سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

2 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

2 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

2 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

2 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

2 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

2 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

2 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

2 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

2 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

2 ماه پیش

Home » آکسیوس گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و اروپا را درباره ایران فاش کرد؛ تعیین ضرب‌الاجل برای تهران

آکسیوس گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و اروپا را درباره ایران فاش کرد؛ تعیین ضرب‌الاجل برای تهران

زمان انتشار: 16 جولای 2025 ساعت 11:54

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2839933

زمان مطالعه: 10 دقیقه

آکسیوس گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و اروپا را درباره ایران فاش کرد؛ تعیین ضرب‌الاجل برای تهران

آکسیوس گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و اروپا را درباره ایران فاش کرد؛ تعیین ضرب‌الاجل برای تهران

به گزارش سیلاد، رسانه آمریکایی روز چهارشنبه و به نقل از سه منبع آگاه نوشته «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا و وزرای امور خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس در گفت‌وگوی تلفنی روز دوشنبه توافق کردند که پایان ماه آگوست (ماه آینده میلادی) موعد بالفعل درباره حصول توافق هسته‌ای با ایران باشد.

بنا بر گزارش ایسنا، آکسیوس نوشته در غیر این صورت، سه کشور اروپا سازوکار موسوم به «اسنپ‌بک» برای بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه ایران را اجرا می‌کنند.

بازگشت به عقب: این گزارش ساعاتی پس از آن منتشر شد که «ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه در حاشیه نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا تهدید کرد که اگر تا پایان ماه آگوست، پیشرفت ملموسی درباره برنامه هسته‌ای صورت نگیرد، اروپایی‌ها اسنپ‌بک را اجرا خواهند کرد. 

نگاه عمیق‌تر: طبق این گزارش، روند اجرای اسنپ‌بک ۳۰ روز به طول می‌انجامید و کشورهای اروپایی قصد دارند پیش از ماه اکتبر و زمان فرا رسیدن ریاست روسیه بر شورای امنیت، موضوع را جمع‌بندی کنند.

رسانه آمریکایی نوشته کشورهای اروپایی و آمریکا به اسنپ‌بک به‌عنوان یک ابزار مذاکراتی برای تحت فشار قرار دادن ایران و همچنین یک طرح جایگزین در صورت شکست دیپلماسی نگاه می‌کنند.

نقل‌قول‌ها: ایران اما اعلام کرده که هیچ مبنای حقوقی برای فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود دارد و پیش از این تهدید کرده بود که در صورت اجرای آن، از پیمان منع اشاعه (ان‌پی‌تی) خارج خواهد شد.

• «کاظم غریب‌آبادی» دیپلمات ارشد ایران با بیان اینکه «اروپایی‌ها تنها ابزاری که در اختیار دارند، اسنپ‌بک است»، خاطرنشان کرد: قطعاً ما از اجرای این مکانیزم از سوی آن‌ها استقبال نمی‌کنیم و باید از گزینه‌های مختلف استفاده کنیم که آن‌ها این کار را نکنند ولی اگر آن‌ها این اشتباه را انجام دهند استفاده از این سازوکار باعث می‌شود که آنها از صحنه دیپلماتیک و گفت‌وگو با ایران حذف شوند.

• غریب‌آبادی همچنین گفت: استفاده آن‌ها از مکانیزم ماشه، اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند و امیدواریم که آن‌ها عاقل باشند و این کار را نکنند. ما تعاملات خود را با اروپایی‌ها در این زمینه ادامه می‌دهیم و امیدواریم که آن‌ها چنین اشتباهی را نکنند.

پشت‌پرده: منابع مطلع آکسیوس گفته‌اند رایزنی بین تروئیکای اروپایی و آمریکا با هدف اتخاذ مواضع هماهنگ درباره اسنپ‌بک و مسیر پیش رو درباره دیپلماسی هسته‌ای بوده است.

• این منابع آگاه همچنین گفته‌اند برنامه اروپایی‌ها، تعامل با ایران در روزها و هفته‌های آینده با این پیام است که تهران اگر گام‌هایی را برای اطمینان‌بخشی به جهان درباره برنامه هسته‌ای خود بردارد، می‌تواند از تحریم‌های ناشی از اسنپ‌بک جلوگیری کند.

• آکسیوس نوشته این گام‌ها ممکن است شامل ازسرگیری نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد که ایران پس از اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا، آن‌را تعلیق کرد. 

• یک منبع آگاه هم گفته گام بعدی دیگر ممکن است خارج کردن تقریبا ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده با غنای تا ۶۰ درصد باشد که در این سایت‌ها موجود است.

• آکسیوس نوشته مقام‌ها در فرانسه، آلمان، انگلیس و سرزمین‌های اشغالی بیم آن را دارند تا دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای فعال‌نکردن اسنپ‌بک، به اروپایی‌ها فشار آورد چراکه معتقد است این اقدام به مذاکرات احتمالی آسیب خواهد زد.

• دو مقام اسرائیلی به آکسیوس گفته‌اند زمانی‌که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، هفته گذشته به کاخ سفید رفته بود، این موضوع را با ترامپ، روبیو و «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد آمریکا مطرح کرد.

• نتانیاهو از ترامپ خواست که مانع از بازگشت تحریم‌ها نشود و به ویتکاف گفت آمریکا باید برای ایرانی‌ها روشن کند که اگر می‌خواهند به توافق برسند و از اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل متحد جلوگیری کنند، زمان زیادی ندارند. یک مقام اسرائیلی گفت: «ما احساس کردیم که ترامپ و تیمش با ما موافق هستند».

•‌ یک مقام ارشد آمریکایی گفت که دولت ترامپ از فعال کردن اسنپ‌بک حمایت می‌کند و آن را به عنوان اهرم فشاری در گفت‌وگوها با ایران می‌بیند.

• این مقام آمریکایی گفت که ترامپ از اینکه ایرانی‌ها هنوز به میز مذاکره بازنگشته‌اند، بسیار ناامید است.

• او به آکسیوس گفته که ویتکاف برای ایرانی‌ها روشن کرده که هرگونه مذاکره آینده باید مستقیم باشد نه با میانجیگری طرف سوم، تا از سوءتفاهم‌ها جلوگیری و روند کار تسریع شود.

باید منتظر چه چیزی باشیم؟ «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران روز شنبه و طی سخنرانی در جمع دیپلمات‌های خارجی در تهران گفت: ما در حال مذاکره بودیم که اسرائیل با هماهنگی آمریکا به ایران حمله کرد و در مرحله بعد خود آمریکا، مستقیماً تاسیسات هسته‌ای ایران را مورد هدف قرار داد. آمریکایی‌ها به دیپلماسی و میز مذاکره خیانت کردند و اگر اکنون به دنبال از سرگیری مذاکرات هستند باید این اطمینان حاصل شود که مجدداً چنین کاری صورت نخواهد گرفت و ما شاهده اینگونه اقدامات از سوی آنها نخواهیم بود.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «ما همواره آماده گفت‌وگو در خصوص برنامه هسته‌ای خود بوده‌ایم و در آینده هم خواهیم بود»، گفت: ولی طبیعی است که باید این اطمینان حاصل شود که اگر مذاکراتی دوباره شروع شود توسط آمریکا و یا کشورهای دیگری به جنگ کشیده نمی‌شود.

315 315

برچسب ها
ایالات متحده آمریکا
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه
    گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه 2 ماه پیش
  • واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا
    واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا 2 ماه پیش
  • حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد
    حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد 2 ماه پیش
  • عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود
    عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود 2 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 11586
  • اقتصاد 9054
  • بازار مالی 2062
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 29
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7527
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1365
  • ورزش 23450

جدیدترین مقالات

  • بررسی گزارش عملکرد و تولید گروه فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۴
    بررسی گزارش عملکرد و تولید گروه فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۴ 4 ساعت پیش
  • تولید ۴۷۱ هزار تن محصولات فولادی در فولاد اکسین
    تولید ۴۷۱ هزار تن محصولات فولادی در فولاد اکسین 4 ساعت پیش
  • آمادگی موکب‌های اربعینی استان کرمان برای بازسازی و ترمیم خسارت‌های اغتشاشات 
    آمادگی موکب‌های اربعینی استان کرمان برای بازسازی و ترمیم خسارت‌های اغتشاشات  4 ساعت پیش
  • ویژه برنامه های دهه فجر در استان کرمان آغاز شد
    ویژه برنامه های دهه فجر در استان کرمان آغاز شد 4 ساعت پیش
  • استاندار کرمان : دهه فجر امسال ۳۶۲ پروژه افتتاح می شود
    استاندار کرمان : دهه فجر امسال ۳۶۲ پروژه افتتاح می شود 4 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور