سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

مقام آمریکایی: دیدار برنامه‌ریزی شده ترامپ و شی پابرجا است

مقام آمریکایی: دیدار برنامه‌ریزی شده ترامپ و شی پابرجا است

20 ساعت پیش
درگیری‌های جدید میان افغانستان و پاکستان

درگیری‌های جدید میان افغانستان و پاکستان

20 ساعت پیش
ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران

ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران

20 ساعت پیش
رئیس مجلس آمریکا در تلاش برای اختصاص جایزه صلح نوبل بعدی به ترامپ

رئیس مجلس آمریکا در تلاش برای اختصاص جایزه صلح نوبل بعدی به ترامپ

20 ساعت پیش
برگزاری نشست تخصصی «پاسخ حقوقی به تجاوز ۱۲ روزه: از عدالت کیفری تا عدالت ترمیمی»

برگزاری نشست تخصصی «پاسخ حقوقی به تجاوز ۱۲ روزه: از عدالت کیفری تا عدالت ترمیمی»

20 ساعت پیش
ترامپ: حمله‌ای مرگبار به کشتی مواد مخدر در ساحل ونزوئلا انجام دادیم

ترامپ: حمله‌ای مرگبار به کشتی مواد مخدر در ساحل ونزوئلا انجام دادیم

20 ساعت پیش
هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی به‌رغم اعلام آتش‌بس

هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی به‌رغم اعلام آتش‌بس

20 ساعت پیش
ترامپ: حماس را خلع سلاح می‌کنیم

ترامپ: حماس را خلع سلاح می‌کنیم

20 ساعت پیش
رژیم صهیونیستی تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد

رژیم صهیونیستی تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد

20 ساعت پیش
روسیه زمینه را برای اعزام ۲ میلیون نیروی ذخیره به اوکراین فراهم می‌کند

روسیه زمینه را برای اعزام ۲ میلیون نیروی ذخیره به اوکراین فراهم می‌کند

20 ساعت پیش

Home » آخرین خبر از همسان‎سازی حقوق بازنشستگان/اجرا به برنامه هفتم توسعه موکول شد

آخرین خبر از همسان‎سازی حقوق بازنشستگان/اجرا به برنامه هفتم توسعه موکول شد

زمان انتشار: 29 اکتبر 2021 ساعت 12:26

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2624037

زمان مطالعه: 9 دقیقه

آخرین خبر از همسان‎سازی حقوق بازنشستگان/اجرا به برنامه هفتم توسعه موکول شد

به گزارش خبرگزاری سیلاد، ششم مرداد ماه سال جاری این لایحه به مجلس ارائه شده است اما هنوز این مهم در مجلس مورد بررسی قرار نگرفته است . در تازه‌ترین اظهار نظر رییس کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرده که اجرای این برنامه با هدف ایجاد عدالت در پرداخت‌ها در برنامه هفتم توسعه محقق خواهد شد . 

 این نکته در حالی اعلام می شود که هنوز خبر مشخصی درباره تدوین برنامه هفتم توسعه منتشر نشده است. برنامه ششم توسعه در سال ۱۴۰۰ به پایان خواهد رسید.

 بیشتر بخوانید:

                       میرکاظمی خبر داد:تصمیمات تازه برای پاداش بازنشستگی و همسان‌سازی حقوق فرهنگیان

پیش از این انتقاداتی نسبت به اقدامات صورت گرفته در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان صورت گرفته و حتی مسعود میرکاظمی نیز عملکرد دولت پیشین در این خصوص را مورد نقدی جدی قرار داد. وی تاکید کرده بود: بعضی از اتفاقات در روزهای آخر دولت قبلی اتفاق افتاده که خیلی اخلاق مدارانه نبوده و امروز ما را در تنگنا قرار داده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره پاداش بازنشستگی فرهنگیان هم گفت: آنچه که در چارچوب قانون است حتماً دنبال خواهیم کرد و به تدریج در دستور پرداخت قرار می‌دهیم البته کار خیلی سختی است ولی امیدواریم با انقباضی کردن برخی هزینه‌ها که می‌توان آنها را کنترل کرد امسال را بگذرانیم تا وارد برنامه سال ۱۴۰۱ شویم که اتفاقات اساسی باید بیفتد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه به موضوع همسان‌سازی حقوق و فوق‌العاده شغل فرهنگیان که اخیراً با آن مخالفت‌هایی صورت گرفت،اشاره داشت و توضیح داد: در روزهای پایانی دولت گذشته اتفاق‌هایی افتاده و احکامی صادر شده که اخلاقی نیست و ای کاش اینگونه برخورد نمی‌کردند تا دولت جدید را در تنگنا قرار داده و این احساس ایجاد شود تا دولت در مقابل مردم و یا فرهنگیان ایستاده است.

اصل ماجرای همسان‌سازی چه بود؟

متناسب‌سازی یکی از مطالبات مهم بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی بوده است . دولت دوازدهم “متناسب‌سازی پرداخت مستمری‎ها” را با هدف افزایش سطح معیشت مستمری بگیران و همسان سازی حقوق آنان با بازنشستگان کشوری بر اساس قانون برنامه ششم توسعه اغاز کرد .این اقدام، یک بار در مرداد ۹۹ و یک بار در ابتدای سال ۱۴۰۰اجرایی شد و افزایش ۲.۵ برابری متوسط پرداختی به بازنشستگان از اسفند ۹۸ تا فروردین ۱۴۰۰ را به همراه داشت.

حقوق بازنشستگان

در نهایت حداقل میزان پرداختی یک مستمری بگیر  با ۲۰ سال سابقه به نسبت سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۳۵درصد افزایش یافت به نحوی که مبلغ مذکور در سال ۱۴۰۰ با داشتن همسر و دو فرزند به ۳۹ میلیون ریال رسید. همچنین حداقل میزان پرداختی یک مستمری‌بگیر با ۳۰ سال سابقه به نسبت سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۵۸ درصد افزایش یافت به نحوی که مبلغ مذکور در سال ۱۴۰۰ با داشتن همسر و دو فرزند به ۴۳میلیون ریال رسید.

با این اقدام، دائمی شدن حقوق بازنشستگان نیز در دستور کار دولت دوازدهم قرار گرفت و رئیس سازمان برنامه و بودجه در روز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام کرد که پیش‌نویس لایحه دائمی شدن حقوق بازنشستگان اعم از لشگری، کشوری و البته تامین اجتماعی در شش ماده و پنج تبصره با حضور نمایندگان این بازنشستگان در سازمان برنامه و بودجه تهیه شده است. «لایحه دائمی شدن متناسب سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان» در روز نهم تیرماه از سوی هیئت وزیران و با هدف استمرار متناسب سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان پس از پایان برنامه ششم توسعه و به منظور برقراری عدالت در نظام پرداخت و رفع دغدغه و بهبود معیشت بازنشستگان و مستمری بگیران به تصویب رسید و روانه مجلس شد.

نمایندگان مجلس چه می گویند؟

در حالی که رییس کانون بازنشستگان منتقد بی مهری مجلس نسبت به این لایحه است،رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درآخرین اظهارنظر اعلام کرد نمایندگان با همکاری سازمان برنامه و بودجه در پی رفع موانع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۱ هستند.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در قانون برنامه ششم توسعه کاملا محرز است و دغدغه امروز بازنشستگان کشوری دائمی شدن این قانون است. البته مجلس این آمادگی را دارد در دائمی شدن قانون همکاری کند.علاوه بر این مجلس پیگیر این موضوع هم است تا در برنامه هفتم توسعه محقق شود.

حاجی بابایی با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۱ حتما موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان لحاظ خواهد شد، عنوان کرد: در بودجه ۱۴۰۱ تخصیص بودجه به بازنشستگان کشوری و لشکری و سازمان تامین اجتماعی حتما لحاظ می‌شود. کما اینکه این موضوع در بودجه ۱۴۰۰ هم لحاظ شده بود و مشکلی در این باره برای سال آینده پیش نخواهد آمد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید براینکه دولت و مجلس باید در این باره همکاری کنند عنوان کرد:البته سازمان برنامه و بودجه کمیته‌ای برای پیگیری موضوع همسان سازی حقوق کارکنان   دستگاه‌های مختلف تشکیل داده تا به کمک مجلس بتوانیم نظام عدالت پرداخت را در کشور حکفرما کنیم.

نکته اینجاست که مجلس شورای اسلامی در شرایط کنونی وقت زیادی را برای تصویب طرح‌هایی چون صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و  طرح‌هایی از این دست گذاشته است و همین امر سبب شده طرح دو فوریتی نظیر دائمی شدن همسان سازی حقوق را از دستور کار خارج نماید . از این رو برخی معتقدند با این وضعیت ممکن است این طرح مهم در سال جاری به نتیجه نهایی نرسد.

۲۲۳۲۲۳

برچسب ها
اخبار اقتصادی اقتصاد خبر اقتصادی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۴ / هم گوساله میلیونی شد هم گوسفند
    قیمت گوشت قرمز امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۴ / هم گوساله میلیونی شد هم گوسفند 20 ساعت پیش
  • وضعیت عجیب در بازارهای جهانی/ جانشین طلا با طلا کورس گذاشت؟
    وضعیت عجیب در بازارهای جهانی/ جانشین طلا با طلا کورس گذاشت؟ 20 ساعت پیش
  • جنگ ۱۲ روزه بازار کار را «مردانه‌تر» کرد/ عبداللهی: بیکاری کاهش یافت اما از تعداد شاغلان هم کاسته شد
    جنگ ۱۲ روزه بازار کار را «مردانه‌تر» کرد/ عبداللهی: بیکاری کاهش یافت اما از تعداد شاغلان هم کاسته شد 20 ساعت پیش
  • آغاز واریزی بزرگ دولت برای بازنشستگان/ این گروه از بازنشستگان حساب خود را چک کنند
    آغاز واریزی بزرگ دولت برای بازنشستگان/ این گروه از بازنشستگان حساب خود را چک کنند 20 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 6799
  • اقتصاد 6376
  • بازار مالی 1428
  • بین الملل 12523
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7317
  • دانش 5229
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6727
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 986
  • ورزش 18625

جدیدترین مقالات

  • پرسپولیس کاپیتان تیم ملی را نمی‌خواهد
    پرسپولیس کاپیتان تیم ملی را نمی‌خواهد 7 ساعت پیش
  • رونالدو قول داد: صعود به جام جهانی را قطعی می‌کنم
    رونالدو قول داد: صعود به جام جهانی را قطعی می‌کنم 7 ساعت پیش
  • تراکتور – پرسپولیس؛ یادگار امام و بدون تماشاگر
    تراکتور – پرسپولیس؛ یادگار امام و بدون تماشاگر 7 ساعت پیش
  • عکس| ستاره پرسپولیس و تیم ملی در دوره آموزشی مدیریت در فرانسه
    عکس| ستاره پرسپولیس و تیم ملی در دوره آموزشی مدیریت در فرانسه 7 ساعت پیش
  • عکس| تالار دیجیتال مدال‌آوران ایران فعال شد
    عکس| تالار دیجیتال مدال‌آوران ایران فعال شد 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور