عمومی

دادستان کل کشور: دولتمردان منافع خودشان را در رها کردن فضای مجازی می‌دیدند

به گزارش خبرنگار قضایی سیلاد، محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور در مراسم گرامی‌داشت سالگرد یوم الله ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار با تأکید بر دشمنی ۶۰ ساله امریکا با ملت ایران و اسلام اظهار کرد: ۱۳ آبان ماه یادآور سه خاطره بزرگ بر محور دشمنی‌های دشمن غدار ملت ایران، نه دشمن ملت ایران، اسلام و ارزش های بشریت است.

دادستان کل کشور افزود: گاهی حوادث تاریخی و اتفاقاتی که رخ می‌دهد، حکمتش چه بسا از دیدگان افراد عادی مخفی باشد لکن وقتی انسان موشکافی کند می بیند حوادثی که اتفاق می افتد، اتفاقی نیست و زمان و مکان و تقارنشان هر کدام پیام هایی دارند و هر دو حادثه تبعید امام و تسخیر لانه جاسوسی یک پیام داشت و آن عداوت امریکا با ملت ایران و نظام اسلامی بود

وی ادامه داد: با این همه امریکا هم در استراتژی و هم در تاکتیک خودش موفق نبوده است.

منتظری با اشاره به جنگ فرهنگی امریکا علیه ملت ایران گفت: سال‌هاست رهبر عظیم الشان انقلاب فریاد زدند و مسئولین را در خصوص شبیخون فرهنگی مورد خطاب قرار دادند ولی متاسفانه گوش شنوایی نبود. ایشان شورای عالی فضای مجازی را ایجاد کردند و بسیار به عنوان رهبر و فرمانده جنگ هشدار دادند.

وی افزود: مقام معظم رهبری تأکید کردند که شبکه ملی اطلاعات را ایجاد کنید و مدیریت فضای مجازی را خودتان به دست بگیرید! اما گوش شنوایی در این خصوص نبود و فریاد ایشان به جایی نرسید و متأسفانه دولت مردان منافع خودشان را در رها کردن فضای مجازی می دیدند.

دادستان کل کشور ادامه داد: ما به روز قیامت اعتقاد داریم و آقایان باید یک روز این قصورشان را در پیشگاه عدل الهی پاسخ دهند.

وی افزود: آیا حقوق شهروندی این است که مسئولین کشور فقط آب و برق و گاز و بنزین مردم را تأمین کنند؟ در یک کشور سکولار بله ولی در جمهوری اسلامی هم دنیا و هم آخرت مردم باید تأمین شود.

منتظری با تأکید بر لزوم صیانت از فکر و اندیشه افراد اظهار کرد: حق شهروندی یک شهروند مسلمان در یک نظام اسلامی چیست؟ آیا نباید همانطور که باید از جان و مال و ناموس مردم صیانت کرد، از فکر و اندیشه و شرف انسانی افراد هم صیانت کرد؟ این حق جامعه است!

دادستان کل کشور در ادامه با اشاره به لزوم فعال بودن در حوزه حقوق بین الملل گفت: سردار ما را امریکا با دستور مستقیم رئیس جمهور امریکا با کمال وقاحت به شهادت رساندند و اقتضای کار هم این بود که ما این موضوع را از نظر حقوقی پیگیری کنیم و در حال حاظر هم با همکاری عراق اقداماتی انجام شده است و افرادی به عنوان متهمین پرونده شناخته شده‌اند و پرونده مراحل قانونی خود را طی می‌کند.

منتظری با گلایه از کانون‌ها وکلا و مرکز وکلا و مشاوران اظهار کرد: چرا این مجموعه‌ها نباید یک حرکت چشم‌گیر بین المللی داشته باشد؟ مگر حرکتی که در راستای نفع ملت است جز وظایف وکلا نیست؟ قرار نیست که وکلا صرفا دفتر باز کنند و به پرونده‌های جنایی و قراردادها بپردازند؛ چه عیبی دارد وکلا در این جریانات، حرکت های جهانی از خود نشان دهند؟

وی ادامه داد: ۸۰ هزار وکیل در این کشور هست و اگر نصف این جمعیت یعنی ۴۰ هزار نفر حرکتی جهانی را آغاز کنند چقدر می تواند موثر باشد؟ در خواست من این است در اینگونه مسائل که حضور جامعه حقوقدانان در عرصه بین الملل می تواند موثر باشد، با حضور بیشتر بیایید و کمک کنید! در این زمینه هر مساعدتی که از ما بخواهید، ما در خدمت خواهیم بود.

انتهای پیام/


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا