سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

پایان رای‌گیری زودهنگام انتخاب شهردار نیویورک با پیشتازی«زهران ممدانی»

پایان رای‌گیری زودهنگام انتخاب شهردار نیویورک با پیشتازی«زهران ممدانی»

1 ساعت پیش
قماطی: لبنان در برابر هر گونه «معادله تحمیلی» رژیم صهیونیستی ایستادگی خواهد کرد

قماطی: لبنان در برابر هر گونه «معادله تحمیلی» رژیم صهیونیستی ایستادگی خواهد کرد

1 ساعت پیش
عون: لبنان ناگزیر به مذاکره با دشمن است

عون: لبنان ناگزیر به مذاکره با دشمن است

1 ساعت پیش
ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود

ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود

1 ساعت پیش
چرا مذاکرات احیای برجام شکست خورد؟

چرا مذاکرات احیای برجام شکست خورد؟

1 ساعت پیش
جدیدترین موضع گیری نتانیاهو درباره خاورمیانه

جدیدترین موضع گیری نتانیاهو درباره خاورمیانه

1 ساعت پیش
«نیوزویک» زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا را اعلام کرد

«نیوزویک» زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا را اعلام کرد

1 ساعت پیش
پاسخ کوبنده وزیر خارجه قطر به منتقدان روابط تهران-دوحه

پاسخ کوبنده وزیر خارجه قطر به منتقدان روابط تهران-دوحه

1 ساعت پیش
تمایل السودانی برای تکیه زدن دوباره بر کرسی نخست وزیری عراق

تمایل السودانی برای تکیه زدن دوباره بر کرسی نخست وزیری عراق

1 ساعت پیش
پذیرایی از الجولانی در کاخ سفید؛ تمهیدی برای وادار کردن دمشق به عادی سازی روابط با تل‌آویو؟

پذیرایی از الجولانی در کاخ سفید؛ تمهیدی برای وادار کردن دمشق به عادی سازی روابط با تل‌آویو؟

1 ساعت پیش

Home » چگونه خستگی «چشم» را رفع کنیم؟

چگونه خستگی «چشم» را رفع کنیم؟

زمان انتشار: 6 نوامبر 2021 ساعت 15:41

دسته بندی: عمومی

شناسه خبر: 2664724

زمان مطالعه: 6 دقیقه

چگونه خستگی «چشم» را رفع کنیم؟

یاسمن هادی،فلوشیپ قرنیه در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت سیلاد درباره «خشکی چشم ناشی از آنلاین شدن کلاس‌های آموزشی»، گفت:از شروع پاندمی ویروس کرونا  بسیاری از دولت‌ها تصمیم گرفتند که برای حفظ فاصله اجتماعی و پیشگیری از گسترش بیماری مراکز آموزشی شامل مدارس و دانشگاه ها را تعطیل کنند.

وی ادامه داد: برای پایدار ماندن امر آموزش به سمت برگزار کردن کلاس های مجازی رفتند. بنابراین چندین ماه است که دانشجویان و دانش آموزان از کلاس های آنلاین بهره می برند و هنوز مشخص نیست که که مدارس و دانشگاه ها چه زمانی به صورت کامل حضوری بازگردند.

این متخصص چشم گفت:تغییراتی که در امر آموزش به سمت مجازی شدن ایجاد شد منجر شد که کودکان، نوجوانان و جوانان ساعات متفاوتی از روز را به صورت مداوم به استفاده از ابزار الکترونیک شامل کامپیوتر، تبلت و گوشی همراه بپردازند.

هادی افزود: همین امر موجب شده است که در سراسر دنیا نگرانی درمورد عوارض مختلف استفاده  طولانی از این ابزار الکترونیکی افزایش یابد.

وی ابراز داشت:یکی از شایعترین مشکلات چشمی که به علت استفاده از ابزار الکترونیک ایجاد می‌شود، خستگی و خشکی چشم ناشی ابزار دیجیتال است.علایم شایع شامل خشکی چشم، خارش، احساس جسم خارجی، اشک ریزش، تاری موقت دید و سردرد است.

این متخصص چشم متذکر شد: مطالعات مختلف در مناطق مختلف جهان شیوع این مشکل را بین دانش‌آموزان و دانشجویانی که از کلاس‌های آنلاین استفاده می‌کنند از 25 درصد تا 93 درصد متغیر گزارش کرده اند و نشان داده اند که شیوع خشکی چشم در نوجوانانی که از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و خصوصا در  استفاده بیشتر از دو ساعت در شبانه روز، بیشتر است.

هادی اضافه کرد: همچنین در دوره پاندمی کرونا محدودیت‌هایی در زمینه  فعالیت‌های خارج از منزل کودکان و نوجوانان به وجود آمد که خود منجر می‌شود ساعات بیشتری را به بازی‌های کامپیوتری یا تلویزیون و ابزار الکترونیک، ختی خارج از ساعات درسی اختصاص دهند.

وی تصریح کرد: مطالعات نشان دادند استفاده  بیشتر از یک ساعت در شبانه روز از بازی‌های کامپیوتری روی گوشی‌های هوشمند یک فاکتور خطر مهم برای ایجاد خشکی چشم است.

این متخصص چشم خاطرنشان کرد:‌بنابراین اهمیت دارد که والدین و معلمین از این خطرات آگاه باشند و در مورد طول مدت استفاده کودکان و نوجوانان از این وسایل، فاصله‌ای که از صفحه  نمایشگر دارند و نوع فعالیت‌های روزانه  آنها دقت بیشتری داشته باشند .

هادی افزود: مهمترین پیشنهادی که برای جلوگیری از عوارض چشمی ناشی از ابزار الکترونیکی وجود دارد، کاهش ساعات استفاده از این ابزار است. حداقل کاری که می‌شود انجام داد کم کردن ساعات استفاده غیر درسی از گوشی هوشمند و کامپیوتر و افزایش فعالیت‌های فیزیکی و خارج از منزل است.

وی یادآور شد:در فواصل استفاده از ابزار الکترونیکی بهتر است به چشم‌ها استراحت داده شود و با پلک زدن‌های ارادی و نگاه کردن به فواصل دور از خستگی چشم ها کاست. همچنین توصیه می‌شود که هنگام نگاه کردن به صفحه  نمایشگر مرتب به صورت ارادی پلک زده شود تا پرده  اشکی خشک نشود.

این متخصص چشم بیان داشت:استفاده از قطره‌های اشک مصنوعی بدون نگهدارنده که بدون نسخه پزشک قابل تهیه هستند توصیه می‌شود. در صورتی که با وجود رعایت این نکات علایم برطرف نشود و یا در صورت بروز قرمزی و التهاب چشم ها معاینه توسط چشم پزشک باید در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/


برچسب ها
خستگی چشم آموزش دانشجویان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • چسب چمن پلی یورتان - پوشش صنعت الوان
    چسب چمن پلی یورتان – پوشش صنعت الوان 6 روز پیش
  • از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟
    از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟ 1 ماه پیش
  • معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت
    معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت 1 ماه پیش
  • چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟
    چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟ 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 7763
  • اقتصاد 6900
  • بازار مالی 1518
  • بین الملل 13149
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7930
  • دانش 5736
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 6916
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1044
  • ورزش 19624

جدیدترین مقالات

  • تصویب طرح تفصیلی سردشت، سلماس و میاندوآب
    تصویب طرح تفصیلی سردشت، سلماس و میاندوآب 5 ساعت پیش
  • ایرانیت ما از اسلامیت جدا نیست
    ایرانیت ما از اسلامیت جدا نیست 5 ساعت پیش
  • آسفالت ۶۰۰۰ مترمربع از معابر روستایی بخش عنبر مسجدسلیمان
    آسفالت ۶۰۰۰ مترمربع از معابر روستایی بخش عنبر مسجدسلیمان 5 ساعت پیش
  • بارندگی در خراسان شمالی و هشدار برای سفرهای جاده‌ای
    بارندگی در خراسان شمالی و هشدار برای سفرهای جاده‌ای 5 ساعت پیش
  • هلال‌احمر قزوین در طرح «کاروان سلامت» رتبه برتر کشور را کسب کرد
    هلال‌احمر قزوین در طرح «کاروان سلامت» رتبه برتر کشور را کسب کرد 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور