سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

زلنسکی: بدون اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها نمی‌توانیم زندگی کنیم

زلنسکی: بدون اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها نمی‌توانیم زندگی کنیم

4 ساعت پیش
رئیس شورای اروپا: آمریکا در امور داخلی ما دخالت نکند

رئیس شورای اروپا: آمریکا در امور داخلی ما دخالت نکند

4 ساعت پیش
فارن‌افرز: غربی‌ها ممکن است به دنبال سازش با دشمنان آمریکا باشند

فارن‌افرز: غربی‌ها ممکن است به دنبال سازش با دشمنان آمریکا باشند

4 ساعت پیش
زمان دیدار ترامپ و نتانیاهو مشخص شد

زمان دیدار ترامپ و نتانیاهو مشخص شد

4 ساعت پیش
ارسال نتایج انتخابات عراق برای تایید در دادگاه عالی فدرال

ارسال نتایج انتخابات عراق برای تایید در دادگاه عالی فدرال

4 ساعت پیش
ترامپ: زلنسکی آمادگی امضای پیشنهاد صلح را ندارد

ترامپ: زلنسکی آمادگی امضای پیشنهاد صلح را ندارد

4 ساعت پیش
اوری گلدبرگ: نتانیاهو در انتخابات پیش رو مجددا انتخاب خواهد شد

اوری گلدبرگ: نتانیاهو در انتخابات پیش رو مجددا انتخاب خواهد شد

4 ساعت پیش
افزایش چشمگیر سفر صهیونیست‌ها به دبی

افزایش چشمگیر سفر صهیونیست‌ها به دبی

4 ساعت پیش
کرملین: فعلا مذاکره‌ای با آمریکا نداریم

کرملین: فعلا مذاکره‌ای با آمریکا نداریم

4 ساعت پیش
اوربان: راه‌حل روسیه و اوکراین در میدان نبرد نیست

اوربان: راه‌حل روسیه و اوکراین در میدان نبرد نیست

4 ساعت پیش

Home » چرا مایکروسافت با دورکاری میانه خوبی ندارد؟

چرا مایکروسافت با دورکاری میانه خوبی ندارد؟

زمان انتشار: 15 نوامبر 2021 ساعت 15:44

دسته بندی: فناوری اطلاعات

شناسه خبر: 2681511

زمان مطالعه: 8 دقیقه

چرا مایکروسافت با دورکاری میانه خوبی ندارد؟
مایکروسافت هشدار داده که دورکاری در بلندمدت، به نفع فضای کاری و پیشرفت آن نیست.

در طول دو سال گذشته و پس از همه‌گیری ناشی از کووید 19، بیکباره شاهد تغییر چشمگیر در دنیای کار و وضعیت ارتباطی شرکت‌ها و نیروی کارشان بودیم، چرا که برای پشت سر گذاشتن این بحران، نیازمند کم کردن ارتباطات بین افراد و پذیرش انعطاف بیشتر شدیم. اما به موازات آموختن درس‌های جدید و مثبت، جنبه‌های منفی کار نیز بتدریج خود را نشان دادند.

به گزارش سیلاد از سایبرنیوز، در یک پژوهش پیرامون آثار دورکاری که بر روی 61000 کارمند شرکت مایکروسافت انجام شده و در نشریه Nature Human Behavior منتشر شد، دیدگاه‌هایی جدید در مورد تأثیرات اضافه بار دیجیتال و خستگی کارمندان نشان داده شده است.
گفتنی است داده‌های این پژوهش بین دسامبر 2019 و ژوئن 2020 جمع‌آوری شده‌اند.

آنچه نتایج این تحقیق را خواندنی می‌کند، تفاوت جالب و پرمعنا بین دو برهه زمانیست، یعنی دوره‌ای در قبل از همه‌گیری که در آن تنها 18 درصد از کارمندان مایکروسافت از راه دور کار می‌کردند، و دوره پاندمی که در آن، غول فناوری مجبور شد در ماه مارس به طور کامل دورکاری را تجربه کند.
 

دورکاری، خوب یا بد؟

البته پیش از همه‌گیری، تجربه کار از راه دور، با توجه به اینکه کارمندان می‌توانستند بدون اتلاف وقت و حواس‌پرتی و جلسات بیهوده، خود را بسیار سازنده‌تر ببینند، احتمالا تجربه‌ای کم و بیش رمانتیک بنظر می‌رسید و عمدتا روشی مثمرثمر برای پیشبرد امور در میان مدیران شمرده می‌شد.
اما دوران پاندمی، این آزمایش محدود را به سطحی فراتر در اندازه بین‌المللی کشاند، و بسیاری شرکت‌ها و کسب و کارها آن را به عنوان روالی منطقی پذیرفتند، که پیامد آن، تعداد بی‌شماری ایمیل و پیام فوری و جلسات مجازی بر بستر ابزارهای گوناگون بود که در عمل، گاه کمبود وقت را نیز به دنبال داشت؛ ضمن اینکه کارکنان هم به اختیار خود می‌توانستند دوربین یا میکروفون خود را خاموش کنند و از جمع خارج گردند.

اما جنبه منفی این دوران این بود که می‌توانست بدلیل کمبود زمان مواجهه رو در رو با دیگران، برای کارکنان احساس نوعی انزوا، کاهش همبستگی، افت پویایی و عدم ایجاد ارتباطات تازه به همراه داشته باشد. از این دیدگاه، بخش زیادی از خلاقیت که محصول تعاملات رودررو، ایجاد ارتباطات جدید، گفت‌وگوهای تصادفی و تبادل ایده‌ها در محیط دوستانه و حضوری است، عملا در فضای دورکاری از بین می‌رود.
 

دورکاری

یکی از نتایج آشکار مطالعه مزبور بر روی کارمندان مایکروسافت، ضربه جدی دورکاری بر ارتباطات و تعامل بین تیم‌های مختلف بود.
ساتیا نادلا، مدیر عامل مایکروسافت با اذعان به ابن نتیجه که کار از راه دور باعث شده زمان همکاری کارکنان با ارتباطات بین گروهی تا 25 درصد از سطح قبل از همه‌گیری کاهش یابد، هشدار داد که «با این امر، ما نوآوری مجموعه خود را به خطر می‌اندازیم.»

در حقیقت درست در زمانی که با گسترش ابزارهای شبکه‌، همه گمان می‌کردند که می‌توان ایده‌ها را از طریق ابزارهایی چون ایمیل و پیام فوری و… توسعه داد، اکنون و با سپری شدن بیش از یک سال پس از آغاز دورکاری، به نظر می‌رسید که بسیاری از کارشناسان و مدیران، ارزشی را که برخوردهای اتفاقی و تعاملات تصادفی در شرکت‌ها و دفاتر برای یک کسب و کار و تجارت به ارمغان می‌آورد دست کم گرفته بودند، چرا که خلاقیت اغلب از همین نشست‌ها برمی‌آید.
 

مدیران در مقابل دورکاری

آنچه مطالعه مایکروسافت نشان می‌دهد اینست که ما در 18 ماه گذشته چه میزان پیشرفت کرده‌ایم. از سویی، دورکاری، ارزش سرزنده بودن، و ایجاد ارتباطات معنادار خارج از تیم را برجسته کرد، ولی از دیگر سو باید توجه کرد که «دورکاری کامل» هر چند در کوتاه مدت بهره‌وری را افزایش می‌دهد، اما خلاقیت در بلندمدت می‌تواند ضربه‌پذیر باشد.

اکنون و با درس‌های دو سال گذشته، مدیران و کارفرمایان باید ترغیب شوند تا در باره فضای کاری و اداری خود تجدید نظر کنند، به نحویکه فناوری مورد نیاز برای اطمینان از اینکه محل کار ترکیبی از بهترین‌های هر دو فضا را داشته باشد فراهم نمایند، و کارکنان امتیازات مثبت هر دو شرایط را همزمان دارا باشند.
 

برچسب ها
آیتی اخبار تکنولوژی تکنولوژی فناوری اطلاعات
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • تصمیم جنجالی CDC: واکسن هپاتیت B دیگر برای همه نوزادان توصیه نمی‌شود
    تصمیم جنجالی CDC: واکسن هپاتیت B دیگر برای همه نوزادان توصیه نمی‌شود 5 ساعت پیش
  • هشدار جدی سازمان جهانی هواشناسی درباره بحران‌های اقلیمی در منطقه عرب
    هشدار جدی سازمان جهانی هواشناسی درباره بحران‌های اقلیمی در منطقه عرب 5 ساعت پیش
  • تحلیل صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی؛ راز کشف رفتار واقعی مشتریان
    تحلیل صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی؛ راز کشف رفتار واقعی مشتریان 5 ساعت پیش
  • دستیار هوش مصنوعی متا؛ راهی سریع برای بازیابی حساب‌های هک‌شده
    دستیار هوش مصنوعی متا؛ راهی سریع برای بازیابی حساب‌های هک‌شده 5 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 9364
  • اقتصاد 7758
  • بازار مالی 1723
  • بین الملل 14278
  • تبلیغات 29
  • جامعه 9058
  • دانش 6539
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7236
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1132
  • ورزش 21307

جدیدترین مقالات

  • لزوم  تقویت ارتباط میان رایزنان بازرگانی و فعالان اقتصادی در توسعه صادرات
    لزوم تقویت ارتباط میان رایزنان بازرگانی و فعالان اقتصادی در توسعه صادرات 7 ساعت پیش
  • «فیزیکِ فولاد» به نجاتِ «بیابان» می‌آید؛ فرمول فراموش‌ شده‌ای که می‌تواند بدون آب و برق، گلویِ کانون‌های ریزگرد خوزستان را بفشارد
    «فیزیکِ فولاد» به نجاتِ «بیابان» می‌آید؛ فرمول فراموش‌ شده‌ای که می‌تواند بدون آب و برق، گلویِ کانون‌های ریزگرد خوزستان را بفشارد 7 ساعت پیش
  • «ابرسازه سبز» در قلب صنعت اهواز؛ مهارِ هوشمندانه غبار در فولاد خوزستان با «انرژی صفر»
    «ابرسازه سبز» در قلب صنعت اهواز؛ مهارِ هوشمندانه غبار در فولاد خوزستان با «انرژی صفر» 7 ساعت پیش
  • کشف ۷۲۰ تن آرد قاچاق در همدان
    کشف ۷۲۰ تن آرد قاچاق در همدان 7 ساعت پیش
  • ورود هیئت اقتصادی ازبکستان به شیراز؛ تقویت مسیرهای تازه همکاری صنعتی در فارس
    ورود هیئت اقتصادی ازبکستان به شیراز؛ تقویت مسیرهای تازه همکاری صنعتی در فارس 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور