عکسهای «لوسی» از فضا به زمین رسید/ عکس
تینا مزدکی_ لوسی این تصاویر را در حالی گرفت که ۱۴ میلیون مایل (۲۳ میلیون کیلومتر) از سیارک فاصله داشت که تنها حدود نیم مایل عرض (۱ کیلومتر) دارد. در طول دو ماه آینده، لوسی به پیشروی تا نزدیکترین فاصله ۲۶۵ مایلی (۴۲۵ کیلومتری) در ۱ نوامبر ۲۰۲۳ به سمت دینکینش ادامه خواهد داد.
تیم لوسی از این رویارویی به عنوان فرصتی برای آزمایش سیستمهای فضاپیما استفاده خواهد کرد. سیستم ردیابی پایانه فضاپیما، طراحی شده برای نگه داشتن سیارک در میدان دید ابزارها در حالی که فضاپیما با سرعت ۱۰۰۰۰ مایل در ساعت (۴.۵ کیلومتر بر ثانیه) پرواز میکند.
لوسی در ماههای آینده به تصویربرداری از سیارک به عنوان بخشی از برنامه ناوبری نوری خود ادامه خواهد داد. دینکینش تا زمانی که لوسی به آن برخورد نکند، به طورت یک نقطه مرموز در فضا باقی خواهد ماند.
درخشانترین ستاره در این میدان دید HD ۳۴۲۵۸ است، ستارهای با قدر ۷.۶ در صورت فلکی «ارابهران» که برای دیده شدن با چشم غیرمسلح از زمین بسیار کمنور است. در این فاصله، دینکینش ۱۹ قدر است، حدود ۱۵۰۰۰۰ بار کم نورتر از آن ستاره. ( قدر ظاهری مقیاسی عددی از روشنایی ستارگان از دید ناظر در زمین است. قدر ظاهری را با m نشان میدهند و هرچه مقدار m کوچکتر باشد ستاره پرنورتر دیده میشود)
این مشاهدات توسط دوربین با وضوح بالا لوسی، ابزار L’LORRI – مخفف Lucy Long Range Reconnaissance Imager – ارائه شدهاست.
منبع: NASA
بیشتر بخوانید:
رازگشایی از اسرار «ماده تاریک» با دقیقترین ساعت جهان
لکههای خورشیدی غول پیکرین تلسکوپ جهان را بمباران کردند/ عکس
۲۲۷۲۲۷
مجله خبری سیلاد