سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

«ترامپ» درباره پیروزی دموکرات‌ها هشدار داد

«ترامپ» درباره پیروزی دموکرات‌ها هشدار داد

1 ساعت پیش
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات فساد در دادگاه «تل‌آویو» حاضر شد

نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات فساد در دادگاه «تل‌آویو» حاضر شد

1 ساعت پیش
سی ان ان: ترامپ در حال تکرار اشتباه بایدن است!

سی ان ان: ترامپ در حال تکرار اشتباه بایدن است!

1 ساعت پیش
کشف تازه در عراق

کشف تازه در عراق

1 ساعت پیش
ترامپ: هر یهودی که به «ممدانی» رأی دهد، احمق است!

ترامپ: هر یهودی که به «ممدانی» رأی دهد، احمق است!

1 ساعت پیش
واکنش عراقچی به تمجید ماچادو از جنایات صهیونیست‌ها در غزه

واکنش عراقچی به تمجید ماچادو از جنایات صهیونیست‌ها در غزه

1 ساعت پیش
پروازهای فرودگاه «رونالد ریگان» به دلایل امنیتی به حالت تعلیق درآمد

پروازهای فرودگاه «رونالد ریگان» به دلایل امنیتی به حالت تعلیق درآمد

1 ساعت پیش
هشدار مک‌گورک درباره «ماشین روز قیامت» مدرن

هشدار مک‌گورک درباره «ماشین روز قیامت» مدرن

1 ساعت پیش
اختلاف جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ستاد کل ارتش

اختلاف جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ستاد کل ارتش

1 ساعت پیش
افشاگری نامزد انتخابات شهرداری نیویورک درباره تهدیدهای پوچ «ترامپ»

افشاگری نامزد انتخابات شهرداری نیویورک درباره تهدیدهای پوچ «ترامپ»

2 ساعت پیش

Home » قالیباف: مردم باید از حقوق خود آگاه باشند/ رد پای مردم در هر جا موفق هستیم دیده می‌شود

قالیباف: مردم باید از حقوق خود آگاه باشند/ رد پای مردم در هر جا موفق هستیم دیده می‌شود

زمان انتشار: 30 اکتبر 2021 ساعت 7:41

دسته بندی: عمومی

شناسه خبر: 2620492

زمان مطالعه: 9 دقیقه

قالیباف: مردم باید از حقوق خود آگاه باشند/ رد پای مردم در هر جا موفق هستیم دیده می‌شود

به گزارش خبرنگار سلامت سیلاد، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در مراسم تجلیل از پیشکسوتان عرصه سلامت گفت: در دوران دفاع مقدس، کادر درمان پابه پای رزمندگان در مناطق مختلف حضور داشتند و به عنوان یک رزمنده می گویم که درباره بحث امداد و درمان در دفاع مقدس هیچ دغدغه ای نداشتیم.

وی گفت: روزهای دفاع مقدس ما فرمانده لشکر‌ها دغدغه های بسیاری را داشتیم و خیلی موضوعات در میدان جنگ برای ما مهم بود اما بحث جان و سلامت موضوع دیگری بود چون که هر لحظه رزمندگان ما با شهادت دست و  پنجه نرم می کردند.

قالیباف افزود: خداقوت میگویم به همه جامعه پزشکی که در روزهای سخت اینگونه ایستادند. در آن دوران هرگز بحثهایی که امروز هست که این افراد از کدام سلایق سیاسی هستند و دین اینها چیست و در کدام دانشگاه درس خواندند موضوعیت نداشت. عظمت کار را باید از زبان دشمن بشنویم. زمانی که بیمارستان فاو را از دست دادیم وقتی صدام بیمارستان ما را دید با مدیران خود برخورد کرد که چرا ما این امکانات را نداریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از دوران دفاع مقدس نیز به اردوی جهادی رفتم به منطقه محروم سر زدم رد پای جامعه پزشکی را زودتر از خودمان آنجا دیدیم و در موضوع مدافعین حرم و در جبهه مقاومت در اقصی نقاط که درگیر بودیم و امت اسلامی درگیر بود جامعه پزشکی درخشید و اوج ایثار را در بحران کرونا دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: ما همیشه نیازمند هستیم کنار هم باشیم. باید از هرچیزی سایه بر روی عدل و عقل انداخت باید از خود دور کنیم که اگر این اتفاق نیفتد از انسانیت و عمرمان استفاده نکردیم خدارا شاکریم که جامعه پزشکی در این مسیر بوده است. البته همه جامعه خوب و بد دارد اما برآیند کار نشان می دهد این ارزش ها قابل انکار نیست و جامعه پزشکی نبادی فرصت به فرصت طلبانی بدهد که ارزش های گران بها را خدچه دار کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهم ترین چالش ها از ابتدای انقلاب تا کنون این است که هرچه زمان گذشت به مرور در بعضی مواقع مردم را در عرصه ها حذف کردیم، انقلاب با مردم شروع شد و پیروزی را مرهون مردم بودیم و در دفاع مقدس و همه پیروزی ها رد پای مردم آنجا دیده می شود و هرجا ضعف داریم جایی است که مردم حذف شده اند و ما در بخشهای دولتی خودمان را جایگزین مردم کردیم که این اشتباه تاکتیکی ما است.

وی تصریح کرد: سازمان نظام پزشکی و امثالهم نماد حضور و تبلور مردم در حوزه های تخصصی است و این امورات باید با تمام معنا پیش برود. باید تلاش کنیم ضعف هار ار بین ببریم و ضعف بخش دولتی و اداری را برطرف کنیم.

قالیباف گفت: سازمان نظام پزشکی در ماموریت ثانوی صنفی است و اولین وظیفه رسیدگی به بیماری مردم و سلامت است و این سازمان اول متعلق به آنها است. به دلیل مسئولیت هایی که داشتم همیشه با این سازمان ها و مجموعه های مختلف ارتباط داشتم و طبیعتا سازمان نظام پزشکی آیین نامه و رسالت خود را در رابطه با حقوق بیماران و اخلاق پزشکی و … دارد و به آن وفادار می ماند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: باید این سوال را از خودمان کنیم که در نظام اسلامی فلسفه وجودی ما چیست؟ به نظر من فلسفه وجودی ما آگاهی و سناخت به مردم است و ما وظیفه داریم در سایه جمهوری اسلامی تلاش کنیم مردم آگاه شوند و از حقوق خود شناخت داشته باشند تا بتوانند حق خود را مطالبه کنند. در مجلس و دولت و قوه قضاییه باید تلاش کنیم مردم به حقوق خود آشنا شوند.

وی ادامه داد: زمانی که در نیروی انتظامی بودم 18 ماده را نوشتیم و همه تصاویر اضافی را از کلانتری جمع کردیم تا متهم وقتی وارد کلانتری شد از حقوق خود آگاه باشد تا حق خود را از رئیس کلانتری مطالبه کند. وقتی طرف حق خود را بداند ناخودآگاه به وظیفه خود آشنا می شود. متاسفانه در کشور عکس این موضوع را عمل می کنیم و این روش غلطی است. مردم باید حق خود را مطالبه کنند و ما به آن پاسخ دهیم. هیچ سرمایه ای در جامعه بزرگتر از اعتماد نیست پس از این اعتماد پیدا می شود و وقتی اعتماد پیدا شد همه جامعه بر همه موضوعات مشارکت می کنند و مشارکت آنها معنی دار و اثرگذار است. وقتی جامعه در مسایل مشارکت کند آن جامعه به سمت پیشرفت می رود.

رئیس مجلس گفت: ما در مجلس شورای اسلامی در تمام مسائل حوزه سلامت برنامه ریزی‌هایی داریم تا بتوانیم مشکلات مختلف را مردم را حل و فصل کنیم. چه در بحث تعارض منافع چه اصلاح نظام پرداخت، تعرفه‌ها، سیستم الکترونیک و … همه موضوعاتی که باید مورد بررسی قرار بگیرد و ما آمادگی داریم تا با اعمال قوانینی به مرتفع شدن مشکلات و هموار شدن این راه مهم کمک رسان باشیم.

قالیباف گفت: آموزش و پرورش، محیط زیست و امور سلامت جزو عرصه‌های عمومی بسیار مهمی هستند که رفع مشکلاتشان باید در راس امور قرار بگیرد.

انتهای پیام/


برچسب ها
قالیباف دفاع مقدس سلامت رئیس مجلس
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • چسب چمن پلی یورتان - پوشش صنعت الوان
    چسب چمن پلی یورتان – پوشش صنعت الوان 7 روز پیش
  • از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟
    از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟ 1 ماه پیش
  • معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت
    معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت 1 ماه پیش
  • چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟
    چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟ 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 7810
  • اقتصاد 6921
  • بازار مالی 1526
  • بین الملل 13179
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7960
  • دانش 5760
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 6925
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1046
  • ورزش 19675

جدیدترین مقالات

  • تشکیل دبیرخانه پایتختی کتاب در شاهرود، فرصتی مناسب پیش روی مدیریت شهری
    تشکیل دبیرخانه پایتختی کتاب در شاهرود، فرصتی مناسب پیش روی مدیریت شهری 5 ساعت پیش
  • کشف کارگاه تولید روغن موتور تقلبی میلیاردی در اسلامشهر
    کشف کارگاه تولید روغن موتور تقلبی میلیاردی در اسلامشهر 5 ساعت پیش
  • دیدار استاندار و مجمع نمایندگان استان کرمان با رئیس‌جمهور
    دیدار استاندار و مجمع نمایندگان استان کرمان با رئیس‌جمهور 5 ساعت پیش
  • سهم شهرداری‌ها از منابع جرائم رانندگی واریز می شود
    سهم شهرداری‌ها از منابع جرائم رانندگی واریز می شود 5 ساعت پیش
  • بزرگداشت روز آمار و برنامه‌ریزی در کردستان
    بزرگداشت روز آمار و برنامه‌ریزی در کردستان 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور