سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

کنست رژیم صهیونیستی در قرائت اولیه لایحه اشغال کرانه باختری را تصویب کرد

کنست رژیم صهیونیستی در قرائت اولیه لایحه اشغال کرانه باختری را تصویب کرد

12 ساعت پیش
دیوان لاهه حکم جدیدی در محکومیت رژیم صهیونیستی صادر کرد

دیوان لاهه حکم جدیدی در محکومیت رژیم صهیونیستی صادر کرد

12 ساعت پیش
نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد

نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد

12 ساعت پیش
بقایی:‌ کلمه اسنپ‌بک در برجام نیست/ وندی شرمن ‌دروغ می‌گوید/ با بدعهدی آمریکا روبه‌رو شدیم

بقایی:‌ کلمه اسنپ‌بک در برجام نیست/ وندی شرمن ‌دروغ می‌گوید/ با بدعهدی آمریکا روبه‌رو شدیم

12 ساعت پیش
شلیک موشک‌های ناشناخته در آب‌های حساس

شلیک موشک‌های ناشناخته در آب‌های حساس

12 ساعت پیش
بالگرد رئیس‌جمهور هند زمین‌گیر شد

بالگرد رئیس‌جمهور هند زمین‌گیر شد

12 ساعت پیش
گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم

گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم

12 ساعت پیش
ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد

ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد

12 ساعت پیش
هشدار فرماندار کالیفرنیا: ترامپ با تداوم تعطیلی دولت، جان مردم را به خطر انداخته است

هشدار فرماندار کالیفرنیا: ترامپ با تداوم تعطیلی دولت، جان مردم را به خطر انداخته است

12 ساعت پیش
السودانی: فشار حداکثری آمریکا سازنده نیست؛ باید با احترام با ایران رفتار شود

السودانی: فشار حداکثری آمریکا سازنده نیست؛ باید با احترام با ایران رفتار شود

12 ساعت پیش

Home » ممنوعیت دسترسی والدین به تصاویر ضبط شده در کودکستان‌ها

ممنوعیت دسترسی والدین به تصاویر ضبط شده در کودکستان‌ها

زمان انتشار: 5 جولای 2024 ساعت 21:34

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 2787759

زمان مطالعه: 8 دقیقه

ممنوعیت دسترسی والدین به تصاویر ضبط شده در کودکستان‌ها

ممنوعیت دسترسی والدین به تصاویر ضبط شده در کودکستان‌ها

به گزارش سیلاد،مجتبی همتی‌فر، با بیان اینکه براساس ماده ۱۱ «آیین‌نامه‌ ضوابط مکان‌یابی، فضا و تجهیزات کودکستان ها»، استفاده از دوربین مداربسته فعال در ورودی کودکستان، فضاهای عمومی که پوشش کودکان و کارکنان در آن‌ها باید رسمی باشد و سایر محل‌های قرارگیری وسایل بازی پارکی (تاب، سرسره و مشابه آن) الزامی است گفت: انتشار فیلم، عکس و هرگونه بازنمایی رسانه‌ای از حضور و فعالیت کودکان و نیروی انسانی کودکستان در فضای مجازی اعم از سایت، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اعم از داخلی و خارجی، منوط به رعایت ملاحظات و شئون ارزشی، فرهنگی و تربیتی است.

وی با بیان اینکه در انتشار عمومی تصاویر مرتبط با کودکان و یا کارکنان، اخذ اجازه کتبی از اولیای کودک و رعایت حقوق کودک و به تناسب رضایت کتبی کارکنان الزامی است افزود: دوربین‌های مداربسته تنها برای تسهیل‌گری در امر نظارت کودکستان است و هیچ فردی به‌جز مؤسس و مدیر کودکستان حق دسترسی به آرشیو تصاویر ضبط شده ندارد و در صورت لزوم این امر صرفا با دستور مقام قضائی امکانپذیر است.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه پوشش کارکنان برای حفظ ایمنی و سلامت کودکان و توجه به شأن الگویی مربیان و کادر کودکستان‌ها، اهمیت فوق‌العاده و منحصر به فردی دارد ادامه داد: در این راستا «راهنمای استانداردهای پوشش کارکنان شاغل در کودکستان‌ها و سایر مراکز تربیتی، آموزشی و مراقبتی مرتبط با اوان کودکی» در سال ۱۴۰۲ با همکاری وزارت بهداشت و بررسی‌های متعدد کارشناسی تدوین و ابلاغ شده است. براساس آن باید کارکنان کودکستان‌ها ضمن رعایت پوشش مناسب با محیط کار و فضای تربیتی کودکستان، برای حفظ ایمنی، بهداشت روانی و سلامت جسمی کودک تمهیدات لازم را انجام دهند.

همتی فر با بیان اینکه پیش از شکل‌گیری سازمان، منطق تعیین شهریه با ابهاماتی روبه‌رو بود گفت: به‌منظور انسجام‌بخشی و یکپارچگی در سیاست‌گذاری و نظارت بر نحوه و میزان شهریه دریافتی کودکستان‌ها، «آیین‌نامه تعیین شهریه خدمات تربیتی، آموزشی و مراقبتی کودکستان‌ها» در سال ۱۴۰۲ تدوین و ابلاغ شد. شهریه کودکستان‌ها به‌صورت کاملاً برخط و سامانه‌ای برای هر مرکز محاسبه می‌شود و خانواده‌ها می‌توانند با رجوع به سامانه کودکستان‌یاب، مشخصات و شهریه کودکستان مورد نظر خود را مشاهده کنند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ فاز اول محاسبه الکترونیکی شهریه کودکستان‌ها به‌صورت آزمایشی انجام شد که با موفقیت همراه بود و با تقویت و اصلاح سامانه در سال ۱۴۰۳ به فعالیت خود ادامه خواهد داد افزود: در حال حاضر اطلاعات کودکستان‌های مجاز در سامانه کودکستان‌یاب برای عموم قابل مشاهده است.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی، سازمان ملی تعلیم‌وتربیت کودک متولی و مرجع انحصاری راهبری، ساماندهی، صدور مجوز (اعم از مجوز تأسیس، فعالیت، تمدید، توقف، جابه‌جایی و تطبیق)، هدایت و نظارت بر امور، فرآیندها، محتواها و منابع انسانی شایسته برای تعلیم‌وتربیت کودکان تا شش سال تمام در کودکستان‌ها و سایر مراکز نگهداری و آموزش کودکان است ادامه داد: لذا نهادها و سازمان‌های دیگر حق صدور مجوز کودکستان را ندارند.

همتی فر با بیان اینکه سازمان برای ساماندهی بهتر و فراهم کردن شرایط راحت و مناسب برای متقاضیان، تمامی فرآیند دریافت مجوز تاسیس و فعالیت کودکستان‌ را به‌صورت غیرحضوری و با الکترونیک‌سازی پیش‌برده و به ارائه خدمات برای متقاضیان می‌پردازد که همراه با درگاه ملی مجوزها و الکترونیک‌سازی خدمات است اظهار کرد: متقاضیان باید به درگاه ملی مجوزها مراجعه کرده و از آن طریق به سامانه الکترونیک سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک متصل خواهند شد.

وی اظهار کرد: مراحل ثبت‌نام و درخواست مجوز تأسیس شامل دریافت گواهی صلاحیت حرفه‌ای (شرکت در دوره و قبولی در آزمون الکترونیکی سازمان)، ثبت درخواست تأسیس توسط متقاضی با ثبت اطلاعات و مستندات موردنیاز در سامانه اعلامی، بررسی اطلاعات و مستندات توسط کارشناس منطقه و اخذ تأییدیه‌های لازم از مراجع ذی‌ربط و تعیین تکلیف در بازه زمانی مشخص شده و تأیید نهایی توسط مسئول مربوطه در استان، صدور مجوز تأسیس از طرف سازمان ملی تعلیم‌وتربیت کودک همراه با شناسه ملی و بارکد الکترونیکی است.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه ضوابط و قواعد مربوط به فعالیت کودکستان‌ها در آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های ابلاغی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تعیین شده و ملاک عمل قرار گرفته گفت: این آیین‌نامه‌ها در سایت رسمی سازمان به نشانی www.koodak.medu.gov.ir و کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی سازمان در پیام‌رسان‌های شاد، بله و ایتا به نشانی @smttk_ir در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

۲۳۳۲۱۷

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
دادستانی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • روایت رئیس قوه قضاییه از یک سوء جریان در پرونده بانک آینده
    روایت رئیس قوه قضاییه از یک سوء جریان در پرونده بانک آینده 12 ساعت پیش
  • هواشناسی تهران هشدار صادر کرد
    هواشناسی تهران هشدار صادر کرد 12 ساعت پیش
  • جای‌خالی تأسیس دیوان عدالت اجتماعی
    جای‌خالی تأسیس دیوان عدالت اجتماعی 12 ساعت پیش
  • قیمت جدید انواع سبزیجات در تهران اعلام شد
    قیمت جدید انواع سبزیجات در تهران اعلام شد 12 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 7204
  • اقتصاد 6613
  • بازار مالی 1468
  • بین الملل 12791
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7545
  • دانش 5416
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6801
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1012
  • ورزش 18987

جدیدترین مقالات

  • تسریع در روند اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری
    تسریع در روند اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری 4 ساعت پیش
  • با دانه‌درشت‌های اقتصادی برخورد می‌کنیم
    با دانه‌درشت‌های اقتصادی برخورد می‌کنیم 4 ساعت پیش
  • نخستین جشنواره پیاز و گردوی هرسین برگزار شد
    نخستین جشنواره پیاز و گردوی هرسین برگزار شد 4 ساعت پیش
  • حکمرانی مردمی، تکیه بر اراده مردم در تصمیمات شهری است
    حکمرانی مردمی، تکیه بر اراده مردم در تصمیمات شهری است 4 ساعت پیش
  • وزیر جهادکشاورزی در جیرفت : طرح‌های نوآورانه حمایت می شوند
    وزیر جهادکشاورزی در جیرفت : طرح‌های نوآورانه حمایت می شوند 4 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور