سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

2 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

2 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

2 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

2 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

2 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

2 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

2 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

2 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

2 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

2 ماه پیش

Home » ترامپ:فشار حداکثری را علیه ایران اعمال کردیم/پادشاهی عربستان سعودی، مکانی ویژه است/زلنسکی یک دیکتاتور بدون انتخابات است

ترامپ:فشار حداکثری را علیه ایران اعمال کردیم/پادشاهی عربستان سعودی، مکانی ویژه است/زلنسکی یک دیکتاتور بدون انتخابات است

زمان انتشار: 20 فوریه 2025 ساعت 11:48

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2798899

زمان مطالعه: 11 دقیقه

ترامپ:فشار حداکثری را علیه ایران اعمال کردیم/پادشاهی عربستان سعودی، مکانی ویژه است/زلنسکی یک دیکتاتور بدون انتخابات است

ترامپ:فشار حداکثری را علیه ایران اعمال کردیم/پادشاهی عربستان سعودی، مکانی ویژه است/زلنسکی یک دیکتاتور بدون انتخابات است

به گزارش سیلاد، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه شب به وقت محلی در نشست «ابتکارات سرمایه‌گذاری‌ آینده» در شهر میامی در ایالت فلوریدا مدعی شد که باید در خاورمیانه ثبات و آرامش برقرار باشد و به همین دلیل  سیاست فشار حداکثری علیه ایران را برای برقراری صلح از سر گرفته و «حوثی ها» (انصارالله یمن) را در فهرست گروههای تروریستی قرار داده است.

ترامپ تصریح کرد: ما دوباره سیاست فشار حداکثری علیه ایران را با هدف برقراری صلح اعمال کردیم. ما نمی‌توانیم به کشورها از جمله ایران اجازه بدهیم تسلیحات هسته‌ای داشته باشند.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: من برای پایان دادن به جنگ‌ها در سراسر جهان از جمله در خاورمیانه اقدام می‌کنم. ما همه گروگان‌هایی را که در غزه نگهداری می‌شوند، برمی‌گردانیم.

به گزارش ایرنا، ترامپ که در دور دوم ریاست جمهوری خود بارها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفتگو با رئیس جمهوری ایران است. او  با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

رئیس جمهوری آمریکا ۱۷ بهمن ماه نیز در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» مدعی شد: «من می‌خواهم ایران کشوری بزرگ و موفق باشد، اما کشوری که نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. گزارش‌هایی که ادعا می‌کنند ایالات متحده با همکاری اسرائیل قصد دارد ایران را به خاک و خون بکشد، به شدت اغراق‌آمیز هستند. ترجیح می‌دهم یک توافق هسته‌ای صلح‌آمیز و قابل‌راستی‌آزمایی داشته باشیم که به ایران اجازه دهد به‌طور مسالمت‌آمیز رشد کند و شکوفا شود. باید فوراً روی این موضوع کار کنیم و وقتی توافق به امضا رسید، یک جشن بزرگ خاورمیانه‌ای برگزار کنیم. خداوند خاورمیانه را حفظ کند!»

آیت الله سید علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا نیز در سالروز بیعت تاریخی همافران و کارکنان نیروی هوایی با امام خمینی در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷، در دیدار فرمانده و جمعی از کارکنان نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به سخنان ترامپ گفتند: قبل از او هم دولت قبلی آمریکا که معاهده را پذیرفته بود، به آن عمل نکرد و تحریم‌های آمریکا که قرار بود برداشته شود، برداشته نشد و مسئله سازمان ملل هم همچون استخوانی لای زخم باقی ماند که همیشه مانند تهدیدی بر بالای سر ایران باقی بماند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استفاده از تجربه «دو سال مذاکره و امتیاز دادن و کوتاه آمدن اما به نتیجه نرسیدن» را ضروری برشمردند و افزودند: آمریکا همان معاهده را با وجود نقص‌هایی که داشت نقض کرد و از آن خارج شد. بنابراین، مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد.

ترامپ در حالی سخن از مذاکره و توافق می کند که در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸) از توافق هسته ای با ایران خارج شد. ایران همواره اعلام کرده که آماده مذاکره برای دفاع از حقوق هسته ای خود است اما این واشنگتن است که به تعهدات خود پایبند نبوده و توافقی که مورد تایید تمامی قدرت های جهانی و نهادهای بین المللی بوده است را در گذشته، زیرپا گذاشت و از آن خارج شد.

زلنسکی دیکتاتور است و دولت بایدن را فریب داد

ترامپ درباره جنگ اوکراین نیز گفت: امیدواریم به زودی شاهد آتش‌بس در اوکراین باشیم. اروپا نتوانست به صلح دست یابد و ولودیمیر زلنسکی نیز دولت بایدن را فریب داد.

رئیس جمهوری آمریکا درباره انتقادهای ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین از خود، بار دیگر او را دیکتاتور خواند و گفت زلنسکی یک دیکتاتور بدون انتخابات است و بهتر است فوراً اقدام کند زیرا در غیر این ‌صورت کشوری برایش باقی نخواهد ماند.

ترامپ در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا دوست دارد رئیس جمهور زمان جنگ باشد یا صلح؟ گفت که  می‌خواهد برقرارکننده صلح باشد و برای این کار، آمریکا باید قدرتمند باشد.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: می‌خواهیم صلح را به اروپا و خاورمیانه بیاوریم. میراث من برقراری صلح خواهد بود. روسیه ۹۰۰ هزار و اوکراین ۷۰۰ هزار سرباز از دست داده است.

زلنسکی اگر می خواست می توانست در مذاکرات ریاض شرکت کند

رئیس جمهوری آمریکا افزود: زلنسکی اگر می‌خواست می‌توانست در مذاکرات ما با روسیه در ریاض شرکت کند.

ترامپ بار دیگر همچنین به جو بایدن رئیس جمهوری دمکرات قبلی آمریکا تاخت و گفت: اگر بایدن خوب عمل می‌کرد، من برای ریاست جمهوری نامزد نمی‌شدم.

تقدیر ترامپ از عربستان سعودی

رئیس جمهوری آمریکا از محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی برای برگزاری مذاکرات میان واشنگتن – مسکو بر سر پایان جنگ اوکراین قدردانی کرد و گفت: با پوتین و زلنسکی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین صحبت کردم و تیم‌های ما روی آن کار می‌کنند.

ترامپ که در نشست اولویت موسسه ابتکار سرمایه‌گذاری آینده که با پشتیبانی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی در میامی برگزار شد، همچنین گفت: «پادشاهی عربستان سعودی، مکانی ویژه با رهبرانی برجسته است.»

رئیس جمهوری آمریکا از یاسر الرمیان، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی قدردانی و او را «انسانی بزرگ» توصیف کرد.

ترامپ در این سخنرانی خود در شهر میامی همچنین گفت: می‌خواهیم در همه‌ امور از جمله رمزارز پیشرو باشیم. او  با اشاره به تجربه مکزیک درباره مبارزه با مواد مخدر، درباره مصرف فنتانیل در آمریکا گفت ارزش‌های خانوادگی و تبلیغ درباره مضرات مواد مخدر می‌تواند به مبارزه با مواد مخدر کمک کند.

رئیس جمهوری آمریکا که پس از گفتگوهای هیات های واشنگتن – مسکو در ریاض عربستان درباره پایان جنگ اوکراین، حملات خود به ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین را به صراحت درباره کفایت و شایستگی او برای تداوم ریاست جمهوری ‌اش آغاز کرده است، با عصبانیت از حجم کمک های دولت جو بایدن به کی یف، زلنسکی را روز چهارشنبه دو بار دیکتاتور خواند و تهدید کرد.

315 315

برچسب ها
دونالد ترامپ
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه
    گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه 2 ماه پیش
  • واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا
    واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا 2 ماه پیش
  • حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد
    حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد 2 ماه پیش
  • عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود
    عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود 2 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 11434
  • اقتصاد 8990
  • بازار مالی 2040
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 29
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7498
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1352
  • ورزش 23260

جدیدترین مقالات

  • تصمیمات حمایتی مهم برای صنعت و تولید لرستان
    تصمیمات حمایتی مهم برای صنعت و تولید لرستان 7 ساعت پیش
  • تخصیص ۱۲هزار میلیارد ریال ارزش افزوده به سلامت قزوین
    تخصیص ۱۲هزار میلیارد ریال ارزش افزوده به سلامت قزوین 7 ساعت پیش
  • رعایت حقوق داوطلبان، اولویت هیات‌های‌ اجرایی است
    رعایت حقوق داوطلبان، اولویت هیات‌های‌ اجرایی است 7 ساعت پیش
  • کلاهبرداری با وام مهربانی در قزوین
    کلاهبرداری با وام مهربانی در قزوین 8 ساعت پیش
  • حمایت دولت از سرمایه‌گذاری در احیای کاروانسرای سعدالسلطنه
    حمایت دولت از سرمایه‌گذاری در احیای کاروانسرای سعدالسلطنه 8 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور