بین الملل

واکنش جهاد اسلامی به ترور فرمانده قسام

واکنش جهاد اسلامی به ترور فرمانده قسام

به گزارش سیلاد، جنبش جهاد اسلامی در بیانیه‌ای ترور «محمد شاهین» از فرماندهان گردان‌های شهید عزالدین القسام در شهر صیدا لبنان را محکوم کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، جهاد اسلامی تأکید کرد: این ترور خائنانه و بزدلانه، بیانگر خوی تجاوزگری و جنایتکارانه سران رژیم صهیونیستی و اقدامی خطرناک برای نابودی مقاومت، رهبران و فرماندهان آن است.

در این بیانیه آمده است: خون‌های پاک رهبران مقاومت در لبنان و فلسطین، تنها انسجام، صلابت و پایبندی ملت‌های لبنان و فلسطین به مقاومت در برابر دشمن را بیشتر می‌کند.

گردان‌های قسام ساعاتی قبل در بیانیه‌ای اعلام کرد که شهادت فرمانده خود «محمد ابراهیم شاهین»- از روستای فالوجه در فلسطین اشغالی- در حمله تروریستی امروز ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان را به مردم شریف فلسطین و امت عربی و اسلامی تبریک و تسلیت می‌گوید.

پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که محمد شاهین از مسئولان نظامی جنبش حماس در لبنان را در حمله هوایی به خودرویش در منطقه صیدا در جنوب لبنان به شهادت رسانده است.

ارتش اشغالگر افزود: محمد شاهین در شلیک موشک به عمق سرزمین‌های اشغالی نقش داشته است.

۳۱۰۳۱۰

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا