ورزش

توافق استقلال با خوزستانی‌ها؛ مشکل بوژوویچ چگونه حل شد؟

توافق استقلال با خوزستانی‌ها؛ مشکل بوژوویچ چگونه حل شد؟

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ پس از کش و قوس‌های مختلف و مطرح شدن اسامی مربیان متعدد داخلی و خارجی برای سرمربیگری استقلال، سرانجام هدایت آبی‌های پایتخت به میودراگ بوژوویچ سپرده شد.

به گزارش تسنیم، این مربی مونته‌نگرویی روز گذشته (سه‌شنبه)، قرارداد خود را به‌صورت یک‌طرفه با استقلال خوزستان فسخ کرد. با توجه به اینکه عقد قرارداد یک مربی با باشگاه جدید پس از فسخ قرارداد با باشگاه قبلی ممنوع است، مدیران استقلال برای ثبت قرارداد بوژوویچ ناگزیر به جلب رضایت سران باشگاه استقلال خوزستان بودند.

مدیران این دو باشگاه در ساعات اخیر، مذاکراتی برای حل مشکل فوق داشتند و در نهایت به توافق لازم رسیدند و استقلال خوزستان با جدایی بوژوویچ از این باشگاه موافقت کرد.

مقرر شد باشگاه استقلال خوزستان مابقی قرارداد این مربی در پایان لیگ بیست‌وچهارم را پرداخت کند و بوژوویچ مبلغ قرارداد سال دوم خود را ببخشد.

استقلال از ساعت ۱۷:۱۵ فردا در چارچوب هفته بیست‌ویکم لیگ برتر مقابل پرسپولیس صف‌آرایی می‌کند.

۲۵۸ ۲۵۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا