ورزش

پیاتزا: باید از اول تا آخر بازی هماهنگی خود را حفظ کنیم/ اینجا هستیم تا از والیبال لذت ببریم

پیاتزا: باید از اول تا آخر بازی هماهنگی خود را حفظ کنیم/ اینجا هستیم تا از والیبال لذت ببریم

به گزارش خبرگزاری سیلاد، هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ از چهارشنبه چهارم تیر در سه گروه به میزبانی شهرهای برگاس ژاپن، شیکاگو در آمریکا و بلگراد پایتخت صربستان آغاز شد.

مردان والیبال ایران در نخستین دیدار خود در این هفته در بلگراد به مصاف صربستان میزبان گروه ششم رفت و سه بر یک به پیروزی رسیدند.

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران درباره عملکرد شاگردانش مقابل صربستان، گفت: به بازیکنانم گفتم که باید بدانند چه موقع، چه کسی توپ را بگیرد اما برخی وقت‌ها به دلیل فشار زیاد مسابقات هماهنگی تیمی خود را از دست می‌دهیم.

روبرتو پیاتزا تاکید کرد: برای من ایجاد هماهنگی مهم‌ترین موضوع است و باید از اول تا آخر بازی آن را حفظ کنیم.

وی درباره استراحت یک روزه تیم‌ها گفت: می‌دانم که داشتن یک روز استراحت شاید ایده‌آل نباشد، ولی برنامه مسابقات لیگ ملت‌ها اینگونه است و باید به این برنامه ریزی احترام بگذاریم. ترجیح می‌دادم که یک بازی دیگر داشته باشیم تا بیشتر در زمین بمانیم و آماده‌تر شویم. در اینجا هستیم تا از والیبال لذت ببریم.

۲۵۱۲۵۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا