. این بخشودگی با رعایت ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم و در مواردی که فهرست مربوطه یا مالیات متعلقه تا تاریخ مذکور بارگذاری یا پرداخت شود، اعمال خواهد شد.

مدنی زاده همچنین با اشاره به تمهیدات انجام شده در حوزه گمرک یادآور شد: در این زمینه همزمان با حمله رژیم صهیونیستی دستورالعمل فوری برای فعالیت شبانه‌روزی گمرکات بزرگ کشور صادر شد.

محدودیت‌های تودیع ضمانت نامه بانکی برای واردات کالا در گمرکات سراسر کشور برداشته شد

به گفته وی در این حوزه به منظور تامین به موقع کالاهای اساسی و مورد نیاز کشور، محدودیت‌های تودیع ضمانت نامه بانکی برای واردات کالا با هدف حمایت از تولید ، جبران کمبود نقدینگی و کمک به استمرار فعالیت واحدهای تولیدی در گمرکات سراسر کشور امروز برداشته شد.

وی ادامه داد: بر این اساس از امروز تودیع ضمانت نامه بانکی بدون محدودیت و با هر مبلغی امکان پذیر خواهد بود و محدودیت ۱/۵ میلیارد ریال پرداخت نقدی لغو می‌شود و همچنین سقف زمانی تودیع ضمانت نامه برای سایر شرکت های تولیدی از ۳ ماه به ۶ ماه افزایش می‌یابد.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: در چارچوب تسهیلات جدید گمرکی، شرکت‌های بازرگانی یا اشخاص حقیقی که برای واحد تولیدی اقدام به واردات کالا می‌کنند، مشمول تسهیلات افزایش سقف زمانی تا ۶ ماه است.

مدنی‌زاده در پایان سخنان خود ضمن تسلیت مجدد شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای  و هموطنان در حملات رژیم جنایتکار  صهیونیستی، اظهار داشت: زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد، از جمله سازمان امور مالیاتی، گمرک، صنعت بیمه و سازمان بورس، با هماهنگی کامل و در چارچوب قوانین و دستورالعمل‌های ابلاغی، به‌صورت دورکاری یا حضوری، به ارائه خدمات ادامه می‌دهند تا خللی در خدمت‌رسانی به مردم ایجاد نشود.

۲۲۳۲۲۳

برچسب ها
علی مدنی زاده
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • شوک به بازار رمز ارز ایران/موجودی این حساب‌ ناپدید شد
    شوک به بازار رمز ارز ایران/موجودی این حساب‌ ناپدید شد 4 ساعت پیش
  • گزارش بازار سرمایه امروز دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴/ بورس رکوردشکنی کرد
    گزارش بازار سرمایه امروز دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴/ بورس رکوردشکنی کرد 4 ساعت پیش
  • گزارشی از تغییر رفتار مردم در خرید طلا/ خیلی از مردم دنبال طلای شکسته هستند
    گزارشی از تغییر رفتار مردم در خرید طلا/ خیلی از مردم دنبال طلای شکسته هستند 4 ساعت پیش
  • قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها ۲۱ مهر ۱۴۰۴/ کف قیمتی دلار شکست
    قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها ۲۱ مهر ۱۴۰۴/ کف قیمتی دلار شکست 4 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 7174
  • اقتصاد 6613
  • بازار مالی 1468
  • بین الملل 12791
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7545
  • دانش 5416
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6801
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1012
  • ورزش 18966

جدیدترین مقالات

  • صدور هشدار زرد دریایی در هرمزگان؛ یکم تا سوم آبان
    صدور هشدار زرد دریایی در هرمزگان؛ یکم تا سوم آبان 7 ساعت پیش
  • اجرا شدن طرح نظارت هوشمند خدمات تاکسیرانی در جزیره کیش
    اجرا شدن طرح نظارت هوشمند خدمات تاکسیرانی در جزیره کیش 7 ساعت پیش
  • جلوگیری از رسوب کالا با هدف تقویت چرخه اقتصادی در منطقه آزاد کیش
    جلوگیری از رسوب کالا با هدف تقویت چرخه اقتصادی در منطقه آزاد کیش 7 ساعت پیش
  • آبادان و خرمشهر در مسیر احیای اقتصادی / از بحران کشاورزی تا توسعه اشتغال روستایی
    آبادان و خرمشهر در مسیر احیای اقتصادی / از بحران کشاورزی تا توسعه اشتغال روستایی 7 ساعت پیش
  • تسهیل و شفافیت فرایند واردات خودرو در جزیره برای رضایت حداکثری کیشوندان
    تسهیل و شفافیت فرایند واردات خودرو در جزیره برای رضایت حداکثری کیشوندان 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور