سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری

سرتیتر خبرها

درگیری شدید میان نیروهای الجولانی و گارد ملی السویدا

درگیری شدید میان نیروهای الجولانی و گارد ملی السویدا

19 ساعت پیش
تحلیلگر آمریکایی: تهران توان نابودی تل‌آویو را دارد

تحلیلگر آمریکایی: تهران توان نابودی تل‌آویو را دارد

19 ساعت پیش
انتقال بخشی از جواهرات سلطنتی موزه لوور به بانک مرکزی فرانسه

انتقال بخشی از جواهرات سلطنتی موزه لوور به بانک مرکزی فرانسه

19 ساعت پیش
اعدام ماکت نتانیاهو در ترکیه

اعدام ماکت نتانیاهو در ترکیه

19 ساعت پیش
ترامپ: ممکن است به چین امتیازتی بدهیم

ترامپ: ممکن است به چین امتیازتی بدهیم

19 ساعت پیش
روبیو: با نتانیاهو درباره غزه رایزنی کردم؛ تایوان را معامله نمی‌کنیم!

روبیو: با نتانیاهو درباره غزه رایزنی کردم؛ تایوان را معامله نمی‌کنیم!

19 ساعت پیش
خشم وزیر افراطی صهیونیست از طرح تشکیل کشور فلسطین

خشم وزیر افراطی صهیونیست از طرح تشکیل کشور فلسطین

19 ساعت پیش

ادعای رژیم صهیونیستی: یکی از فرماندهان حزب‌الله ترور شد

19 ساعت پیش
شرط ترامپ برای دیدار با پوتین

شرط ترامپ برای دیدار با پوتین

19 ساعت پیش
زامیر: جنگ هنوز پایان نیافته است

زامیر: جنگ هنوز پایان نیافته است

19 ساعت پیش

Home » صنعت ساخت و ساز در رکود/قیمت ساخت هر مترمربع واحد مسکونی چقدر است؟

صنعت ساخت و ساز در رکود/قیمت ساخت هر مترمربع واحد مسکونی چقدر است؟

زمان انتشار: 21 جولای 2021 ساعت 9:30

دسته بندی: مسکن

شناسه خبر: 388808

زمان مطالعه: 6 دقیقه

صنعت ساخت و ساز در رکود/قیمت ساخت هر مترمربع واحد مسکونی چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فعالان صنعت ساخت و ساز می‌گویند روند کنونی هزینه ساخت مسکن را نزدیک به ۳۰ درصد افزایش داده و این امر تاثیرات خود ر به زودی در قیمت مسکن تازه‌ساز به نمایش خواهد گذاشت . نکته مهم اینجاست که رشد بهای مسکن نوساز، قیمت سایر الاک ر نیز به سرعت تحت تاثیر خود قرار می دهد . قیمت مسکن در بازار ایران روندی افزایشی را در سه سال اخیر ، پس از به وقوع پیوستن شوک ارزی تجربه کرده است.

متوسط قیمت مسکن در شهر تهران در خرداد ماه به ۲۹ میلیون ۶۷۳ هزار تومان رسیده است که رقمی بسیار بالا در قیاس با ارقامی است که در سه سال گذشته در خصوص متوسط قیمت مسکن اعلام شده است.

ایرج رهبر ، نائب رییس رهبر انجمن انبوه‌سازان درباره هزینه ساخت هر متر مسکن ساده در کلانشهر تهران گفت: یک واحد ۱۰۰ متری با مشاعات ۸۵متری مفید حداقل هزینه ای بین ۶ تا ۷ میلیون تومان هزینه ساخت دارد که در واقع ۷۰۰ میلیون تومان برای ساخت ۱۰۰ متر مسکن ساده در تهران هزینه باید در نظر گرفت . وی هشدار داده است با گرانی قیمت سیمان، افزایش قیمت ساخت مسکن به وقوع خواهد پیوست.

وی درباره بازار ساخت و ساز در کشور توضیح داد: وضعیت ساخت و ساز با شرایط سال‌های گذشته بسیار متفاوت شده و بازار در رکود به سر می برد به طوری که پروژه‌های عمرانی اکنون به اصطلاح خوابیده و مسکن مهر در حال انجام است و امیدواریم با ساخت مسکن ملی شاهد رونق بازار باشیم.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری در این بخش تقریبا متوقف شده زیرا ماه‌هاست که بازار ساخت و ساز در کشور راکد شده است.

مسکن

وام ۴۵۰ میلیونی ساخت در افزایش سرمایه‌گذاری موثر است؟

افزایش سقف وام سخت مسکن در شرایط کنونی با هدف ترغیب سازندگان به ساخت و ساز صورت گرفته است.

طبق رویه کنونی سقف تسهیلات ساخت مسکن به روش‌های معمول ۲۰۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی است که امسال سقف تسهیلات مسکن برای سازندگانی که از فناوری‌های نوین در فرایند ساخت استفاده کنند بیش از دو برابر و به ۴۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

در حالی که سالانه باید حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته و تولید می‌شد اما طی سال‌های گذشته این میزان به کمتر از ۴۰۰ هزار واحد رسیده است.

ایرج رهبر اما درباره تاثیر وام ۴۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در رونق صنعت ساختمان گفت: در کلانشهرها این مساله موثر است اما کامل نمی‌تواند هزینه‌ها را پوشش دهد البته جزئیات اعطای وام ۴۵۰ میلیون تومانی به صورت دقیق مشخص نیست و اگر قرار است این وام برای ساخت پرداخت شود باید اجازه انتقال آن از متقاضی به خریدار داده شود. رهبر تصریح کرد: اگر قرار باشد مستقیم وام به خرید داده شود به حتم موجب افزایش قیمت‌ها خواهد شد و خرید را تحریک می کند که اصلا مناسب نیست.

وی بیان کرد: باید نحوه پرداخت، مدت زمان بازپرداخت و اقساط آن به گونه‌ای باشد که افراد کم درآمد و همچنین با درآمد متوسط قادر به پرداخت اقساط ماهانه باشند زیرا اگر قرار باشد خانواده‌ای در مجموع و حداکثر ۵ میلیون تومان درآمد داشته باشند به حتم قادر به پرداخت اقساط وام ۴۵۰ میلیونی برای ۱۲ سال و ماهانه بین ۷ تا ۷.۵ میلیون تومان نخواهند بود.

این فعال بازار ساخت و ساز ادامه داد:‌ با این شرایط باید گفت اعطای وام ۴۵۰ میلیون تومانی تبدیل به برنامه‌ریزی می شود که غیر مستقیم و در عمل قابلیت اجرایی ندارد و برای کسی قابل استفاده نخواهد بود.

۲۲۳۲۲۳

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • این پیامک، متقاضیان نهضت ملی مسکن را شوکه کرد/ ماجرای واریز قسط ۱۰۰ میلیون تومانی چیست؟
    این پیامک، متقاضیان نهضت ملی مسکن را شوکه کرد/ ماجرای واریز قسط ۱۰۰ میلیون تومانی چیست؟ 19 ساعت پیش
  • متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند/ وام بلاعوض ۲۵۰میلیونی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
    متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند/ وام بلاعوض ۲۵۰میلیونی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ 19 ساعت پیش
  • پول رهن پنت‌هاوس در زعفرانیه معادل خرید چند خانه است؟
    پول رهن پنت‌هاوس در زعفرانیه معادل خرید چند خانه است؟ 19 ساعت پیش
  • سقف جمعیت شهر تهران پُر شد
    سقف جمعیت شهر تهران پُر شد 19 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 7332
  • اقتصاد 6689
  • بازار مالی 1477
  • بین الملل 12880
  • تبلیغات 27
  • جامعه 7664
  • دانش 5506
  • عمومی 1925
  • فناوری اطلاعات 6830
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1021
  • ورزش 19190

جدیدترین مقالات

  • عکس| «من به اینا نمی‌بازم»/ شماره 2 در استقلال!
    عکس| «من به اینا نمی‌بازم»/ شماره 2 در استقلال! 7 ساعت پیش
  • کام آبی‌ها تلخ شد/ پیشکسوت استقلال درگذشت
    کام آبی‌ها تلخ شد/ پیشکسوت استقلال درگذشت 7 ساعت پیش
  • پیروز، قربانی شد!/ 3 گل برای 3 امتیاز
    پیروز، قربانی شد!/ 3 گل برای 3 امتیاز 7 ساعت پیش
  • قطری‌های برای درمان صابر کاظمی سنگ‌اندازی می‌کنند!
    قطری‌های برای درمان صابر کاظمی سنگ‌اندازی می‌کنند! 7 ساعت پیش
  • زندگی؛ سرانجام سیم خاردار را برید!
    زندگی؛ سرانجام سیم خاردار را برید! 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار | تجهیزات آزمایشگاهی | کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور