سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

1 هفته پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

1 هفته پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

1 هفته پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

1 هفته پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

1 هفته پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

1 هفته پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

1 هفته پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

1 هفته پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

1 هفته پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

1 هفته پیش

Home » تردد موتورسیکلت‌ها در این مکان ها ممنوع شد

تردد موتورسیکلت‌ها در این مکان ها ممنوع شد

زمان انتشار: 29 ژوئن 2024 ساعت 21:35

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 2784730

زمان مطالعه: 7 دقیقه

تردد موتورسیکلت‌ها در این مکان ها ممنوع شد

تردد موتورسیکلت‌ها در این مکان ها ممنوع شد

به گزارش راه نو آنلاین، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها، ایمنی بیشتر و ترافیک کمتر خواهیم داشت.

ایرنا در خبری نوشت: سرهنگ فیروز کشیر روز شنبه درباره دلایل ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها افزود: تونل‌ها به دلیل فضای محدود و محیط بسته، خطر بیشتری برای موتورسواران به همراه دارند در صورت وقوع حادثه، امدادرسانی به موتورسیکلت‌ها به دلیل اندازه کوچک‌تر و آسیب‌پذیری بیشتر آنان، دشوارتر و پیچیده‌تر است.

به گفته وی، تونل‌ها دارای سیستم‌های تهویه ویژه‌ای هستند که برای تخلیه دود و گازهای سمی طراحی شده‌اند در صورت بروز حادثه یا نقص فنی، تهویه تونل ممکن است نتواند به سرعت دود و گازهای خطرناک را تخلیه کند که این امر برای موتورسیکلت‌ها بسیار خطرناک است، تونل‌ها به دلیل رطوبت و تجمع آب ممکن است سطوح لغزنده‌ای داشته باشند که کنترل موتورسیکلت‌ها را دشوارتر می‌کند.

سرهنگ کشیر ادامه داد: موتورسیکلت‌ها معمولاً با سرعت‌های متفاوتی نسبت به خودروها حرکت می‌کنند این تفاوت سرعت می‌تواند باعث کاهش سرعت کلی ترافیک در تونل‌ها و افزایش تراکم ترافیک شود.

وی یادآور شد: موتورسیکلت‌ها به دلیل اندازه کوچک‌تر و توانایی حرکت سریع بین خطوط، می‌توانند موجب ایجاد شرایط خطرناکی برای خودروها و سایر وسایل نقلیه شوند، در تونل‌ها، به دلیل نور محدود و منحنی‌های تند، دید رانندگان محدودتر است حضور موتورسیکلت‌ها در این شرایط می‌تواند خطرات بیشتری ایجاد کند.

سرهنگ کشیر تاکید کرد: در بسیاری از کشورها، مقررات خاصی برای جلوگیری از تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها وجود دارد، این قوانین بر اساس مطالعات ایمنی و تجربیات بین‌المللی تدوین شده‌اند به عنوان مثال، در کشورهای اروپایی مانند فرانسه و آلمان، تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌های طولانی‌تر از یک کیلومتر ممنوع است.

وی افزود: بسیاری از شهرها و مناطق محلی نیز قوانین خاص خود را برای ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها وضع کرده‌اند این قوانین معمولا با تابلوها و علائم هشداردهنده مشخص می‌شوند تا رانندگان و موتورسواران از آنها آگاه باشند به عنوان مثال، در تهران، ورود موتورسیکلت‌ها به تونل‌های اصلی شهر ممنوع است و این ممنوعیت با نصب تابلوهای هشداردهنده اعلام شده است.

به گفته سرهنگ کشیر، بر اساس آمارهای موجود، تصادفات موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها بطور میانگین بیشتر و جدی‌تر از سایر مکان‌هاست به عنوان مثال، طبق مطالعات مشخص شد که نرخ تصادفات موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها ۲.۵ برابر بیشتر از سایر جاده‌هاست همچنین، میزان مرگ و میر ناشی از این تصادفات نیز به مراتب بیشتر است.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس پایتخت آموزش موتورسواران را عامل کاهش تصادفات دانست و اظهار کرد: در خصوص خطرات تردد در تونل‌ها و رعایت قوانین مربوطه می‌تواند به کاهش تصادفات کمک کند این آموزش‌ها می‌توانند از طریق رسانه‌های مختلف، مدارس رانندگی، و کمپین‌های اطلاع‌رسانی انجام شوند.

وی ادامه داد: استفاده از فناوری‌های نوین مانند سیستم‌های هشداردهنده و کنترلی در ورودی تونل‌ها می‌تواند به کاهش تردد موتورسیکلت‌ها کمک کند این سیستم‌ها می‌توانند شامل دوربین‌های نظارتی، تابلوهای هشداردهنده الکترونیکی، و سیستم‌های تشخیص خودکار موتورسیکلت‌ها باشند.

به گفته وی، ایجاد مسیرهای جایگزین برای موتورسواران در مناطق نزدیک به تونل‌ها می‌تواند تردد آنان را تسهیل کند و از ورود آنها به تونل‌ها جلوگیری کند این مسیرها باید به گونه‌ای طراحی شوند که موتورسواران به راحتی بتوانند از آنها استفاده کنند و به مقصد خود برسند.

سرهنگ کشیر اضافه کرد: با توجه به مخاطرات و مشکلاتی که تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها به همراه دارد، ممنوعیت این تردد اقدامی ضروری و مؤثر برای افزایش ایمنی و روانی ترافیک است، اجرای قوانین مناسب، افزایش آگاهی عمومی، و استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند به بهبود شرایط و کاهش تصادفات کمک کند ایجاد مسیرهای جایگزین و توجه به نیازهای موتورسواران نیز از دیگر اقداماتی است که می‌تواند در این راستا موثر باشد.

۴۷۲۳۶

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
موتورسیکلت
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • واکنش خسروپناه به تلاش مجلسی‌ها برای حذف تاثیرگذاری معدل پایه یازدهم در کنکور؛ مصوبه تغییر نمی‌کند/ «نظر آموزش‌وپرورش هم تاثیر قطعی معدل است»
    واکنش خسروپناه به تلاش مجلسی‌ها برای حذف تاثیرگذاری معدل پایه یازدهم در کنکور؛ مصوبه تغییر نمی‌کند/ «نظر آموزش‌وپرورش هم تاثیر قطعی معدل است» 15 ساعت پیش
  • عضو شورای شهر: توصیه می‌کنم آقای زاکانی اینقدر برای ماندن تلاش نکند/ اگر پای رای جدی و اساسی برسد، بسیار بعید است که ایشان حد نصاب را بیاورد
    عضو شورای شهر: توصیه می‌کنم آقای زاکانی اینقدر برای ماندن تلاش نکند/ اگر پای رای جدی و اساسی برسد، بسیار بعید است که ایشان حد نصاب را بیاورد 15 ساعت پیش
  • هشدار حجاب دادستان تهران به مالکان تالارها
    هشدار حجاب دادستان تهران به مالکان تالارها 15 ساعت پیش
  • معاون وزیر علوم: مهاجرت بیش از هزار نفر از اساتید در ۵ سال اخیر/ وضعیت ایران در منطقه به لحاظ شاخص نیروی انسانی نامناسب است
    معاون وزیر علوم: مهاجرت بیش از هزار نفر از اساتید در ۵ سال اخیر/ وضعیت ایران در منطقه به لحاظ شاخص نیروی انسانی نامناسب است 16 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 10060
  • اقتصاد 8196
  • بازار مالی 1798
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 29
  • جامعه 9567
  • دانش 6984
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7363
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1180
  • ورزش 21989

جدیدترین مقالات

  • آیین نکوداشت استاد محمد علی مهدوی راد در قم برگزار می شود
    آیین نکوداشت استاد محمد علی مهدوی راد در قم برگزار می شود 7 ساعت پیش
  • همدان شاهراه ارتباطی غرب به شمال، جنوب و مرکز ایران است
    همدان شاهراه ارتباطی غرب به شمال، جنوب و مرکز ایران است 7 ساعت پیش
  • خسارت هزار میلیارد تومانی بارندگی در میناب
    خسارت هزار میلیارد تومانی بارندگی در میناب 7 ساعت پیش
  • افزایش ۱۳۶ درصدی اعتبارات سرمایه‌ای کشاورزی چهارمحال و بختیاری
    افزایش ۱۳۶ درصدی اعتبارات سرمایه‌ای کشاورزی چهارمحال و بختیاری 7 ساعت پیش
  • اعضای خانه مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان نسبت به بروزرسانی شرایط عضویت خود اقدام نمایند
    اعضای خانه مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان نسبت به بروزرسانی شرایط عضویت خود اقدام نمایند 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور