بین الملل

ادعای وقیحانه نتانیاهو درباره غزه و ایران؛ما رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود خواهیم کرد تا…..

ادعای وقیحانه نتانیاهو درباره غزه و ایران؛ما رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود خواهیم کرد تا…..

به گزارش سیلاد به نقل از ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه گفت: «ایران قصد نابودی اسرائیل را دارد زیرا ما از کنترل خاورمیانه به دست آنها جلوگیری می‌کنیم. من گفتم که پس از هفتم اکتبر ما چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد.»

نتانیاهو همچنین مدعی شد تل‌آویو تنها با توافقی موافقت می‌کند که ظرفیت ایران برای غنی‌سازی اورانیوم را از بین ببرد.

طبق گزارش شبکه خبری الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی پوچ و تکراری ادعا کرد: «ما چیزی کمتر از نابودی کامل تمامی ظرفیت‌های هسته‌ای ایران نمی‌خواهیم و اطمینان حاصل خواهیم کرد که آنها تلاشی برای احیای این برنامه‌ها تحت دولت دیگر ایالات متحده انجام نخواهند داد.»

همچنین کانال پایش آمریکا نیز در اینباره نوشت: حل و فصل پرونده هسته‌ای ایران را جز به شیوه لیبی نمی‌پذیریم.

ما به چیزی کمتر از نابودی همه ظرفیت‌های هسته‌ای ایران نمی‌پذیریم تا اطمینان حاصل کنیم که آنها تلاشی برای احیای برنامه خود با یک دولت دیگر آمریکا نخواهند کرد.

ما رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که آنها نمی‌توانند برای هیچ هدفی غنی‌سازی کنند.

نتانیاهو ضمن آنکه ایجاد یک کشور فلسطینی را «ایده‌ای مضحک» خواند، گفت: «ما نمی‌توانیم به توافق صلح ادامه دهیم زیر دنیای عرب از جمله فلسطینی‌ها علیه ما کار می‌کنند.»

او در رابطه با آزادی اسرا گفت: «ما تلاش می‌کنیم تا تمامی اسرای باقی‌مانده و اجساد آنها را از غزه خارج کنیم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه با اذعان به دستاوردهای «شهید یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: «سنوار با دقت توانست برنامه‌ای را طراحی کند و حمله‌ای را علیه ما انجام دهد اما ما آنها را متوقف کردیم.»

نتانیاهو همچنین افزود: «ما از سوی آمریکایی‌ها برای عدم ورود به غزه تحت فشار هستیم. دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا تهدید کرد که در صورت ورود به غزه تسلیحات ما را قطع خواهد کرد اما ما به آنها گفتیم که ما دولتی دست‌نشانده نیستیم.»

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر مجددا با نادیده گرفتن جنایت‌هایش در نوار غزه گفت: «رسانه‌های فریبکار می‌گویند که ما غیرنظامیان را در غزه هدف قرار می‌دهیم. نیروهایمان در رفح به من گفتند که ۱۲ هزار نفر نظامی را کشته‌اند و حتی یک غیرنظامی هم کشته نشده است»!

این ادعای بنیامین نتانیاهو درحالی عنوان شد که وزارت بهداشت غزه روز یکشنبه اعلام کرد با ادامه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون تعداد کل شهدای این جنگ به ۵۱ هزار و ۳۵۵ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۷ هزار و ۲۴۸ نفر افزایش یافته است.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت.

۳۱۵ ۳۱۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا