بین الملل

واکنش ترامپ به آتش‌بس:افتخار می‌کنم که کمک کردیم/آیا می‌توان به این تنش هزارساله پایان داد؟یک راه حل پیدا می‌کنیم…

واکنش ترامپ به آتش‌بس:افتخار می‌کنم که کمک کردیم/آیا می‌توان به این تنش هزارساله پایان داد؟یک راه حل پیدا می‌کنیم…

به گزارش سیلاد، دونالد ترامپ در مورد توافق دهلی‌نو و اسلام‌آباد برای برقراری آتش‌بس نوشت:  پس از یک شب طولانی مذاکرات به میانجی‌گری ایالات متحده، خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس کامل و فوری موافقت کردند.»

سران هند و پاکستان قدرت، خرد و پایمردی لازم برای درک و فهم فرارسیدن زمان توقف درگیری‌های جاری را داشتند.

وی افزود: افتخار می‌کنم که آمریکا توانست به شما کمک کند تا به این تصمیم تاریخی و قهرمانانه برسید. قصد دارم تجارت را به میزان قابل‌توجهی با هر دو کشور بزرگ افزایش دهم.

وی وعده داد که در تماس با دو کشور آسیای جنوبی راه‌حلی برای موضوع کشمیر حاصل شود. ترامپ نوشت: «با هند و پاکستان همکاری خواهم کرد تا ببینیم آیا می‌توان پس از هزار سال به راه‌حلی درباره مسئله کشمیر دست یافت.»

۳۱۵ ۳۱۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا