سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه

18 ساعت پیش
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد

آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد

18 ساعت پیش
اردوغان: در بازسازی غزه مشارکت خواهیم داشت/ ترکیه در گروه ویژه نظارت بر اجرای توافق غزه حضور خواهد داشت

اردوغان: در بازسازی غزه مشارکت خواهیم داشت/ ترکیه در گروه ویژه نظارت بر اجرای توافق غزه حضور خواهد داشت

18 ساعت پیش
معاون نخست‌وزیر اسرائیل توافق آتش بس را حاوی «بهایی گزاف» توصیف کرد

معاون نخست‌وزیر اسرائیل توافق آتش بس را حاوی «بهایی گزاف» توصیف کرد

18 ساعت پیش
محورهای دیدار پوتین با علی‌اف

محورهای دیدار پوتین با علی‌اف

18 ساعت پیش

ببینید | اظهار نظر جدید پوتین درباره برنامه هسته‌ای ایران: تنها راه حل…

18 ساعت پیش
ترامپ: ایران می‌خواهد برای دستیابی به صلح تلاش کند و ما با آن همکاری خواهیم کرد

ترامپ: ایران می‌خواهد برای دستیابی به صلح تلاش کند و ما با آن همکاری خواهیم کرد

18 ساعت پیش
نتانیاهو به ترامپ نوبل صلح داد

نتانیاهو به ترامپ نوبل صلح داد

18 ساعت پیش
خلیل الحیه: توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه حاصل شد

خلیل الحیه: توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه حاصل شد

18 ساعت پیش
رسانه صهیونیستی: پیکر یحیی السنوار و برادرش تحویل داده نمی‌شود/ وزیرخارجه صهیونیستی: قصد نداریم جنگ را از سر بگیریم

رسانه صهیونیستی: پیکر یحیی السنوار و برادرش تحویل داده نمی‌شود/ وزیرخارجه صهیونیستی: قصد نداریم جنگ را از سر بگیریم

18 ساعت پیش

Home » عبور موفق از پیک تابستان با همکاری صنایع در مدیریت مصرف انرژی

عبور موفق از پیک تابستان با همکاری صنایع در مدیریت مصرف انرژی

زمان انتشار: 12 می 2024 ساعت 0:24

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2765407

زمان مطالعه: 8 دقیقه

عبور موفق از پیک تابستان با همکاری صنایع در مدیریت مصرف انرژی

عبور موفق از پیک تابستان با همکاری صنایع در مدیریت مصرف انرژی

به گزارش خبرگزاری سیلاد از قزوین؛ یوسف اینانلو، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در همایش هم اندیشی، چالش های تامین برق صنایع و راهکارهای تامین برق مطمئن و اقتصادی که با حضور اساتید دانشگاه و مدیران واحدهای صنعتی در اتاق بازرگانی قزوین برگزار شد؛ گفت: برای این که در پیک بار تابستان بتوانیم با مدیریت مصرف به خوبی از اوج بار عبور کنیم نیازمند مشارکت و همکاری مشترکین به ویژه در بخش صنعت هستیم.

وی بیان کرد: رویکرد ما این است با استفاده از نظر صاحبان صنایع و بررسی پیشنهاد آنها با هماهنگی مناسب، گذر موفقیت آمیزی از دوران اوج مصرف داشته باشیم و با استفاده از راهکارهای مناسب دچار ناپایداری در شبکه برق نشویم.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: با توجه به این که ناترازی در حوزه تولید و مصرف برق وجود دارد رویکرد ما این است با برنامه ریزی،هماهنگی و همکاری مشترکین و مدیریت مصرف با کمترین مشکل دوره تابستان را سپری کنیم.

وی گفت: در دوره زمانی ۱ خرداد تا ۳۱ شهریور و از ساعت ۸ الی ۲۴ ، صاحبان صنایع بایستی یک روز در هفته میزان مصرف برق خود را تعدیل کنند و به جای آن در روز جمعه فعالیت داشته باشند.

اینانلو در خصوص تعرفه‌های تشویقی صنعت برق تصریح کرد: صنایع می‌توانند با همکاری از طریق تغییر شیفت کاری، تعطیلات و تعمیرات سالانه و یا جابجایی تعطیلی روز جمعه با یکی از روزهای هفته، از تخفیف‌های وِیژه همکاری بهره‌مند شوند.

وی بابیان اینکه برنامه‌های تشویقی برای صنایع و همکاری آنها در کاهش مصرف در زمان اوج مصرف برق در تابستان پیش‌بینی شده است، افزود: اجرای راهکارهای مدیریت مصرف تاثیر قابل توجهی در کاهش نیاز مصرف برق کشور دارد.

اینانلو بیان کرد: سفارش و تعالیم دینی در راستای مصرف بهینه، محدودیت‌های مالی جهت احداث نیروگاه‌های جدید، محدودیت سوخت جهت تامین انرژی، کاهش آثار زیانبار انرژی الکتریکی و سوخت‌های فسیلی بر محیط ‌زیست، تامین برق پایدار، افزایش تقاضای انرژی الکتریکی ضرورت بهینه‌سازی مصرف برق و ساخت نیروگاههای تجدید پذیر را دوچندان می کند.

وی بیان کرد: از آنجا که واحدهای صنعتی بایستی حداقل پنج درصد نیاز خود را از نیروگاههای تجدیدپذیر تامین کنند در نشست های تخصصی با حضور استادان و صاحب نظران دولتی و بخش خصوصی تلاش کرده ایم زمینه تشویق صنعتگران برای سرمایه گذاری در احداث نیروگاههای تجدید پذیر را مهیا کنیم که سیاست های تشویقی و حمایتی دولت نیز اعلام می شود که همایش امروز در همین راستاست.

اینانلو افزود: در استان قزوین حدود ۷۰۰ هزار مشترک برق داریم که ۲۲۴ مشترک صنعتی با مصرف بیش از یک مگاوات هستند.

وی افزود: از ۵ هزار و ۵۰۰ میلیون کیلو وات انرژی مصرفی استان حدود ۱۱۰۰ میلیون کیلو وات ساعت مربوط به صنایعی است که بالای یک مگاوات مصرف دارند.

اینانلو تصریح کرد: صنایع حدود ۶۰ درصد انرژی مورد نیاز خود را از بورس و به صورت دوجانبه با قیمت هر کیلو وات ساعت ۹۲ تومان و ۴۰ درصد را از شرکت توزیع با قیمت ۲۲۰ تومان خریداری کردند که اگر مدیریت مصرف پیاده می شد و نیاز خود را از بورس تامین می کردند می توانستند صرفه جویی زیادی در هزینه ها داشته باشند.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: به دلیل ناترازی در تولید و مصرف و مشکل تامین منابع، نیازمند اصلاح روشها و استفاده از مشارکت بخش خصوصی برای ساخت نیروگاههای تجدید پذیر و پراکنده هستیم تا ضمن تامین نیازها بتوانیم از پیک تابستان نیز با موفقیت عبور کنیم.

وی یادآورشد: در بخش صنایع استان که میزان مصرف آنها قابل توجه است بایستی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد میزان مصرف کاهش یابد و هفته ای یک روز جابحایی بار انجام شود و به جای آن در روز تعطیل و جمعه کار کنند تا تولید هم تداوم یابد.

اینانلو تصریح کرد: مدیریت مصرف یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است و بر ضرورت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف در گرمای پیش رو در تابستان توسط صنایع در کشور مورد تاکید است.

در ادامه این همایش کریم افشار، بهنام فرد افشاری و سید صادق نیکو سپهر استادان دانشگاه در خصوص ضرورت مشارکت صنایع در احداث نیروگاههای تجدید پذیر، وضعیت تولید و مصرف انرژی،حمایت های تشویقی، خرید تضمینی برق از سوی دولت و چالش های صنایع در تامین انرژی در تابستان دیدگاههای کارشناسی خود را ارائه کردند.

در این نشست که با همکاری شرکت توزیع نیروی برق و اتاق بازرگانی استان قزوین برگزار شد در باره راهکارهای تامین برق پایدار برای صنایع و همکاری های مشترک تبادل نظر شد.

46

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
استان قزوین
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • به شکایت دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا از دانشجویان خارجی، رسیدگی می‌شود
    به شکایت دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا از دانشجویان خارجی، رسیدگی می‌شود 6 ساعت پیش
  • ذائقه خبری جامعه به سمت اخبار منفی سوق یافته است!؟
    ذائقه خبری جامعه به سمت اخبار منفی سوق یافته است!؟ 6 ساعت پیش
  • اولین رویداد “ایده آرا” با محوریت مدیریت مصرف آب و انرژی
    اولین رویداد “ایده آرا” با محوریت مدیریت مصرف آب و انرژی 6 ساعت پیش
  • شوری آب، تلخی سکوت، وعده‌های شیرین/ آبادان در عطشی بی پایان
    شوری آب، تلخی سکوت، وعده‌های شیرین/ آبادان در عطشی بی پایان 6 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 6530
  • اقتصاد 6268
  • بازار مالی 1398
  • بین الملل 12373
  • تبلیغات 26
  • جامعه 7167
  • دانش 5114
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6682
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 966
  • ورزش 18357

جدیدترین مقالات

  • خط و نشان عالی پور برای قهرمان بلغاری: سال بعد طلا برای من است
    خط و نشان عالی پور برای قهرمان بلغاری: سال بعد طلا برای من است 5 ساعت پیش
  • ساپینتو تکلیف دو بازیکن جنجالی استقلال را روشن کرد
    ساپینتو تکلیف دو بازیکن جنجالی استقلال را روشن کرد 5 ساعت پیش
  • در استقلال همه ساز خود را می زنند/ ساپینتو رختکن را از دست داده/ دوست دارم مجیدی بازگردد
    در استقلال همه ساز خود را می زنند/ ساپینتو رختکن را از دست داده/ دوست دارم مجیدی بازگردد 5 ساعت پیش
  • مشتری اروپایی برای ستاره استقلال
    مشتری اروپایی برای ستاره استقلال 5 ساعت پیش
  • تصمیم ترامپ، مسی را از شیکاگو بیرون کرد!
    تصمیم ترامپ، مسی را از شیکاگو بیرون کرد! 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور