سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

شی به ترامپ: بازگشت تایوان به چین بخش کلیدی نظم بین‌المللی پس از جنگ است

شی به ترامپ: بازگشت تایوان به چین بخش کلیدی نظم بین‌المللی پس از جنگ است

19 ساعت پیش
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به اراضی سوریه

تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به اراضی سوریه

19 ساعت پیش
رویترز: عربستان درصدد افتتاح دو فروشگاه جدید مشروبات الکلی است

رویترز: عربستان درصدد افتتاح دو فروشگاه جدید مشروبات الکلی است

19 ساعت پیش
نماینده اوکراینی: واگذاری اراضی به روسیه نیازمند همه‌پرسی است

نماینده اوکراینی: واگذاری اراضی به روسیه نیازمند همه‌پرسی است

19 ساعت پیش
موضع گیری جدید صدراعظم آلمان درباره اوکراین

موضع گیری جدید صدراعظم آلمان درباره اوکراین

19 ساعت پیش
ترامپ: به چین سفر می‌کنم

ترامپ: به چین سفر می‌کنم

19 ساعت پیش
لهستان سفیر اسرائیل را احضار کرد

لهستان سفیر اسرائیل را احضار کرد

19 ساعت پیش
کاخ سفید در حال بررسی امکان انجام مذاکرات مستقیم با مادورو

کاخ سفید در حال بررسی امکان انجام مذاکرات مستقیم با مادورو

19 ساعت پیش
توضیحات «بقائی» در ارتباط با اهداف سفر «عراقچی» به فرانسه

توضیحات «بقائی» در ارتباط با اهداف سفر «عراقچی» به فرانسه

19 ساعت پیش
آتش بس سه ماهه در سودان / فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع موافقت کرد

آتش بس سه ماهه در سودان / فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع موافقت کرد

19 ساعت پیش

Home » تخلف حذف پارکینگ در ساختمان های مسکونی و تجاری یکی از ریشه های مهم بروز ترافیک شهری

تخلف حذف پارکینگ در ساختمان های مسکونی و تجاری یکی از ریشه های مهم بروز ترافیک شهری

زمان انتشار: 9 جولای 2024 ساعت 0:30

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2789924

زمان مطالعه: 6 دقیقه

تخلف حذف پارکینگ در ساختمان های مسکونی و تجاری یکی از ریشه های مهم بروز ترافیک شهری

تخلف حذف پارکینگ در ساختمان های مسکونی و تجاری یکی از ریشه های مهم بروز ترافیک شهری

به گزارش خبرگزاری سیلاد از سنندج، عیسی هواسی بازرس کل کردستان در جلسه گردهمایی آموزشی به منظور بررسی چالش های موجود بر سر راه اجرای صحیح قوانین و مقررات در شهرداری ها، یکی از ماموریت های سازمان بازرسی کل کشور در اجرای سند تحول و تعالی قضایی را آموزش و یادآوری قوانین و مقرارت مرتبط با دستگاه های اجرایی به مدیران به منظور پیشبرد بهتر کارها و جلوگیری از بروز تخلفات اداری دانست.

وی روند انتخاب شهرداران و شیوه نظارت بر عملکرد آنها از سوی شوراهای اسلامی را از مصادیق اصلی تعارض منافع در شهرداری‌ها دانست و اظهار کرد: تعدد ساخت و ساز غیر مجاز، بسترهای موجود در ماده صد قانون شهرداری ها فاقد بازدارندگی لازم است که بیشتر به روشی برای ایجاد درآمد برای شهرداری ها تبدیل شده است و بیان نمود که ارای صادره بیشتر در زمینه جریمه بوده و تنها موارد محدودی منجر به تخریب شده است و از طرفی مبالغ جرایم نیز توسط شهرداری ها نیز به درستی وصول نشده است.

بازرس کل کردستان در ادامه تخلف حذف پارکینگ در ساختمان های مسکونی و تجاری را یکی از ریشه های مهم بروز ترافیک شهری دانست و با انتقاد از عملکرد پلیس های ساختمانی در زمینه ممانعت از ساخت و سازهای غیر مجاز، خواستار بازنگری و نظارت بیشتر شهرداران در این خصوص شد.

وی در بخش پایانی سخنان خود، اعمال نفوذ شوراهای شهر، بکارگیری خارج از ضوابط نیروها، عدم مدیریت صحیح پسماند، عدم ساماندهی مشاغل مزاحم، بدهکاری به سازمان تامین اجتماعی، تهاتر های بدون ملاحضه، عدم توجه به آیین و مقررات تدوین شده، عدم پاسخگویی به مطالبات مردمی، ساخت و سازهای غیر قانونی، عدم ایجاد منابع مالی پایدار، خرید و فروش های غیر قانونی تعاونی ها و انفعال در جمع آوری سگ های ولگرد را از مشکلات عمده شهرداری ها دانست که تنها با آموزش، شناخت و اجرای صحیح قوانین و مقررات توسط شهرداران و مسئولین شهرداری ها قابل رفع خواهد بود و از آمادگی بیش از پیش بازرسی کل استان جهت همکاری و همفکری در این زمینه خبر داد.

تخلف حذف پارکینگ در ساختمان های مسکونی و تجاری یکی از ریشه های مهم بروز ترافیک شهری

استاندار کردستان نیز در این همایش با اشاره به اینکه زندگی مردم با خدمات شهرداری ها ارتباط تنگاتنگی دارد عنوان داشت که شهرداری ها ویترین خدمات نظام و بستر ساز توسعه سریع تر شهرها هستند و برگزاری این همایش را فرصتی مغتنم برای ارتقای دانش مسئولان شهرداری ها و افزایش سلامت اداری در این نهاد شد و با تاکید بر حجم بالای مراودات مردم و لزوم خدمات رسانی بهتر به آنها از دغدغه بازرسی کل استان در این زمینه تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه جباری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز بیان کرد که امروزه مدیری موفق است که از ابعاد مدیریتی، حقوقی و روش های نوین در کار خود اطلاع داشته باشد و عنوان داشت با توجه به اینکه عمده دعاوی مرتبط با شهرداری ها مالی و حقوقی هستند، مدیران می بایست آگاهی کافی از قوانین و مقررات مربوطه داشته باشند تا در فرآیند احقاق حقوق شهرداری و دولت عاجز نمانند.

همچنین در این گردهمایی، الزامات مرتبط با شهرداری ها در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ توسط مدیرکل دیوان محاسبات و نحوه تعامل با مجموعه حراست ها در راستای تقویت نظارت های درون سازمانی توسط مدیر کل حراست استان برای حاضرین تشریح گردید.

در پایان این همایش ۲ کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات شهرداری ها توسط معاون نظارت و بازرسی و سربازرس گروه امور سیاسی و قضایی بازرسی کل استان کردستان برای شهرداران و مسئولسن شهرداری های سطح استان برگزار گردید.

46

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
استان کردستان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • جریمه یک و نیم میلیاردی جایگاه سوخت در بندرعباس
    جریمه یک و نیم میلیاردی جایگاه سوخت در بندرعباس 7 ساعت پیش
  • کشف ۱۴۰ تن گندم احتکاری درچهارمحال وبختیاری
    کشف ۱۴۰ تن گندم احتکاری درچهارمحال وبختیاری 7 ساعت پیش
  • ارسال ۳۳ اثر برای دریافت مهر اصالت در هرمزگان
    ارسال ۳۳ اثر برای دریافت مهر اصالت در هرمزگان 7 ساعت پیش
  • رزمایش جهادگران صنعت و معدن فارس:بررسی مشکلات۲۰ واحد در شیراز
    رزمایش جهادگران صنعت و معدن فارس:بررسی مشکلات۲۰ واحد در شیراز 7 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8727
  • اقتصاد 7390
  • بازار مالی 1610
  • بین الملل 13757
  • تبلیغات 29
  • جامعه 8584
  • دانش 6214
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7108
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1094
  • ورزش 20710

جدیدترین مقالات

  • بارسلونا هرگز مسی را نمی‌خواهد!
    بارسلونا هرگز مسی را نمی‌خواهد! 7 ساعت پیش
  • فدراسیون ژیمناستیک: هنوز نمی‌دانیم چه کسی اینجا را پلمپ کرده!
    فدراسیون ژیمناستیک: هنوز نمی‌دانیم چه کسی اینجا را پلمپ کرده! 7 ساعت پیش
  • اوسمار تصمیمش درباره پیروانی‌ها را گرفت
    اوسمار تصمیمش درباره پیروانی‌ها را گرفت 7 ساعت پیش
  • جنگیدن بدون برف وطن، برای وطن
    جنگیدن بدون برف وطن، برای وطن 7 ساعت پیش
  • استقلال روی حرفش ایستاده/ سهرابیان بی سهرابیان!
    استقلال روی حرفش ایستاده/ سهرابیان بی سهرابیان! 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور