سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه

1 ساعت پیش
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد

آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد

1 ساعت پیش
اردوغان: در بازسازی غزه مشارکت خواهیم داشت/ ترکیه در گروه ویژه نظارت بر اجرای توافق غزه حضور خواهد داشت

اردوغان: در بازسازی غزه مشارکت خواهیم داشت/ ترکیه در گروه ویژه نظارت بر اجرای توافق غزه حضور خواهد داشت

1 ساعت پیش
معاون نخست‌وزیر اسرائیل توافق آتش بس را حاوی «بهایی گزاف» توصیف کرد

معاون نخست‌وزیر اسرائیل توافق آتش بس را حاوی «بهایی گزاف» توصیف کرد

1 ساعت پیش
محورهای دیدار پوتین با علی‌اف

محورهای دیدار پوتین با علی‌اف

1 ساعت پیش

ببینید | اظهار نظر جدید پوتین درباره برنامه هسته‌ای ایران: تنها راه حل…

1 ساعت پیش
ترامپ: ایران می‌خواهد برای دستیابی به صلح تلاش کند و ما با آن همکاری خواهیم کرد

ترامپ: ایران می‌خواهد برای دستیابی به صلح تلاش کند و ما با آن همکاری خواهیم کرد

1 ساعت پیش
نتانیاهو به ترامپ نوبل صلح داد

نتانیاهو به ترامپ نوبل صلح داد

1 ساعت پیش
خلیل الحیه: توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه حاصل شد

خلیل الحیه: توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه حاصل شد

1 ساعت پیش
رسانه صهیونیستی: پیکر یحیی السنوار و برادرش تحویل داده نمی‌شود/ وزیرخارجه صهیونیستی: قصد نداریم جنگ را از سر بگیریم

رسانه صهیونیستی: پیکر یحیی السنوار و برادرش تحویل داده نمی‌شود/ وزیرخارجه صهیونیستی: قصد نداریم جنگ را از سر بگیریم

1 ساعت پیش

Home » آخرین گزارش از وضعیت دریاچه ارومیه/ آبگیری مناسب بود؟

آخرین گزارش از وضعیت دریاچه ارومیه/ آبگیری مناسب بود؟

زمان انتشار: 15 آوریل 2024 ساعت 19:01

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2751922

زمان مطالعه: 7 دقیقه

آخرین گزارش از وضعیت دریاچه ارومیه/ آبگیری مناسب بود؟

به گزارش خبرگزاری سیلاد از وزارت نیرو، سیف‌الله آقابیگی مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب با تشریح اقدامات پیشگیرانه وزارت نیرو به منظور مدیریت بارش‌ها و جلوگیری از خسارت سیلاب‌ اظهار داشت: مدیریت خوب و اقدامات پیشگیرانه مجموعه وزارت نیرو در ستاد و استان‌ها موجب شد در بارش‌های اخیر، بخش زیادی از ظرفیت منابع آبی سدهای کشور آبگیری شود.

آقابیگی افزود: استان‌های کرمان، بوشهر، یزد، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، اصفهان، به ویژه استان خوزستان، استان‌های شمال و شمال غرب کشور، استان‌هایی بودند که بارش‌های بیشتری دریافت کردند به طوری که در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان میزان بارش‌ها به بیش از ۲۳۰ میلیمتر افزایش پیدا کرد و شاهد یک جریان بسیار پیوسته و غیرخسارت‌آفرین در مناطق مختلف کشور بودیم.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب اضافه کرد: بر همین اساس، تعداد قابل توجهی از مخازن سدهای کشور به حداکثر پرشدگی رسید و در برخی استان‌ها همچون کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد سرریز سدها بودیم.

وی خاطرنشان کرد: این ورود قابل توجه آب به مخازن سدهای کشور به پایداری تأمین آب برای مصارف مختلف در فصول گرم پیش رو، به مسئولان برای تأمین نیازهای مردم اطمینان بیشتری می‌دهد.

بالاترین حجم سیلاب‌های ثبت شده درسد دز و حوضه چرخه کارون

آقابیگی با اشاره به حجم سیلاب‌های ثبت شده در بارش‌های نوروزی اظهار داشت: بالاترین حجم سیلابی که در این دو سامانه بارشی رخ داد، در ورودی سد دز در استان خوزستان با ۳ هزار مترمکعب در ثانیه رخ داد.

وی با بیان اینکه ورودی سدهای حوضه چرخه کارون بالای ۱۵۰۰ مترمکعب در ثانیه بوده است، گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ورودی بیش از ۱۱۰۰ مترمکعب در ثانیه بوده است که موجب پر شدن کامل ظرفیت سد کوثر شده است.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب با اشاره به تأثیر دو سامانه بارشی اخیر در کشت‌ محصولات کشاورزی نیز عنوان کرد: این بارش‌ها در آبیاری کشت‌های دیم که نیاز به آب تکمیلی داشت و همچنین کشت‌های آبی که در غیاب بارندگی، آب مورد نیاز آن باید از مخازن سدهای تأمین می‌شد، مؤثر بود و موجب شد که برای چندین نوبت آبیاری، آب در سدها ذخیره شود تا در ادامه فصل بهار و حتی تابستان، ضریب بهتری برای تأمین آب داشته باشیم.

آقابیگی، اقدامات وزارت نیرو به ویژه شرکت مدیریت منابع آب در بخش ستادی و شرکت‌های آب منطقه‌ای را متمرکز بر اقدامات پیشگیرانه خواند و اذعان کرد: پیش‌رهاسازی‌هایی که با هدف مدیریت حجم مناسب آب در مخازن سدها برای کنترل سیلاب صورت گرفت، اطلاع‌رسانی‌های به موقع به جوامع هدف و همچنین استفاده از ظرفیت مشارکت دستگاه‌های اجرایی ذیربط و مسئول در مدیریت سیلاب، موجب شد که علی‌رغم ترددهای قابل توجه نوروزی و کثرت گردشگران و مسافران، خوشبختانه با کاهش جدی خسارت و البته عبور از بحران سیل بدون هیچ‌گونه تلفات انسانی روبرو بودیم.

وی خاطرنشان کرد: قصد و اراده مجموعه وزارت نیرو در مدیریت سیلاب، رسیدن به مرحله‌ای از اقدامات پیشگیرانه است که از تلفات انسانی جلوگیری شده و میزان خسارت به زیرساخت‌ها و اراضی مردم نیز به حداقل ممکن کاهش پیدا کند که این مهم، مستلزم استمرار همکاری متقابل همه دستگاه‌ها است.

رهاسازی‌های هدفمند، اکوسیستم‌های آبی را احیا کرد

آقابیگی با اشاره به استحصال خوب بارش‌ها در مخازن سدهای کشور نیز گفت: جانمایی مخازن سدها در مناطقی است که منابع آب پایدار و شیرین در رودخانه‌های بالادستی در جریان است.

وی افزود: مدیریت مخازن سدها از ابتدای سال آبی ۱۴۰۲ ـ ۱۴۰۳ به منظور جمع‌آوری قطره قطره نزولات جوی با هدف کمک به تأمین مصارف مختلف با اولویت تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی و همچنین تأمین نیازهای زیست محیطی صورت گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اخیر با رهاسازی هدفمند به منظور مدیریت نزولات جوی و آب‌های شیرین، اکوسیستم‌های آبی مناطق مختلف کشور اعم از تالاب‌ها، استخرها و به ویژه دریاچه ارومیه آبگیری مناسبی داشت.

۲۲۳۲۲۳

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
دریاچه ارومیه
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • بازنشستگی اجباری این کارکنان/ وزارت اقتصاد دستور داد
    بازنشستگی اجباری این کارکنان/ وزارت اقتصاد دستور داد 2 ساعت پیش
  • قانون جدید چک ۱۴۰۴ / روش‌های رفع سواثر چک برگشتی اعلام شد
    قانون جدید چک ۱۴۰۴ / روش‌های رفع سواثر چک برگشتی اعلام شد 2 ساعت پیش
  • بالاخره کف قیمتی طلا شکسته شد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴
    بالاخره کف قیمتی طلا شکسته شد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ 2 ساعت پیش
  • پیش‌بینی جالب ۱۰ کارشناس درباره آینده بازار مسکن/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
    پیش‌بینی جالب ۱۰ کارشناس درباره آینده بازار مسکن/ الان خانه بخریم یا نخریم؟ 2 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 6505
  • اقتصاد 6268
  • بازار مالی 1398
  • بین الملل 12373
  • تبلیغات 26
  • جامعه 7167
  • دانش 5114
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6682
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 966
  • ورزش 18334

جدیدترین مقالات

  • هیأت وزارت علوم جهت رسیدگی به اعتراض دانشجویان وارد همدان شدند
    هیأت وزارت علوم جهت رسیدگی به اعتراض دانشجویان وارد همدان شدند 5 ساعت پیش
  • آیین ملی بزرگداشت امیر پازواری برگزار شد
    آیین ملی بزرگداشت امیر پازواری برگزار شد 5 ساعت پیش
  • ضرورت تسریع در اجرای طرح‌های آبرسانی و سامانه سردسیری کوزران 
    ضرورت تسریع در اجرای طرح‌های آبرسانی و سامانه سردسیری کوزران  5 ساعت پیش
  • مجتمع آموزش عالی راور به پژوهشکده فرش استان کرمان تبدیل می شود / تمرکز بر پژوهش‌های کاربردی و نوآورانه
    مجتمع آموزش عالی راور به پژوهشکده فرش استان کرمان تبدیل می شود / تمرکز بر پژوهش‌های کاربردی و نوآورانه 5 ساعت پیش
  • کودکان  شهر، رویای  شهر زیبای خود را نقاشی کردند
    کودکان شهر، رویای شهر زیبای خود را نقاشی کردند 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور