ورزش

درخواست عجیب کوجو؛ به رختکن النصر رفت تا پیراهن بگیرد!

درخواست عجیب کوجو؛ به رختکن النصر رفت تا پیراهن بگیرد!

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ استقلال مقابل النصر با نتیجه بدون گل به تساوی رسید. جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی استقلال که در نیمه دوم به جای محمدرضا آزادی به دیدار آمد، نتوانست عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

پس از تساوی بدون گل استقلال مقابل النصر، جوئل کوجو، مهاجم استقلال، برای دریافت پیراهن یکی از بازیکنان تیم حریف به رختکن النصر رفت.

این اتفاق در تونل ورزشگاه آزادی رخ داد. کوجو که در نیمه دوم به جای محمدرضا آزادی وارد زمین شده بود، پس از پایان بازی به دنبال پیراهن یکی از بازیکنان النصر بود. استفانو پیولی، سرمربی النصر، پس از اطلاع از درخواست کوجو، او را به رختکن تیمش هدایت کرد. کوجو نیز از این اقدام استقبال کرد و همراه با پیولی به رختکن النصر رفت.

جوئل کوجو در رختکن النصر پیراهن سادیو مانه را گرفت و دقایقی بعد آن را در صفحه اینستاگرامی‌اش به اشتراک گذاشت.

۲۵۷ ۲۵۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا