شمسایی:صلاح دانستیم این بازیکن در تیمملی نباشد!/ سرمربی روسیه گفت داشتید ما را خفه میکردید/

شمسایی:صلاح دانستیم این بازیکن در تیمملی نباشد!/ سرمربی روسیه گفت داشتید ما را خفه میکردید/
به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ وحید شمسایی در پایان تورنمنت چارجانبه تایلند که با نایب قهرمانی ایران تمام شد، بیان کرد: بدون تمرین و با ۸ تغییر نسبت به جام جهانی در تورنمنت برزیل شرکت کردیم. بعد از ۲۰ روز در تایلند با کویت و تایلند بازی کردیم که رقبای ما در جام ملتها هستند و تایلند همیشه به نیمهنهایی میرسد. روسیه بزرگ هم با همه ستارگان خودش آمده بود.
وی افزود: جذابیت تورنمنت تایلند این بود که هشت یا ۹ بازیکن متولد ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ برای تیم ملی به میدان رفتند. حدود ۲۵ بازیکن جوان را زیر نظر داریم که اگر آنها قدر خودشان را بدانند، میتوانند ۸ تا ۱۰ سال در تیم ملی باشند.
سرمربی تیم ملی فوتسال درباره بازی با روسیه گفت: دیدار با روسیه دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول اسیر روسیه بزرگ شدیم و شیرازه تیم از هم پاشید. سپس به بازی بازگشتیم و یک گل زدیم. سرمربی روسیه گفت تیم ایران خیلی تغییر کرده و جوانان ایران نسبت به دو مسابقه لار (آذر ۱۴۰۲) فوقالعاده بودند. او گفت دست زیر گلوی ما گذاشتید و داشتید ما را خفه میکردید.
وی درباره خط خوردن اولادقباد گفت: تیم ملی متعلق به همه است و صلاح دانستیم اولادقباد در تورنمنت تایلند نباشد؛ مانند خیلیها که به تیم ملی آمدند و رفتند.
۲۵۳ ۲۵۸