ورزش

پاداش سه میلیاردی به بازیکنان النصر پیش از دیدار با پرسپولیس

پاداش سه میلیاردی به بازیکنان النصر پیش از دیدار با پرسپولیس

به گزارش خبرگزاری سیلاد، تیم‌های فوتبال پرسپولیس ایران و النصر عربستان در هفته هشتم و پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا شامگاه دوشنبه ۲۹ بهمن در ورزشگاه آزادی تهران رو در روی هم قرار می‌گیرند. به همین منظور آخرین تمرین شاگردان استفانو پیولی روز گذشته در ریاض برگزار شد و کاروان این تیم عصر امروز یکشنبه ۲۸ بهمن وارد تهران می‌شود و آخرین تمرین این تیم پیش از رویارویی با پرسپولیس از ساعت ۱۹:۳۰ در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

رسانه «اسپورت ۳۶۰» عربستان خبر داد، مدیریت باشگاه النصر پس از پیروزی تیم فوتبال این باشگاه برابر الاهلی در دیدار ال کلاسیکوی روشن لیگ عربستان، به بازیکنان پاداش مالی اهدا کرد.

تیم النصر موفق شد در دیداری حساس از هفته بیستم لیگ عربستان، الاهلی را با نتیجه سه بر دو در ورزشگاه «الإنماء» واقع در شهر ملک عبدالله شکست دهد.

مدیریت النصر پس از این پیروزی، مبلغ ۱۵۰ هزار ریال سعودی (سه میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان) به هر یک از بازیکنان تیم به عنوان پاداش پرداخت کرده است.

در حال حاضر، النصر با کسب ۴۴ امتیاز از ۲۰ بازی، در رتبه سوم جدول لیگ حرفه‌ای عربستان قرار دارد. این تیم تاکنون ۱۳ پیروزی، پنج تساوی و دو شکست را تجربه کرده است.

۲۵۱۲۵۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا