سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه

8 ساعت پیش
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد

آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد

8 ساعت پیش
اردوغان: در بازسازی غزه مشارکت خواهیم داشت/ ترکیه در گروه ویژه نظارت بر اجرای توافق غزه حضور خواهد داشت

اردوغان: در بازسازی غزه مشارکت خواهیم داشت/ ترکیه در گروه ویژه نظارت بر اجرای توافق غزه حضور خواهد داشت

8 ساعت پیش
معاون نخست‌وزیر اسرائیل توافق آتش بس را حاوی «بهایی گزاف» توصیف کرد

معاون نخست‌وزیر اسرائیل توافق آتش بس را حاوی «بهایی گزاف» توصیف کرد

8 ساعت پیش
محورهای دیدار پوتین با علی‌اف

محورهای دیدار پوتین با علی‌اف

8 ساعت پیش

ببینید | اظهار نظر جدید پوتین درباره برنامه هسته‌ای ایران: تنها راه حل…

8 ساعت پیش
ترامپ: ایران می‌خواهد برای دستیابی به صلح تلاش کند و ما با آن همکاری خواهیم کرد

ترامپ: ایران می‌خواهد برای دستیابی به صلح تلاش کند و ما با آن همکاری خواهیم کرد

8 ساعت پیش
نتانیاهو به ترامپ نوبل صلح داد

نتانیاهو به ترامپ نوبل صلح داد

8 ساعت پیش
خلیل الحیه: توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه حاصل شد

خلیل الحیه: توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه حاصل شد

8 ساعت پیش
رسانه صهیونیستی: پیکر یحیی السنوار و برادرش تحویل داده نمی‌شود/ وزیرخارجه صهیونیستی: قصد نداریم جنگ را از سر بگیریم

رسانه صهیونیستی: پیکر یحیی السنوار و برادرش تحویل داده نمی‌شود/ وزیرخارجه صهیونیستی: قصد نداریم جنگ را از سر بگیریم

8 ساعت پیش

Home » کاهش قیمت دلار در راه است؟

کاهش قیمت دلار در راه است؟

زمان انتشار: 5 می 2024 ساعت 19:20

دسته بندی: بازار مالی

شناسه خبر: 2761541

زمان مطالعه: 7 دقیقه

کاهش قیمت دلار در راه است؟

کاهش قیمت دلار در راه است؟

به گزارش خبرگزاری سیلاد،روند شاخص ارزی در تعطیلات هفته قبل برخلاف گذشته کاهشی بود. به‌طور معمول در روزهای تعطیل و نیمه‌تعطیل فعالان افزایشی با استفاده از عمق کم معاملات اقدام به رشد نرخ ارز می‌کنند، اما در چند روز گذشته این اتفاق رخ نداد و نرخ فردایی دلار کاهشی ثبت شد. همچنین در روزهای اخیر انتشار یک خبر جدید از سوی سازمان امور مالیاتی نیز احتمال بازگشت رونق به بازار طلا را افزایش داد.

دنیای اقتصاد نوشت:روند معاملات فردایی دلار در بازار تعطیل روز شنبه کاهشی بود. به عقیده برخی از کارشناسان میل بازار ارز غیررسمی به افت قیمت است. پس از تخلیه هیجانات و ریسک‌های سیاسی بازار در هفته‌های اخیر نرخ ارز غیررسمی دچار یک افت قیمت چشمگیر شد. به‌طور مثال قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد که برای ساعاتی در کانال ۷۰ هزار تومانی قیمت خورده بود تا رقم ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش یافت. این افت قیمت چشمگیر سبب شد برخی از فعالان ارقام پایین‌تر را نقطه ورود مناسب جهت خرید دارایی تلقی کنند و در نتیجه یک تقاضای جدید وارد بازار شد. پس از ورود تقاضای مذکور شاخص‌های ارزی دچار اصلاح نرخ شدند و قیمت دلار آزاد مجددا به کانال ۶۲ هزار تومانی بازگشت. اما مشاهدات به عمل آمده از روند معاملات این ارز گویای آن است که نرخ به سطوح قیمتی پایین‌تر میل می‌کند. عمدتا در روزهای تعطیل، معامله‌گران خرد با استفاده از غیبت معامله‌گران کلان اقدام به رشد نرخ در بازار فردایی می‌کنند. اما این در حالی است که در روز شنبه نه تنها این اتفاق صورت نگرفت، بلکه نرخ‌های فردایی از آخرین نرخ نقدی هفته گذشته نیز پایین‌تر ثبت شد. به عقیده برخی از تحلیلگران کاهش ریسک‌های سیاسی در کنار وجود سیگنال‌هایی از بهبود شرایط منطقه سبب شده تا چشم‌انداز نرخ ارز برای برخی از فعالان بازار با ثبات یا کاهشی باشد. گفتنی است که هر برگ اسکناس دلار در بازار غیررسمی روز پنج‌شنبه با حدود ۱۵۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز چهارشنبه در رقم ۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد. این در حالی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی روز شنبه در بازه قیمتی ۶۱هزار تا ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان ثبت شد.

طلافروشان کوتاه می‌آیند؟
در روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سازمان امور مالیاتی کشور در اطلاعیه‌ای فرآیند ثبت صورت‌حساب الکترونیکی را شفاف‌سازی کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور؛ «در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت‌حساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت صورت‌حساب‌های خود را ارسال نمایند. بدیهی است در صورت ارسال صورت‌حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره ۳ ماده ۸ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان نیازی به ثبت مجدد صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.»

در هفته‌های اخیر بازار طلای کشور شاهد واکنش منفی فعالان این صنف نسبت به الزام ثبت صورت‌حساب‌های خود در سامانه‌های دولتی بود. این واکنش منفی در مواردی به شکل اعتصاب و ممانعت معامله‌گران از فروش طلا نمایان شد. حال به‌نظر می‌رسد سازمان امور مالیاتی با هدف تسهیل کار معامله‌گران اقدام به انتشار این اطلاعیه کرده است. باید دید در روزهای پیش‌رو فعالان بازار طلا نسبت به این اطلاعیه چه واکنشی نشان خواهند داد و آیا بازار طلا به ‌سازوکار عادی خود بازخواهد گشت یا خیر؟

۲۲۰

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
دلار
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • رکوردشکنی بورس تهران امروز ۱۲ مهر ۱۴۰۴|شاخص کل رشد ۶۴ هزار واحدی را تجربه کرد
    رکوردشکنی بورس تهران امروز ۱۲ مهر ۱۴۰۴|شاخص کل رشد ۶۴ هزار واحدی را تجربه کرد 8 ساعت پیش
  • پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در بازار/ منتظر این اتفاق مهم باشید
    پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در بازار/ منتظر این اتفاق مهم باشید 8 ساعت پیش
  • پیش‌بینی قیمت ارز در ۱۳ مهر/ دلار به کمتر از ۱۱۵ هزار تومان برمی‌گردد؟
    پیش‌بینی قیمت ارز در ۱۳ مهر/ دلار به کمتر از ۱۱۵ هزار تومان برمی‌گردد؟ 8 ساعت پیش
  • پیش‌فروش متفاوت سکه؛ این بار قیمت را مردم می‌گویند!
    پیش‌فروش متفاوت سکه؛ این بار قیمت را مردم می‌گویند! 8 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 6505
  • اقتصاد 6268
  • بازار مالی 1398
  • بین الملل 12373
  • تبلیغات 26
  • جامعه 7167
  • دانش 5114
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6682
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 966
  • ورزش 18349

جدیدترین مقالات

  • لقب جدید برای هادی چوپان در مسترالمپیا
    لقب جدید برای هادی چوپان در مسترالمپیا 4 ساعت پیش
  • شوک به فوتبال جهان؛ جام جهانی ۲۰۳۴ هم زمستانی شد!
    شوک به فوتبال جهان؛ جام جهانی ۲۰۳۴ هم زمستانی شد! 4 ساعت پیش
  • الجزایر به جام جهانی صعود کرد
    الجزایر به جام جهانی صعود کرد 4 ساعت پیش
  • طلا و نقره یک ضرب برای معینی و عالی‌پور در مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان
    طلا و نقره یک ضرب برای معینی و عالی‌پور در مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان 4 ساعت پیش
  • قلعه‌نویی: فروخته شدن همه بلیت‌های بازی با روسیه نشان دهنده قدرت ایران است
    قلعه‌نویی: فروخته شدن همه بلیت‌های بازی با روسیه نشان دهنده قدرت ایران است 4 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور