سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

کارشناس روس: آمریکا آماده توافق با ایران نیست

کارشناس روس: آمریکا آماده توافق با ایران نیست

4 ساعت پیش

ببینید | جزئیاتی از پیام‌های خصوصی عراقچی و ویتکاف از طریق واتساپ

4 ساعت پیش
ادعای نتانیاهو برای توجیه نقض گسترده آتش‌بس در غزه

ادعای نتانیاهو برای توجیه نقض گسترده آتش‌بس در غزه

4 ساعت پیش
ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم

ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم

4 ساعت پیش
روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

4 ساعت پیش
تاکید عراقچی بر ضرورت اقدامات لازم جهت اجرایی کردن توافقات ایران و چین

تاکید عراقچی بر ضرورت اقدامات لازم جهت اجرایی کردن توافقات ایران و چین

4 ساعت پیش
اردوغان: جنایات اسرائیل در غزه، توسعه فلسطین را ۷۰ سال به‌عقب راند

اردوغان: جنایات اسرائیل در غزه، توسعه فلسطین را ۷۰ سال به‌عقب راند

4 ساعت پیش
لیبرمن: نتانیاهو همه چیز را در یک معامله شخصی می‌فروشد

لیبرمن: نتانیاهو همه چیز را در یک معامله شخصی می‌فروشد

4 ساعت پیش
عراقچی: تشکیل سریع دولت، شیرینی برگزاری انتخابات پرشور عراق را مضاعف می‌کند

عراقچی: تشکیل سریع دولت، شیرینی برگزاری انتخابات پرشور عراق را مضاعف می‌کند

4 ساعت پیش
ابومرزوق: گزارش‌های اسرائیل در مورد ازسرگیری جنگ توسط حماس دروغ محض است

ابومرزوق: گزارش‌های اسرائیل در مورد ازسرگیری جنگ توسط حماس دروغ محض است

4 ساعت پیش

Home » زمان واریز مرحله سوم سود سهام‌عدالت مشخص شد/ اعلام جزییات واریز سود سهام‌عدالت متوفیان

زمان واریز مرحله سوم سود سهام‌عدالت مشخص شد/ اعلام جزییات واریز سود سهام‌عدالت متوفیان

زمان انتشار: 12 می 2024 ساعت 19:01

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2765539

زمان مطالعه: 11 دقیقه

زمان واریز مرحله سوم سود سهام‌عدالت مشخص شد/ اعلام جزییات واریز سود سهام‌عدالت متوفیان

زمان واریز مرحله سوم سود سهام‌عدالت مشخص شد/ اعلام جزییات واریز سود سهام‌عدالت متوفیان

به گزارش خبرگزاری سیلاد، ۱۵ آبان امسال از میراث سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث رونمایی شد بر این اساس از سال گذشته وراث متوفیان دارای سهام عدالت می‌توانند با چند گام اقدامات انتقال سهام را انجام دهند به این شکل که یکی از وراث که حتما باید سجامی شده باشد در ابتدا باید به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» وارد شود و در گام بعدی با ورود به بخش «امور سهام عدالت متوفی» و با وارد کردن کدملی و تاریخ تولد متوفی در بخش «استعلام نوبت تشکیل پرونده» نسبت به زمان فرارسیدن تشکیل پرونده و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کرده، پس از آن در صورت تایید زمان تشکیل پرونده می‌تواند به هر یک از دفاتر کارگزاری و بانک‌های منتخب مراجعه کند و در پایان نیز پس از تشکیل پرونده در یکی از دفاتر، امکان پیگیری پرونده از طریق بخش «استعلام وضعیت پرونده» در درگاه یکپارچه برای تمامی وراث، قابل مشاهده خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: گفتنی است، تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد)،اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی جهت کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) و در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه از جمله مدارک مورد نیاز برای فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث به شمار می‌رود.

رایگان بودن انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از مسیر ۴ بانک و ۴۴ کارگزاری منتخب

همانطور که مطرح شد وراث متوفیان سهام عدالت از طریق شعب ۴ بانک و دفاتر ۴۴ کارگزاری منتخب در سراسر کشور از جمله بانک‌های «ملی، ملت، پارسیان و تجارت» و کارگزاری‌های منتخب از جمله «معاملات آرتان، توسعه فردا، آتیه، سهام پژوهان، دانایان پارس، آبتین استاک، توسعه اندیشه دانا، آرمان تدبیر نقش جهان، شاخص سهام، سهم آشنا، ساوآفرین، سرمایه‌گذاری ملی، آراد ایرانیان، فارابی، هامرز، آسمان، نماد شاهدان، آگاه، مبین سرمایه، مفید، نهایت نگر، پویان، هوشمند رابین، شهر، تدبیرگران فردا، کاریزما، اندیشه و بینش پیشرو، بازار سهام، ملل پویا، آرمون بورس، آپادانا، اقتصاد بیدار، خبرگان، کالای خاورمیانه، بانک سامان، رفاه، سپه، پاسارگاد، انصار، تجارت، ملت و پارسیان، ملی و کارآفرین» می‌توانند اقدامات مربوطه را پیش به شکل رایگان ببرند.

سال گذشته هم اعلام شده بود که وراث اگر اقدامات مربوطه برای تعیین تکلیف انتقال سهام متوفی خود را انجام دهند سود برای آنها واریز خواهد شد، اما بودند کسانی که سود برای آنها واریز نشد که در همین راستا به سراغ مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی محمد باغستانی رفتیم و او گفته بود: احتمالا گروهی که کارهای مربوطه برای انتقال سهام عدالت متوفیان خود را انجام دادند، اما سودی دریافت نکردند، این اقدامات را از طریق پیشخوان دولت انجام داده‌اند.

او افزود: مراجعی که برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث اعلام شد ۴۴ کارگزاری منتخب و شعب منتخب ۴ بانک بوده و بحث دفاتر پیشخوان مطرح نبود. جلساتی با قوه قضائیه در رابطه با دفاتر پیشخوان دولت داریم تا قوه قضائیه اطلاعات افراد را به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بدهد و سپس ما نیز کار تقسیم و بعد پرداخت سود سهام را داشته باشیم.

او می‌گوید: البته برخی افراد هم به بخش‌های دیگر مانند کافی نت‌ها مراجعه کرده‌اند و به سبب این که این مسیر مصوب شورای عالی بورس نیست بر این اساس ما نمی‌توانیم خارج از چهارچوب مصوبه گام برداریم و اصلا این اطلاعات به دست ما نخواهد رسید. در نهایت باید گفت با قوه قضائیه در تعامل برای دریافت اطلاعات از بخش دفاتر پیشخوان دولت و پیگیر این مورد و رفع ابهامات این موضوع هستیم.

به تازگی برای پیگیری بیشتر و آخرین جزئیات از فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، به سراغ مهدی حاجی وند دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت رفتیم و او با اشاره به نکاتی مطرح کرد: در اسفندماه جلسه‌ای از طرف سازمان بورس، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و سازمان بازرسی داشتیم تا این موضوع که مردم برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان باید به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند یا خیر، مشخص شود. اکنون این مورد در دست تعیین تکلیف است و امیدواریم سازمان بازرسی هر چه سریع‌تر در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: اما چیزی که باید تاکید شود این است که افراد برای تعیین سهام متوفیان خود می‌توانند به شعب بانک‌ها یا کارگزاری‌های منتخب اعلامی مراجعه کنند. امیدواریم که هماهنگی خوبی میان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، دفاتر پیشخوان و قوه قضاییه هم صورت گیرد تا افرادی که در این مدت از این مسیر هم اقدام کردند تعیین تکلیف شوند.

همچنین حاجی‌وند دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت تاکید کرد: نه تنها فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بلکه تمام خدمات مربوط به سهام عدالت رایگان است.

وراث سود سهام عدالت متوفیان را در چه صورت یکجا می‌توانند دریافت کنند؟

او در نهایت اظهار کرد: تا پرداخت مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت هر فردی که انحصار وراثت متوفی خود را انجام دهد و فرآیند انتقال سهام را طی کند، می‌تواند به صورت یکجا و کامل سودها را دریافت کند.

واریز مرحله سوم سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس مجید عشقی در رابطه با زمان آن پیش از این در رسانه ملی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

گفتنی است، بنابر آمار اعلامی بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند که وراث آنها می‌توانند فرآیند انتقال سهام عدالت را انجام دهند.

۲۲۳۲۲۵

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
سهام
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز بیمه تکمیلی ندارند
    بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز بیمه تکمیلی ندارند 4 ساعت پیش
  • پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد 4 ساعت پیش
  • قیمت گوجه فرنگی به شدت نجومی شد/ گوجه‌فرنگی دانه‌ای ۱۵ هزار تومان؛ قیمتی معادل ۱۰ لیتر بنزین
    قیمت گوجه فرنگی به شدت نجومی شد/ گوجه‌فرنگی دانه‌ای ۱۵ هزار تومان؛ قیمتی معادل ۱۰ لیتر بنزین 4 ساعت پیش
  • ورود وزارت اقتصاد به جابه‌جایی ۱۱ هزار میلیارد تومان پول توسط یک قاچاقچی
    ورود وزارت اقتصاد به جابه‌جایی ۱۱ هزار میلیارد تومان پول توسط یک قاچاقچی 4 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 8630
  • اقتصاد 7339
  • بازار مالی 1606
  • بین الملل 13698
  • تبلیغات 29
  • جامعه 8524
  • دانش 6169
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7091
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1086
  • ورزش 20589

جدیدترین مقالات

  • آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی را تعطیل کرد، ادارات را نه
    آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی را تعطیل کرد، ادارات را نه 7 ساعت پیش
  • فعالیت های مجمع خیّرین حرم‌ساز کرمان تشریح شد / ساماندهی ١١٢٠ کانون مردمی
    فعالیت های مجمع خیّرین حرم‌ساز کرمان تشریح شد / ساماندهی ١١٢٠ کانون مردمی 7 ساعت پیش
  • ناحیه مقاومت حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان در هفته بسیج ٣٨٧ ویژه برنامه اجرا می کند
    ناحیه مقاومت حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان در هفته بسیج ٣٨٧ ویژه برنامه اجرا می کند 7 ساعت پیش
  • فرماندارلنگرود:
مدیران دستگاه ها موظفند با اطلاع رسانی دقیق خدمات دولت را برای امید آفرینی در جامعه منعکس کنند
    فرماندارلنگرود: مدیران دستگاه ها موظفند با اطلاع رسانی دقیق خدمات دولت را برای امید آفرینی در جامعه منعکس کنند 7 ساعت پیش
  • بازارچه‌های عرضه مستقیم میوه و تره بار در همدان راه‌اندازی می‌شود
    بازارچه‌های عرضه مستقیم میوه و تره بار در همدان راه‌اندازی می‌شود 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور