سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

2 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

2 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

2 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

2 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

2 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

2 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

2 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

2 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

2 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

2 ماه پیش

Home » ایران چگونه از “جنگ بزرگ ” جلوگیری کرد؟

ایران چگونه از “جنگ بزرگ ” جلوگیری کرد؟

زمان انتشار: 15 آوریل 2024 ساعت 21:01

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2751985

زمان مطالعه: 7 دقیقه

ایران چگونه از “جنگ بزرگ ” جلوگیری کرد؟

در حمله موشکی به اسرائیل، ایران به دنیای غرب نشان داد که قادر است از خاک خود نقطه زن باشد و موشک هایی را به نقاط خاص بفرستد،این بدان معنی است که ایران زین پس توازن منطقه ای و بازدارندگی را تغییر داده است،چون اسرائیلی ها حواس شان به ایران بود و در آستانه تحمل ایران بازی می کردند ،گاهی شخصیت ها و نظامیان ایرانی را ترور می کردند و گاهی به فردو ،نطنز و تورقوزآباد حمله می کردند و اقدامات اینچنینی داشتند که مرتب دنبال صبر استراتژیک ایران بودند ولی این دفعه فهمیدند که واقعا ایران اراده ای برای انتقام دارد و انتقام ایران بسیار انتقام خوبی بود بخاطر اینکه از این به بعد ایران در جهان و خصوصا در بین کشور های خاورمیانه یک سر و گردن بالاتر قرار خواهد گرفت و کشورها فهمیدند که ایران جدی است ضمن اینکه ایران هم نیاز داشت که این جدیت را در یک جایی امتحان کند.

در مورد اینکه آیا اسرائیل اقدامی خواهد کرد یا خیر بنده معتقدم اسرائیل به چند دلیل اقدامی نخواهد کرد؛ دلیل اول اینکه اسرائیلی ها مرتب دارند بیان می کنند که ما ۹۹ درصد موشک ها و پهبادهای ایرانی را با کمک همکاران مان خنثی کردیم،بنظر من آنها می خواهند ارزش کار را کم کنند که پاسخ ندهند ولی در واقع خودشان می دانند که ایران می خواست “پایگاه نظامی نواتیم “که اف ۳۵ ها از آنجا پرواز کردند و کنسولگری ایران را مورد هدف قراردادند را از بین ببرد و نابود کند که اینکار را هم کرد.نکته بعد اینکه آمریکایی ها به اسرائیل گفته اند که وارد جنگ بزرگ نشود ،ایالات متحده به اسرائیل هشدار داده که اگر وارد جنگ بزرگ بشوی ما تو را همراهی نخواهیم کرد چون ما ۵۲ پایگاه در کنار ایران داریم و احتمال اینکه مشکل برای مان ایجاد شود وجود دارد.

نکته سوم اینکه ایران گلوگاه اسرائیل را دردست گرفته است ،یمنی ها و حوثی ها باب المندب را کنترل می کنند و ایران با توقیف این کشتی پرتقالی که مالک آن یک اسرائیلی بود و روز شنبه انجام گرفت نشان داد که اگر شما می خواهید که از طریق عربستان ، امارات و اردن کالا را به جای دیگری برسانید ما در تنگه هرمز حضور داریم ،اگر شما از شر حوثی ها نجات پیدا کنید از شر ما نجات پیدا نخواهید کرد.از طرفی اقتصاد اسرائیل هم دریا پایه است و وابسته به واردات و صادرات دریایی است و بالاخره اینکه اسرائیل هم نمی خواهد بیش از این خود را در جنگ درگیر کند.

نکته دیگر اینکه ایران به نحوی دارد خود را به یک ابرقدرت تبدیل می کند واز سوی دیگر طبیعی است که وقتی ثبات وجود نداشته باشد قیمت ها افزایش پیدا می کند و این به ضرر کشورهای اروپایی صنعتی است.در این بین تنها کاری که اسرائیل می تواند انجام می دهد حملات سایبری ، بازی با قیمت دلار و طرح مقداری بحث های اقتصادی است ولی بیشتر از این نمی توانند کاری انجام دهند.

در مجموع اینکه دنیا باید بر پایه صلح بچرخد و جنگ یعنی بی ثباتی اقتصادی و هیچ کس جنگ را دوست ندارد ؛سیاست ایران نیز بر پایه جنگ نیست و این حمله ای که انجام داد بخاطر این بود که از جنگ های آینده جلوگیری کند . چرا که اگر جنگ منطقه ای و بزرگی رخ دهد با توجه به اینکه حدود ۳۰ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز رد می شود قطعا قیمت این کالای استراتژیک بالا خواهد رفت و به تبع آن قیمت تولیدات صنعتی افزایش خواهد یافت .ضمن اینکه آمریکا که مادر و بزرگترین حامی اسرائیل است درگیر انتخابات است و دنبال جنگ نیست و حتی در قصه غزه نیز همه حرف آمریکا این بود که درست است که ما به اسرائیل کمک می کنیم و شما هم به جبهه مقاومت کمک می کنید ولی بهتر است سطح تنش را پایین بیاورم ،سطح تنش بین اسرائیل و غزه و حزب الله و یمن داشته باشیم و من فکر می کنم اسرائیلی ها بعد از اینکه چند روزی از کُر کُری های علیه ایران عبور کردند و کاری انجام ندادند آرام آرام در غزه نیز فروکش خواهند کرد.

* عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم

۲۳۲۱۲

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
رژیم صهیونیستی اسرائیل
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه
    گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه 2 ماه پیش
  • واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا
    واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا 2 ماه پیش
  • حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد
    حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد 2 ماه پیش
  • عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود
    عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود 2 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 11574
  • اقتصاد 9043
  • بازار مالی 2055
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 29
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7523
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1354
  • ورزش 23427

جدیدترین مقالات

  • بازیکنان پرسپولیس «کریم آق منگل» شده‌اند!
    بازیکنان پرسپولیس «کریم آق منگل» شده‌اند! 4 ساعت پیش
  • 4 تن طلا برای 4 ستاره بارسلونا!
    4 تن طلا برای 4 ستاره بارسلونا! 4 ساعت پیش
  • کسب ۲ مدال طلا و یک نقره برای ایران
    کسب ۲ مدال طلا و یک نقره برای ایران 4 ساعت پیش
  • آقای گل جام‌جهانی ۲۰۱۴ بدون تیم!
    آقای گل جام‌جهانی ۲۰۱۴ بدون تیم! 4 ساعت پیش
  • تغییر زمان انتخابات کمیته ملی المپیک
    تغییر زمان انتخابات کمیته ملی المپیک 4 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور