سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

مقام آمریکایی: دیدار برنامه‌ریزی شده ترامپ و شی پابرجا است

مقام آمریکایی: دیدار برنامه‌ریزی شده ترامپ و شی پابرجا است

21 ساعت پیش
درگیری‌های جدید میان افغانستان و پاکستان

درگیری‌های جدید میان افغانستان و پاکستان

21 ساعت پیش
ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران

ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران

21 ساعت پیش
رئیس مجلس آمریکا در تلاش برای اختصاص جایزه صلح نوبل بعدی به ترامپ

رئیس مجلس آمریکا در تلاش برای اختصاص جایزه صلح نوبل بعدی به ترامپ

21 ساعت پیش
برگزاری نشست تخصصی «پاسخ حقوقی به تجاوز ۱۲ روزه: از عدالت کیفری تا عدالت ترمیمی»

برگزاری نشست تخصصی «پاسخ حقوقی به تجاوز ۱۲ روزه: از عدالت کیفری تا عدالت ترمیمی»

21 ساعت پیش
ترامپ: حمله‌ای مرگبار به کشتی مواد مخدر در ساحل ونزوئلا انجام دادیم

ترامپ: حمله‌ای مرگبار به کشتی مواد مخدر در ساحل ونزوئلا انجام دادیم

21 ساعت پیش
هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی به‌رغم اعلام آتش‌بس

هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی به‌رغم اعلام آتش‌بس

21 ساعت پیش
ترامپ: حماس را خلع سلاح می‌کنیم

ترامپ: حماس را خلع سلاح می‌کنیم

21 ساعت پیش
رژیم صهیونیستی تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد

رژیم صهیونیستی تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد

21 ساعت پیش
روسیه زمینه را برای اعزام ۲ میلیون نیروی ذخیره به اوکراین فراهم می‌کند

روسیه زمینه را برای اعزام ۲ میلیون نیروی ذخیره به اوکراین فراهم می‌کند

21 ساعت پیش

Home » دومین روز نزولی دلار رقم خورد/ خبر خوب برای یورو

دومین روز نزولی دلار رقم خورد/ خبر خوب برای یورو

زمان انتشار: 30 اکتبر 2021 ساعت 8:28

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2624739

زمان مطالعه: 13 دقیقه

دومین روز نزولی دلار رقم خورد/ خبر خوب برای یورو

در خبری خوب برای یورو و اروپا، تا پایان ماه سپتامبر متوسط نرخ بیکاری در بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به ۳.۴ درصد رسید که در مقایسه با ماه قبل ۰.۲ درصد کمتر شده است.  بدین ترتیب پایین ترین نرخ بیکاری آلمان در ۱۸ ماه اخیر به ثبت رسید. طی این مدت شمار بیکاران آلمانی با ۱.۱ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر رسیده و جمعیت شاغلان نیز در این ماه با ۰.۱ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۴۴ میلیون و ۳۶۰ هزار نفر رسیده است.

خیز دموکرات ها به اخذ مالیات بیشتر از ثروتمندان آمریکایی می تواند منجر به آغاز دور جدیدی از فرار سرمایه به خارج کشور شود. هدف از این لایحه پیشنهادی سناتورهای آمریکایی که افراد با دارایی بالای یک میلیارد دلار یا متوسط درآمد سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در سه سال متوالی را هدف می گیرد، تامین مالی لایحه حمایتی یک تریلیون دلاری جدید دولت است. حدود ۱۰۰ ثروتمند آمریکایی مشمول لایحه پیشنهادی خواهند شد.

آمارهای منتشرشده مرکز آمار آمریکا نشان می دهد که میزان فروش خانه های جدید در آمریکا تا پایان ماه سپتامبر با افزایش ۱۴ درصدی نسبت به ماه قبل به بیش از ۸۰۰ هزار خانه رسیده است که این رقم ۹۸ هزار واحد بیشتر از چیزی است که در ماه آگوست ثبت شده بود. جذاب شدن مجدد بازار مسکن برای سرمایه گذاران می تواند یک فرصت جدید برای صعود دلار باشد چرا بخش قابل توجهی از خانه های گران قیمت معامله شده مربوط به سرمایه گذاران خارجی است.  

باقی ماندن جریان سرمایه ورودی خارجی به چین در سطحی مستحکم بیش از پیش به تقویت جایگاه یوان منجر شده است. داده‌های وزارت بازرگانی چین نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری خارجی مستقیم در چین در ۹ ماه امسال به ۸۵۹.۵۱ میلیارد یوان ( ۱۲۹.۲۶ میلیارد دلار) رسیده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه منتهی به سال قبل ۱۹.۶ درصد افزایش نشان می دهد. کشورهای عضو اتحادیه آ. سه. آن با ۳۱.۴ درصد کل سرمایه گذاری ها بزرگ ترین سرمایه گذار خارجی در چین بوده اند.   

ادامه بالا ماندن نرخ تورم در سطح جهانی به یک نگرانی بزرگ در بازار ارز تبدیل شده است. جروم پاول- رییس بانک مرکزی آمریکا- با بیان اینکه این نهاد به زودی به برنامه خرید اوراق قرضه خود خاتمه خواهد داد نسبت به بازگشت تورم آمریکا به محدوده دو درصدی تا سال آینده ابراز امیدواری کرده است. از طرف دیگر جک دورسی- مدیرعامل توییتر- در یک پیام توییتری عجیب نوشت: ابرتورم همه چیز را عوض خواهد کرد.  به زودی ابرتورم در آمریکا و بعد از آن در سایر نقاط جهان اتفاق خواهد افتاد.  

فرا رسیدن سررسید پرداخت بدهی غول ساخت و ساز چینی به ضرر دلار تمام شده است. بدهی این شرکت چیزی حدود دو درصد کل تولید ناخالص داخلی چین است و بررسی ها نشان می دهد این شرکت دارایی های دلاری زیادی دارد که برای بازپرداخت بدهی هایش مجبور به فروش آن ها خواهد بود بنابراین معامله گران انتظار دارند در روزهای پیش رو حجم زیادی دلار توسط این شرکت چینی و بانک های دولتی پشتیبان آن به بازار تزریق شود تا این شرکت سرپا بماند.  

متوسط نرخ تورم ۱۹ کشور عضو منطقه یورو در ۱۲ ماه منتهی به سپتامبر با ۰.۴ درصد افزایش نسبت به رقم مشابه منتهی به ماه قبل به ۳.۴ درصد رسید تا نرخ تورم مجددا از سطح دو درصدی هدف‌گذاری شده توسط بانک مرکزی فاصله گیرد. در اتحادیه اروپا این نرخ به طور متوسط ۳.۶ درصد بوده که از ماه قبل ۰.۳ درصد بیشتر شده است. در مقایسه با ماه قبل، نرخ تورم در یک کشور کاهش و در ۲۵ کشور افزایش داشته است. یک کشور نیز هیچ افزایش تورمی را تجربه نکرده است.  

موسسه رتبه بندی مودیز اعلام کرد در نتیجه همه گیری کرونا و وادار شدن دولت ها به حمایت از بازارهای پولی و مالی، مجموع بدهی دولت های جهان تا پایان سال ۲۰۲۰ از رقم ۱۳ تریلیون دلار عبور کرده که این رشد در یک دهه اخیر بی سابقه بوده است. همچنین مجموع بدهی جهان شامل بدهی خانوارها، بخش دولتی و بخش خصوصی در بازه زمانی فوق به ۸۳ تریلیون دلار رسیده است تا رکورد جدیدی در این زمینه ثبت شود. بدهی جهانی به نسبت بحران ۲۰۰۷ حدود ۲.۵ برابر بیشتر شده است.

ین که در روزهای اخیر شرایط بسیار سختی مقابل دلار را تجربه کرده است احتمالا باز هم چاره ای جز عقب نشینی مقابل دلار ندارد چرا که وضعیت تورم و همچنین بازار کار ژاپن کاملا با چیزی که بانک مرکزی این کشور هدفگذاری کرده، فاصله گرفته است. طبق اعلام کابینه این کشور، متوسط نرخ تورم ژاپن در ۱۲ ماه منتهی به آگوست با ۰.۱ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به منفی ۰.۴ رسید که این رقم، یکی از کمترین تورم های ثبت شده در این کشور طی هشت ماه اخیر بوده است.

دلار در روزهای اخیر صعود قابل توجهی مقابل رقبا داشته و اکنون برخی از معامله گران در حال خارج کردن بخشی از سود خود هستند. با توجه به اینکه هم صندوق بین المللی پول و هم بانک جهانی از رشد خوب اقتصادی آمریکا در سال جاری و سال آینده خبر داده اند اسکناس سبز موقعیت مستحکمی خواهد داشت البته عملکرد اقتصادی بهتر چین، توجه معامله گران را به روی سرمایه گذاری بر روی یوان نیز جلب کرده و دلار کاملا از نرخ برابری بالای هفت یوانی سال قبل فاصله گرفته است.   

تاکنون بیش از ۲۴۶ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۴۵۵ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین چهار میلیون و ۹۹۵ هزار و ۸۴۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۷۶۳ هزار و ۷۴۱ نفر، برزیل با ۶۰۷ هزار و ۱۲۵ نفر، هند با ۴۵۷ هزار و ۲۲۱ نفر، مکزیک با ۲۸۷ هزار و ۲۷۴ نفر و روسیه با ۲۳۵ هزار و ۵۷ نفر بوده است.

گریگ مخوروس – استراتژیست ارشد ارزی در موسسه کارمینیاک – گفت: مشخص نیست که چه زمانی شاهد بازگشت مجدد نرخ تورم در کشورهای مختلف به محدوده هدف دو درصدی خواهیم بود اما با بالا باقی ماندن نرخ تورم، انتظارات تورمی نیز نسبت به قبل از آغاز کرونا به میزان قابل توجهی بیشتر شده است. در این شرایط،  دارایی‌های امن مقصد جذابی برای سرمایه‌گذاری باقی خواهند ماند و رشد قیمت دارایی های پرریسک تر آهسته خواهد بود.   شاخص دلار (نرخ های زیر بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است)

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۴۱ درصد کاهش نسبت به روز گذشته، در سطح ۹۳.۳۴۷ واحد بسته شد.

شاخص دلار معمولا در برابر شش ارز مهم جهانی یا ۱۰ ارز برتر جهانی بیان می شود که شاخص دلار در گزارشات ایسنا،  شاخص ۱۰ ارزی و در بردارنده تغییرات قیمتی دلار مقابل ارزهای یورو،  پوند انگلیس،  روپیه هند،  دلار استرالیا،  دلار کانادا،  دلار سنگاپور،  فرانک سوییس،  رینگت مالزی،  ین ژاپن و یوان چین است.

نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۹۷ دلار اعلام شد.   

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات،  پوند با ۰.۴۸ درصد افزایش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۷۹ دلار مبادله شد.  یورو ۰.۷۸ درصد بالا رفت و با رفتن به کانال ۱.۱۶ به ۱.۱۶۸ دلار رسید.

ارزهای آسیایی

در معاملات بازارهای ارزی آسیایی،  هر دلار با ۰.۱۴ درصد کاهش به ۱۱۳.۶۶۴ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۲۷ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۳۹۲ یوان چین اعلام شد.

223223

برچسب ها
اخبار اقتصادی اقتصاد خبر اقتصادی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۴ / هم گوساله میلیونی شد هم گوسفند
    قیمت گوشت قرمز امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۴ / هم گوساله میلیونی شد هم گوسفند 22 ساعت پیش
  • وضعیت عجیب در بازارهای جهانی/ جانشین طلا با طلا کورس گذاشت؟
    وضعیت عجیب در بازارهای جهانی/ جانشین طلا با طلا کورس گذاشت؟ 22 ساعت پیش
  • جنگ ۱۲ روزه بازار کار را «مردانه‌تر» کرد/ عبداللهی: بیکاری کاهش یافت اما از تعداد شاغلان هم کاسته شد
    جنگ ۱۲ روزه بازار کار را «مردانه‌تر» کرد/ عبداللهی: بیکاری کاهش یافت اما از تعداد شاغلان هم کاسته شد 22 ساعت پیش
  • آغاز واریزی بزرگ دولت برای بازنشستگان/ این گروه از بازنشستگان حساب خود را چک کنند
    آغاز واریزی بزرگ دولت برای بازنشستگان/ این گروه از بازنشستگان حساب خود را چک کنند 22 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 6799
  • اقتصاد 6376
  • بازار مالی 1428
  • بین الملل 12523
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7317
  • دانش 5229
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6727
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 986
  • ورزش 18625

جدیدترین مقالات

  • پرسپولیس کاپیتان تیم ملی را نمی‌خواهد
    پرسپولیس کاپیتان تیم ملی را نمی‌خواهد 9 ساعت پیش
  • رونالدو قول داد: صعود به جام جهانی را قطعی می‌کنم
    رونالدو قول داد: صعود به جام جهانی را قطعی می‌کنم 9 ساعت پیش
  • تراکتور – پرسپولیس؛ یادگار امام و بدون تماشاگر
    تراکتور – پرسپولیس؛ یادگار امام و بدون تماشاگر 9 ساعت پیش
  • عکس| ستاره پرسپولیس و تیم ملی در دوره آموزشی مدیریت در فرانسه
    عکس| ستاره پرسپولیس و تیم ملی در دوره آموزشی مدیریت در فرانسه 9 ساعت پیش
  • عکس| تالار دیجیتال مدال‌آوران ایران فعال شد
    عکس| تالار دیجیتال مدال‌آوران ایران فعال شد 9 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور