سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

2 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

2 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

2 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

2 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

2 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

2 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

2 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

2 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

2 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

2 ماه پیش

Home » خبرگزاری فرانسه: یمنی‌ها مبارزانی مقاوم هستند و به‌راحتی شکست نمی‌خورند

خبرگزاری فرانسه: یمنی‌ها مبارزانی مقاوم هستند و به‌راحتی شکست نمی‌خورند

زمان انتشار: 19 مارس 2025 ساعت 11:50

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2805981

زمان مطالعه: 9 دقیقه

خبرگزاری فرانسه: یمنی‌ها مبارزانی مقاوم هستند و به‌راحتی شکست نمی‌خورند

خبرگزاری فرانسه: یمنی‌ها مبارزانی مقاوم هستند و به‌راحتی شکست نمی‌خورند

به گزارش سیلاد  به نقل از ایسنا در روزهای اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به بهانه «آزادی خطوط کشتیرانی»، به ارتش این کشور دستور حمله به یمن را صادر کرده است.

در همین راستا، آمریکا چندین مرتبه یمن را آماج اقدامات تجاوزگرانه خود قرار داده است. برخلاف ادعای مقامات آمریکایی، این حملات فقط به شهادت غیرنظامیان انجامیده و روی توان نیروهای مسلح یمن تأثیری نگذاشته است.

این مسئله باعث شده تا کارشناسان غربی نیز به دولت آمریکا دربرابر هرگونه ماجراجویی در یمن هشدار دهند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از کارشناسان نوشت: «این یک هشدار به ارتش آمریکا است؛ حوثی‌های یمن (انصارالله) چندین سال در شرایط سخت و زیر هزاران حمله هوایی مبارزه کردند و آن‌ها را نباید دست کم گرفت.»

به اذعان خبرگزاری اروپایی، با وجود حملات هوایی سنگین آمریکا علیه یمن، نیروهای مسلح یمن همچنان قدرتمند باقی‌مانده است.

خبرگزاری فرانسه تصریح کرد: «حوثی‌ها که مناطق کوهستانی واقع در شمال یمن را کنترل می‌کنند، در یک دهه جنگ ائتلاف بین‌المللی به رهبری عربستان سعودی به خوبی مسلح شده‌اند. پیش از شروع جنگ غزه نیز آن‌ها درحال انجام مذاکرات صلح خود با عربستان سعودی بودند.»

اما درباره چالش‌های پیش‌روی ارتش آمریکا در تقابل با نیروهای مسلح یمن، «الیزابت کندال» مدیر کالج گیرتون در دانشگاه کمبریج به خبرگزاری اروپایی گفت: «آمریکا نباید حوثی‌ها را دست‌کم بگیرد. آن‌ها مبارزانی مقاوم و قدرتمند هستند. آن‌ها به راحتی شکست نخواهند خورد.»

حملات اخیر آمریکا علیه یمن به شهادت ۵۳ نفر، از جمله کودکان و ۹۸ زخمی انجامیده است. با وجود ادعای مقامات آمریکایی درباره عدم محبوبیت جنبش انصارالله، روز دوشنبه هزاران یمنی در محکومیت حملات آمریکا تجمعات اعتراضی برگزار کردند.

تجربه نیروهای مسلح یمن در جنگ

به اذعان کندال، از سال ۲۰۱۴ و شروع جنگ نیروهای ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی و حمایت کشورهای غربی، نیروهای مسلح یمن توانستند بیش از ۲۵ هزار بمباران و حملات هوایی را تاب بیاورند و در نهایت نیروهای ائتلاف را شکست دهند.

از شروع جنگ غزه و حمایت انصارالله از فلسطینیان غزه، یمن همچنین آماج حملات هوایی گسترده آمریکا، انگلیس و اسرائیل قرار گرفته است و همچنان توانسته دربرابر این تهدیدات قدرتمند ظاهر شود.

عدم توانایی غرب در شناسایی تسلیحات یمنی‌ها

به گفته کارشناسان غربی، علاوه‌بر استقامت نیروهای مسلح یمن، «پراکندگی» تسلیحات آن‌ها چالشی جدی برای دشمنان آن‌ها محسوب می‌شود.

«الکس پلیستاس» کارشناس اندیشکده «شورای آتلانتیک» به خبرگزاری فرانسه گفت: «کشف و نابودی تسلیحات یمنی‌ها، از جمله موشک‌اندازهای متحرک آن‌ها کار بسیار دشواری است. تاب‌آوری حوثی‌ها از توانایی آن‌ها برای پراکنده کردن تسلیحات خود در سراسر زمین‌های ناهموار یمن نشأت می‌گیرد و این مسئله هدف گرفتن تسلیحات را دشوار کرده است.»

او افزود: «شاید منابع اطلاعاتی در پی عملیات‌های اسرائیل، از جمله عملیات‌های ترور، مدعی تضعیف شدن حماس و حزب‌الله شده باشند، اما حوثی‌ها عملاً دست نخورده باقی مانده‌اند.»

کارآمدی حملات یمن علیه کشتی‌های متخاصم

خبرگزاری فرانسه همچنین در تمجید از نحوه حملات نیروهای مسلح یمن نوشت: «حملات یمن با استفاده از پهپادها و موشک‌های داخلی صورت می‌گیرد که بسیار ساده اما موثر هستند. مشابه سال ۲۰۲۲، حوثی‌ها همچنین از توانایی حمله به تأسیسات نفتی دیگر کشورها از جمله عربستان سعودی برخوردار هستند.»

در سال ۲۰۲۴ نیز، سازمان ملل متحد در گزارشی نیروهای مسلح یمن را «سازمان نظامی قدرتمند» معرفی کرد. هرچند در این گزارش، توانایی یمن نادیده گرفته شده و علت قدرت گرفتن آن‌را حمایت‌های ادعایی ایران و حزب‌الله لبنان معرفی شده است.

در این گزارش تعداد نیروهای مسلح یمن، بیش از ۳۵۰ هزار نفر تخمین زده شده است.

از طرفی، هینز با تکرار ادعای غربی‌ها مبنی بر حمایت ایران از نیروهای مسلح یمن، مدعی شد: «ایران کلید اصلی برای تعمیق توانمندی‌های حوثی‌ها و موشک‌های ضدکشتی آن‌هاست.»

او به خبرگزاری فرانسه گفت: «آن‌ها از موشک‌های کروز و بالستیک با برد ۲ هزار کیلومتری و پهپادهایی دوربردتر برخوردار هستند. در هر شرایطی امکان عبور این تسلیحات از پدافندها وجود دارد.»

مدیر کالج گیرتون در دانشگاه کمبریج نیز در این‌باره اظهار داشت: «درحالی که حوثی‌ها نمی‌توانند با قدرت ارتش ایالات متحده رقابت کنند، آن‌ها از ماهیت نامتقارن درگیری سود خواهند برد. ادامه پرتاب موشک‌ها و پهپادها به دریای سرخ، تجارت جهانی دریایی و آزادی ناوبری را مختل خواهد کرد.»

کندال با اشاره به «فشارهای سیاسی آمریکا علیه ایران و متحدان آن، از جمله قرارگیری دوباره انصارالله در فهرست سازمان‌های تروریستی»، تأکید کرد که درهم شکستن انصارالله که قلمروی حدود ۲۰ برابر لبنان و ۵۰۰ برابر غزه را در اختیار دارند، موضوع دیگری است.

عدم توانایی آمریکا برای حمله زمینی به یمن

هینز نیز با اشاره به حملات زمینی به لبنان و غزه و تفاوت جنگ با یمن، تأکید کرد: «این اتفاق در یمن رخ نخواهد داد. آمریکایی‌ها قرار نیست نیروی زمینی بفرستند.»

یک کارشناس دیگر نیز به خبرگزاری فرانسه گفت: «یک کمپین هوایی به تنهایی یک تهدید وجودی برای حوثی‌ها ایجاد نخواهد کرد.»

311311

برچسب ها
یمن
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه
    گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه 2 ماه پیش
  • واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا
    واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا 2 ماه پیش
  • حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد
    حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد 2 ماه پیش
  • عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود
    عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود 2 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 11500
  • اقتصاد 9043
  • بازار مالی 2048
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 29
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7515
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1354
  • ورزش 23373

جدیدترین مقالات

  • عکس | خرید مهم حریف آسیایی استقلال؛ مهاجم انگلیسی در اردن
    عکس | خرید مهم حریف آسیایی استقلال؛ مهاجم انگلیسی در اردن 7 ساعت پیش
  • تغییرات ساپینتو، تیم را فلج می‌کند؛ جدایی رضاییان از استقلال اشتباه بود
    تغییرات ساپینتو، تیم را فلج می‌کند؛ جدایی رضاییان از استقلال اشتباه بود 7 ساعت پیش
  • مدت زمان غیبت عالیشاه مشخص شد
    مدت زمان غیبت عالیشاه مشخص شد 7 ساعت پیش
  • کامل‌ترین استقلال فصل در اختیار ساپینتو
    کامل‌ترین استقلال فصل در اختیار ساپینتو 7 ساعت پیش
  • چه کسی به تاجرنیا گفت وسط نیمه به رختکن استقلال برود؟
    چه کسی به تاجرنیا گفت وسط نیمه به رختکن استقلال برود؟ 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور