ورزش

گاف عجیب روزنامه قطری درباره استقلال

گاف عجیب روزنامه قطری درباره استقلال

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ استقلال و الریان یکی از بازی‌های حساس هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا را برگزار خواهند کرد. این بازی در حالی برگزار می‌شود که الریان با هشت امتیاز در رده ششم قرار دارد و صعودش را به دور بعد قطعی کرده است. این در حالی است که استقلال با شش امتیاز در رده دهم ایستاده است و برای صعود به دور بعد تنها به یک تساوی نیاز دارد.

به نقل از ایسنا، روزنامه الوطن قطر در اشتباهی عجیب و کم‌سابقه شهریار مغانلو و مهدی قایدی را دو مهاجم استقلال در دیدار برابر الریان دانست! الوطن نوشت: استقلال تیمی بسیار خوب در کارهای دفاعی است. این در حالی است که با زوج مهدی قایدی و مغانلو روی ضد حملات برنامه دارد.

این اشتباه عجیب الرای در حالی صورت گرفته است که شهریار مغانلو اصلا در استقلال بازی نکرده است. قایدی و مغانلو در اتحاد کلباء با همدیگر همبازی‌اند و فصل بسیار خوبی را در لیگ امارات تجربه می‌کنند.

روزنامه الوطن در ادامه گزارش خود از وضعیت بسیار خوب الریان قبل از دیدار برابر استقلال خبر داد و نوشت که الریان از نظر روحی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و با توجه به بازیکنان سرشناسی که به‌ویژه در خط حمله در اختیار دارد تنها به پیروزی برابر استقلال فکر می‌کند.

۲۵۷ ۲۵۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا