بازار مالی

بانک صادرات ایران روی ریل سود عملیاتی/ پاسخ به مطالبات معیشتی مردم در اولویت

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در مراسم تکریم و معارفه مدیر شعب بانک صادرات استان هرمزگان با بیان این مطلب افزود: موفقیت بانک مرهون تلاش سرمایه‌های فکری آن و برگزاری موفق مجمع سال مالی ۹۹ بانک صادرات ایران نتیجه تلاش همه همکاران تلاشگر و متعهد بانک است.

وی با بیان این که به طور دائم باید کارنامه فعالیت‌های خود را مرور کنیم، اظهار کرد: بانک صادرات ایران در نتیجه یک برنامه سه مرحله‌ای از بهمن‌ماه سال ۹۶ قدم به قدم تا به امروز پیش آمده و فصل جدیدی از فعالیتهای آن در مرداد ماه ۱۴۰۰ در بانک آغاز شده است. این برنامه‌ها برای جبران مشکلات و عقب‌ماندگی‌های بانک با قوت مورد پیگیری و بانک در ریل مناسب فعالیت قرار گرفت.

صیدی تاکید کرد: بانک صادرات ایران به این موفقیت قانع نیست و تلاش برای انجام برنامه‌های آتی با رویکرد جدید ادامه دارد. به همین منظور در اولین جلسه مدیران بانک بعد از مجمع، برنامه‌ای بلند مدت در پنج بخش برای سال جاری تدوین شده است. اولین برنامه تا ۱۵ شهریور ماه و همزمان با هفتادمین سالروز تاسیس بانک در نظر گرفته شده است.

صیدی افزود: هفتاد سال فعالیت با خوشنامی و بالندگی برای بانک صادرات ایران ثروت مطلوبی است و اهمیت زیادی دارد. در این روز باید نخستین اپلیکیشن جدید بانک را رونمایی و برای عملیاتی کردن این اپلیکیشن در ۱۱۰ شعبه جدید خود را آماده کنیم تا ظرف یکی دو سال بتوان تمامی شعب را به این نرم‌افزار تجهیز کرد.

صیدی افزود: مقطع بعدی ۳۱ شهریور است که صورت‌های مالی شش ماهه را نهایی خواهیم کرد. این مقطع، مقطعی بسیار مهم است؛ چرا که در آن پایدارسازی سود عملیاتی و نتیجه اصلاح ساختار ترازنامه به ذی‌نفعان راهبردی بانک شامل کارکنان، مشتریان، سهامداران، نهادهای مدنی، تسهیلات گیرندگان و نهادهای ناظر منعکس می‌شود و امیدواریم بتوان به آنها اطمینان خاطر داد که بانک با همین سرعت پیش خواهد رفت.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به تنگناهای بین‌المللی و شیوع بیماری کرونا، افزود: لازم است در عملکرد بانک بهبود حاصل شود تا در ۳۱ شهریور که صورت‌های مالی تلفیقی شرکت اصلی و کل گروه شرکت‌های زیرمجموعه بانک را گزارش خواهیم کرد، موفقیت‌های بانک را منتشر کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران سومین مقطع برنامه‌ای بانک صادرات ایران را پایان آذرماه سال جاری عنوان کرد و گفت: در این مقطع عملکرد ۹ ماهه بانک گزارش و تلاش خواهد شد تا ضعف‌ها و اشکالات منعکس شده در گزارش حسابرسی برطرف شود. حتی باید تلاش کرد تا مسایل ناشی از مشکلات اقتصادی که بر کل شبکه بانکی تاثیر گذاشته را حل کنیم و برای رفع آنها بکوشیم.

صیدی مقطع بعدی مورد نظر بانک را ۲۶ بهمن‌ماه سال جاری همزمان با میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) عنوان کرد و افزود: در آن مقطع شعب «صاد» با رویکرد ورود به سال ۱۴۰۱ و پاسخ‌گویی به نیازهای قرن جدید، راه‌اندازی خواهند شد و با دسترسی به سوپر اپلیکیشن بانک تا بهمن ماه چندین شعبه را تجهیز خواهیم کرد.

بانک صادرات ایران بانک سنت و نوآوری به صورت توامان و تلفیقی از سنت‌های اصیل بانکداری در ارائه خدمات به مشتریان قدیمی و خلاقیت و نوآوری بر مدار نیازهای روز به شمار می‌آید و با اتکا به فرهنگ سازمانی غنی که از ثروت‌های بانک است، می‌کوشد علاوه بر خدمت‌های گذشته، خدمات نوآورانه با فناوری‌های نوپدید ارائه کند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان این که خدمات جدید بر اساس سبک زندگی‌ در دنیای جدید شکل خواهد گرفت، ادامه داد: بالندگی و پیشرفت بانک در گرو ارائه خدمات نوین، غیرتکراری و ارتباطات جدید است.

وی مقطع بعدی اجرای برنامه‌های آتی بانک و بهبود ساختار مالی آن را ۲۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین با اشاره به شیوع بیماری کرونا، گفت: از ابتدای گسترش این بیماری با کاهش ساعات کاری شعب، به دنبال مصون‌ سازی همکاران بوده‌ایم و حتی سامانه شمس به همین منظور ایجاد شد. همچنین با هماهنگی شورای هماهنگی بانک‌ها و همکاری بانک‌های ملت و تجارت تهیه واکسن و تزریق آن پیگیری شد و از روز پنجشنبه همزمان با عید سعید غدیر، واکسیناسیون همکاران نظام بانکی شروع و واکسیناسیون همکاران بانک صادرات ایران نیز از استان گیلان آغاز شده است.

وی با تاکید ویژه بر ارائه خدمات ارزی به فعالان اقتصادی استان هرمزگان، افزود: باید از ظرفیت‌های بانک صادرات ایران در این استان برای ارائه خدمات به اقتصاد و مردم تلاش بیشتری صورت گیرد. بخش ارزی بانک با وجود قابلیت‌های موجود باید خدمات مناسب‌تری ارائه دهد و تعهدات و صدور ضمانت‌نامه‌ها با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گیرد.

صیدی ضمن تاکید بر بهبود قیمت تمام شد پول و نرخ موثر تسهیلات بانک در این استان، وجود جزیره‌های قشم و کیش و فعالیت‌های اقتصادی این مناطق را مورد اشاره قرار داد و افزود: باید از ظرفیت‌های موجود برای ارائه خدمات بانکی بیشتر در جهت استمرار تولید، اشتغال و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی منطقه حداکثر استفاده صورت گرفته و سهم بازار بانک صادرات ایران افزایش یابد تا بانک به جایگاه واقعی خود در استان هرمزگان برسد.

صیدی همچنین با اشاره به فرارسیدن زمان تغییر دولت افزود: انتظارات برای بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم از بانک‌ها بیش از گذشته بوده و بانک صادرات ایران برای همکاری و پاسخ به این انتظارات آماده است.

صیدی با برشمردن سایر ظرفیت‌های جغرافیایی، سیاسی و اقتصادی غنی استان هرمزگان از زحمات محمدعلی اسماعیلی زاده، مدیر شعب و کارکنان این استان طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و برای موفقیت محسن دباغ، مدیر شعب جدید بانک در استان هرمزگان اظهار امیدواری کرد.

۲۱۲۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا