فناوری اطلاعات

استارتاپ این مرد ۳۱ ساله از سرمایه ۲۰۰ دلار به ارزش بیش از ۶ میلیارد دلار رسید

شرکت نرم‌افزاری Personio در مدت تنها ۶ سال به یکی از ارزشمندترین استارت‌اپ‌های اروپا، با ارزش ۶.۳ میلیارد دلار، تبدیل شد. ولی هانو رنر مدیرعامل آن زمانی را به خاطر می‌آورد که برای این شرکت با مشکل کمبود پول مواجه بود.
 
به گزارش سیلاد و به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، رنر در مصاحبه‌ای توضیح داد که چگونه این کسب‌وکار پیش از نخستین تامین مالی واقعیش تنها ۲۰۰ یورو (۲۲۶ دلار) در حساب بانکی خود داشت.
 
رنر در سال ۲۰۱۵ با همکاری رامون شوماخر، ارسنی ورشینیون و ایگناز فورستمه‌یر در مونیح آلمان پرسنویو را بنیان نهاد. این چهار نفر در زمانی که در مرکز تکنولوژی دیجیتال و مدیریت تحصیل می‌کردند با هم ملاقات کردند.
 
ایده پرسونیو، که بر سرویس‌دهی به کسب‌وکارهای کوچک و متوسط متمرکز است، از آنجا شروع شد که یکی از دوستان آنها برای مدیریت فرایندهای HR در شرکتی که در آن به عنوان مدیر ارشد تکنولوژی کار می‌کرد به مشکل برخورده بود، چرا که نرم‌افزار ضروری را در اختیار نداشت.
 

از اینرو این چهار نفر تصمیم به خلق یک راهکار گرفتند. آنها، به عنوان دانشجو، دفتری نداشتند، به همین خاطر هرجایی از کالج که فضائی پیدا می‌کردند برای ساخت نخستین محصول نرم‌افزاری پرسونیو به کار می‌پرداختند.  آنها هر پس‌اندازی که داشتند را برای کمک به هزینه‌ها به کار گرفتند.
 
به محض اینکه مشتریانی یافتند که برای استفاده از اولین نرم‌افزارشان پول دادند، آنها از این عایدی برای خرید نخستین لایسنس‌های نرم‌افزاریشان، اجاره یک فضای دفتری کوچک و استخدام تعداد اندکی کارمند استفاده کردند.
 
سپس، در ژوئیه ۲۰۱۶، پرسونیو ۲.۱ میلیون یورو سرمایه در روند مرحله کشت ایده جمع‌آوری کرد؛ از جمله سرمایه‌گذاران آن در این مقطع Global Founders Capital بود، که از امثال لینکدین و فیس‌بوک (متای فعلی) پشتیبانی کرده است.
 

از آن زمان به بعد وضعیت مالی پرسونیو تغییر چشمگیری یافته است. در تازه‌ترین سری مرحله E تامین مالی این شرکت، که در ماه اکتبر اعلام شد، پرسونیو ۲۷۰ میلیون دلار جمع‌آوری کرد و ۶.۳ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شد. این یک جهش بزرگ برای برای شرکتی است که در ماه ژانویه در مرحله D از سرمایه‌گذاریش ۱.۷ میلیارد دلار ارزش داشت.
اکنون در مجموع پرسونیو بیش از ۵۰۰ میلیون دلار از سرمایه‌گذاران جمع‌آوری کرده است.
 
گفته می‌شود که تازه‌ترین سری از تامین مالی این شرکت برای توسعه جدیدترین طبقه‌بندی نرم‌افزاری، به نام «اتوماسیون گردش‌کار افراد»، در حال استفاده است. هدف آن رفع موانع بین HR (منابع انسانی) و دیگر دپارتمانهای شرکت است، به عنوان مثال، اگر نیاز باشد که وظایف مختلفی در بخش‌های مختلف یک کسب‌وکار در زمان استخدام یک کارمند به انجام برسند.
رقبای پسونیو شامل استارتاپ‌های نرم‌افزاری منابع انسانی همچون Hibob و همچنین شرکتهای جاافتاده و بزرگتری همچون SAP و سلزفورس می‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا