بین الملل

آمادگی سوریه برای همکاری با واشنگتن درباره بازگشت به آتش بس ۱۹۷۴ با اسرائیل

آمادگی سوریه برای همکاری با واشنگتن درباره بازگشت به آتش بس ۱۹۷۴ با اسرائیل

به گزارش سیلاد، «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت موقت سوریه با «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا در یک تماس تلفنی درباره مسائل مشترک از جمله تحریم‌های آمریکا، پرونده تسلیحات شیمیایی، مبارزه با داعش و اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در سوریه و روابط دیپلماتیک دوجانبه صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش الجزیره، الشیبانی در این تماس تلفنی اعلام کرد که سوریه آماده همکاری با واشنگتن برای بازگشت به آتش بس ۱۹۷۴ با رژیم صهیونیستی است.

وی همچنین تاکید کرد که سوریه با آمریکا برای لغو تحریم‌ها و در رأس آن لغو قانون سزار همکاری می‌کند.

الشیبانی اقدام «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره لغو تحریم‌های سوریه را یک گام تاریخی دانست که منجر به تغییر آینده سوریه و منطقه می‌شود.

دو طرف تاکید کردند که داعش همچنان یک تهدید عملی به ویژه بعد از حمله تروریستی اخیر به کلیسای الیاس در دمشق است.

روبیو نیز تاکید کرد: بدترین چیزی که ممکن است منطقه شاهد آن باشد دو دستگی و تقسیم سوریه یا بازگشت به جنگ داخلی است.

روبیو از تمایل آمریکا برای بازگشایی سفارت خود در دمشق خبر داد و از الشیبانی خواست به واشنگتن سفر کند.

۳۱۰۳۱۰

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا