ورزش

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ دکتر محمد مهدی طهرانچی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: پذیرش برای ورود در دوره دکتری واحدهای دانشگاه آزاد مسیر مشخص و روشنی دارد. بر این اساس متقاضیان رشته های دکتری این دانشگاه به دو شیوه پذیرش به شیوه استعدادهای درخشان و سنجش علمی(کنکور) می توانند در این دانشگاه پذیرفته شوند؛ بنابراین هیچ کس نمی‌تواند خارج از دو روش فوق در دوره دکتری پذیرفته شود.

وی در ادامه تصریح کرد: اینگونه نیست که کسی به صورت عبوری از مسیری رد شود و بخواهد در دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کند. اگر همچنین ادعایی از سوی کسی وجود داشته باشد، تخلف است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: ما به هیچ‌ عنوان موردی را در دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی کنیم که به صورت غیرقانونی و از شیوه های غیرقانونی در دوره دکتری واحدهای دانشگاه تحصیل کند؛ چرا که اسامی پذیرفته شدگان دکتری در وزارت علوم ثبت و از سوی این وزارتخانه اعلام می‌شود؛ بنابراین به هیچ وجه در این حوزه امکان تخلف وجود ندارد.

طهرانچی با بیان اینکه ادعای یکی از فوتبالیست های کشور در خصوص روش پذیرش در دوره دکتری یکی از واحدهای دانشگاه آزاد را با دقت بررسی می کنم، گفت: هیچ کسی به خاطر شهرت یا غیره نمی‌تواند به شکل غیر قانونی وارد دانشگاه آزاد شود؛ بنابراین خیال همه از این بابت راحت باشد.

۲۵۸ ۲۵۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا