عمومی

ساخت مدرسه برکت شهید «علی لندی» در ایذه

به گزارش گروه جامعه سیلاد، محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از ساخت مدرسه برکت شهید علی لندی خبر داد و گفت: با توجه به فداکاری نوجوان شجاع، شهید علی لندی و با هدف ارج نهادن به مقام شامخ و از خود گذشتگی این قهرمان به‌عنوان الگوی جوانان نسل خود، یکی از مدارس برکت در روستای سرتنگ علیا شهرستان ایذه به نام این شهید نام‌گذاری شده است.

وی اضافه کرد: این مدرسه در ۳۵ کیلومتری محل زندگی شهید لندی احداث شده و آماده بهره‌برداری است.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: مدرسه برکت شهید علی لندی ۴ کلاسه است و دانش‌آموزان مقطع ابتدایی روستای سرتنگ علیا در آن مشغول به تحصیل خواهند شد.

ترکمانه با اشاره به مشارکت بنیاد برکت و سازمان نوسازی مدارس در ساخت و تکمیل این مدرسه گفت: سهم بنیاد برکت در ساخت و تکمیل مدرسه برکت شهید علی لندی ۴ میلیارد ریال است.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت تاکنون ۲۷۳ مدرسه را در مناطق محروم و روستایی استان خوزستان به بهره‌برداری رسانده و نسبت به ساخت ۷۷ مدرسه دیگر متعهد است که با بهره‌برداری از این مدارس، مجموع مدارس برکت در این استان به ۳۵۰ مدرسه با یک‌هزار و ۵۲۰ کلاس درس خواهد رسید.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، مدرسه‌سازی بر اساس تأکید مقام معظم رهبری بر ارتقای عدالت آموزشی در مناطق محروم یکی از بنیادی‌ترین و ماندگارترین اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم است.

ترکمانه با اشاره به راه‌اندازی نهضت مدرسه‌سازی در مناطق محروم کشور توسط بنیاد برکت اظهار داشت: بنیاد نسبت به ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه با ۱۲ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در این مناطق متعهد است و تا به امروز یک‌هزار و ۶۵۰ مدرسه را با ۸ هزار و ۷۵ کلاس افتتاح کرده است.

وی یادآور شد:  ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در ۳ هزار و ۶۰۰ روستا مشغول تحصیل در مدارس برکت هستند.

ترکمانه حجم کل سرمایه‌گذاری برای ساخت مدارس برکت را ۴۰ هزار میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: این مدارس در مناطق محروم مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور و با رعایت استانداردها، الزامات آموزشی، ضوابط فنی و زیربنایی ساخته می‌شود.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ۲۸ هزار ۵۹۱ طرح را با حجم سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار و ۵۴ میلیارد ریال در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات در مناطق محروم و کم برخوردار استان خوزستان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا