بین الملل

ادعاهای تکراری وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

ادعاهای تکراری وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

به گزارش سیلاد، «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه با بیان این ادعا که «قدرت ایران در منطقه کاهش یافته است»، مدعی تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای در جهت «جبران قدرت از دست رفته خود» شد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش نشریه چاپ فلسطین اشغالی «جروزالم پست» ساعر همچنین در دیدار با گروهی از سناتورهای آمریکایی و «مورگان اورتگاس»، معاون نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه ادعا کرد: «تلاش‌های ایران برای قاچاق پول به لبنان از طریق ترکیه و بازگرداندن حزب‌الله به قدرت شدت گرفته است.»

او پس از طرح ادعاهای بی‌اساس علیه ایران، هم‌چنین خواستار تشکیل «اتحاد منطقه‌ای» برای شکست نیروهای مسلح یمن (انصارالله) شد.

اذعان تلویحی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به شکست این رژیم در برابر نیروهای مسلح یمن و درخواست او برای تشکیل اتحاد منطقه‌ای در حالی است که پیش از جنگ غزه، نیروهای مسلح یمن توانستند در جنگی چندساله ائتلاف کشورهای منطقه‌ای مورد حمایت آمریکا را شکست دهند.

از طرفی، در طول جنگ غزه نیز، آمریکا با تشکیل نیروهای ائتلافی به جنگ یمن رفت، اما در نهایت، به اذعان نشریات آمریکایی، نیروی دریایی این کشور و نیروهای ائتلافی در برابر نیروهای مسلح یمن راه به جایی نبردند.

ساعر در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به گزارشات منتشر شده مبنی بر تصمیم آمریکا برای خروج نیروهای اشغالگر خود از سوریه ادعا کرد: «در این شرایط، چنین اقدامی صحیح نیست.»

اظهارات ادعایی ساعر علیه ایران مبنی بر کاهش یافتن قدرت تهران در منطقه در حالی است که در هفته گذشته، کشورهای گروه هفت، پس از دیدار در حاشیه اجلاس مونیخ، با انتشار بیانیه‌ای، از «نفوذ سیاسی گسترده ایران» در منطقه انتقاد کردند.

۳۱۰۳۱۰

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا