سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

هشدار ژنرال ذخیره درباره احتمال محو اسرائیل

هشدار ژنرال ذخیره درباره احتمال محو اسرائیل

14 ساعت پیش
تاکید ظریف و فؤاد حسین بر حل مسالمت‌آمیز بحران‌های منطقه

تاکید ظریف و فؤاد حسین بر حل مسالمت‌آمیز بحران‌های منطقه

14 ساعت پیش
عراقچی تهران را به مقصد باکو ترک کرد

عراقچی تهران را به مقصد باکو ترک کرد

14 ساعت پیش
مدودف: اتحادیه اروپا به سمت دیکتاتوری پیش می‌رود

مدودف: اتحادیه اروپا به سمت دیکتاتوری پیش می‌رود

14 ساعت پیش
چرا نتانیاهو به آلمان سفر نمی کند؟/اشاره مرتس به مانع بزرگ در راه نخست وزیر رژیم صهیونیستی

چرا نتانیاهو به آلمان سفر نمی کند؟/اشاره مرتس به مانع بزرگ در راه نخست وزیر رژیم صهیونیستی

14 ساعت پیش
ظریف: اسرائیل توان ایران را دست‌کم گرفته بود

ظریف: اسرائیل توان ایران را دست‌کم گرفته بود

14 ساعت پیش
فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد

فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد

14 ساعت پیش
ادعای زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

ادعای زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

14 ساعت پیش
ترامپ: عملیات زمینی در خاک ونزوئلا به زودی انجام می‌شود

ترامپ: عملیات زمینی در خاک ونزوئلا به زودی انجام می‌شود

14 ساعت پیش
عراق: از اظهارات فرستاده آمریکا درباره اوضاع داخلی کشورمان متعجب شدیم

عراق: از اظهارات فرستاده آمریکا درباره اوضاع داخلی کشورمان متعجب شدیم

14 ساعت پیش

Home » حمله معاون وزیر بهداشت به بخش خصوصی: نتوانستند یک واکسن وارد کنند

حمله معاون وزیر بهداشت به بخش خصوصی: نتوانستند یک واکسن وارد کنند

زمان انتشار: 18 جولای 2021 ساعت 4:55

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 315191

زمان مطالعه: 9 دقیقه

حمله معاون وزیر بهداشت به بخش خصوصی: نتوانستند یک واکسن وارد کنند

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا شب گذشته با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی سرانجام کرونا و رعایت کمرنگ دستورالعمل‌ها پرداخت.

وی اظهار کرد: این ویروس در سراسر کشور در حال گردش است و با توجه به قدرت بالا سرایت ما باید بیشتر به سمت رعایت کردن شیوه نامه‌های بهداشتی حرکت کنیم.

رئیسی گفت: با توجه به وضعیت فعلی که داریم، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از ۹۰ به ۵۰ درصد رسیده، این نشانه چه موضوعی است؟! که آیا ویروس ضعیف شده، خیر بلکه ویروس جهش پیدا کرده و شدیدتر و با قدرت بیشتری از قبل هم داره عمل می‌کند.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهار کرد: ما عمیقا ناراحت هستیم و از مردم میخواهیم که این موضوع را جدی بگیرند و جدیدتر به دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌ها عمل کنند.

به گفته این مقام مسئول، تمام ۷۵ مرکز تزریق واکسن در تهران و ۸۰۰ مرکز در سطح کشور بدون مشکل کار واکسیناسیون هموطنان را انجام داده اند و تا چهارشنبه ۶ مرداد ماه، همه افراد بالای ۶۰ سال واکسینه می‌شوند.

رئیسی ادامه داد: در حال حاضر ۱۶۹ شهر قرمز و ۱۶۶ شهر با وضعیت نارنجی داریم که این موارد نشان می‌دهند که وضعیت فعلی خطرناک بوده و سرایت و میزان ابتلا به ویروس کرونا رو به افزایش است. این موضوع زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود که در صورت ادامه ندادن باید شاهد از دست رفتن عزیزانمان باشیم.

وی افزود: برای رها شدن از همه گیری ویروس کرونا، صرفا ایمن سازی یک یا چند کشور کافی نیست. حتی سازمان بهداشت جهانی هم تاکید می‌کند که حتی اگر کشوری حدود ۸۰ درصد از مردم خود را واکسینه کند نباید رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را نادیده بگیرند و بعد از زدن واکسن هم تمام مسائل بهداشتی باید رعایت شود.

رئیسی گفت: زنجیره ویروس کرونا زمانی قطع می‌شود که ایمن سازی انجام شود و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.

رئیسی ادامه داد: برای رها شدن از همه گیری ویروس کرونا، صرفاً ایمن سازی یک یا چند کشور کافی نبوده زیرا زنجیره ویروس کرونا زمانی قطع می شود که ایمن سازی انجام شود و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود. اگر کشورهای زیادی دز اول واکسن را بزنند خیلی بهتر از آن است که چند کشور محدود در دنیا و اروپا دو دز واکسن را تزریق کنند. اگر کشوری ۷۰ درصد مردمش را واکسینه کند نمی تواند بگوید مردم کشور ایمن شده و ماسک ها را می توانند بردارند.

وی بیان کرد: سازمان جهانی بهداشت توصیه می کند بیشتر مردم دنیا واکسن کرونا را تزریق کنند و زمانی که زنجیره ویروس در دنیا قطع شود مردم می توانند ماسک ها را بردارند.

وی گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تمام جهان برای شکست رنجیره انتقال کرونا واجب است. هر واکسنی که مورد تایید سازمان‌های بین المللی است باید تزریق شود تا ایمنی جمعی ایجاد شود و زنجیره ویروس قطع شود و به زودی این واکسن در دسترس مردم دنیا و کشورمان قرار خواهد گرفت. کشورهایی که واکسیناسیون بالایی را انجام داده اند ممکن است که پیک اپیدمی در ابن مناطق رخ بده، اما میزان مرگ و میر در این کشورها کاهش پیدا می‌کند و ما باید به سمت واکسیناسیون عمومی برویم.

وی بیان کرد: آمریکا و دیگر مناطق میزان واکسیناسیون شان بالاست و واکسن به دیگر کشورها می‌فرستند به طور مثال آمریکا و اروپا ۲۰ میلیون دز واکسن به آفریقا فرستاده است و خودشان می‌دانند که زدن واکسن به مردم شان به تنهایی موثری نیست.

رئیسی ادامه داد: هیچ مخالفتی برای واردات واکسن توسط بخش خصوصی نشده است. صادقانه با مردم باید صحبت کنیم ما تا به این لحظه ۳۵مجوز برای واردات واکسن صادر کرده ایم، اما دریغ از اینکه یک دز واکسن توانسته باشند که وارد کشور کرده باشند. نه اینکه بخش خصوصی ضعیف است نه این شرکت‌ها داروهای کمیاب را وارد کشور می‌کنند. امروزه واکسن یک موضوع فرا سلامت است و واکسن معادله دولت با دولت است و واکسن به یک شرکت خصوصی در دنیا نمی‌فروشند.

رئیسی گفت: واکسن یک کالای سیاسی و استراتژیک در دنیا تبدیل شده است و ما سراغ نداریم که یک بخش خصوصی واکسن را از جایی خریده است. اگر یک شرکت خصوصی بخواهد از چین با روسیه واکسنی را بخرد باید نامه از دولت ایران داشته باشد در غیر اینصورت کشورهای مبدا به این شرکت واکسن نمی‌فروشند. وقتی که سفیر ما در کشورهای تولید کننده واکسن است دیگر نیازی به معرفی بهش خصوصی نبوده و سفیر ایران نماینده کشورمان محسوب می‌شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: متأسفانه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی متناسب با رنگ‌بندی شهرها نیست؛ در همین تهران شاهد هستیم که همه اصناف باز هستند. با دستور رئیس‌جمهور و پیشنهاد وزیر بهداشت، فردا صبح یک جلسه اضطراری با حضور وزیر کشور پیرامون اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

47231

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قانون جدید «مهریه» شامل کسانی که قبلا ازدواج کرده‌اند هم می‌شود؟
    قانون جدید «مهریه» شامل کسانی که قبلا ازدواج کرده‌اند هم می‌شود؟ 14 ساعت پیش
  • نوبت جرم‌گیری دندان‌ها را فراموش کردید؟ خطرات پنهان جدی‌تر از چیزی هستند که فکرش را می‌کنید
    نوبت جرم‌گیری دندان‌ها را فراموش کردید؟ خطرات پنهان جدی‌تر از چیزی هستند که فکرش را می‌کنید 14 ساعت پیش
  • راهنمای نجات سالمندان از کلاهبرداری‌های تلفنی
    راهنمای نجات سالمندان از کلاهبرداری‌های تلفنی 14 ساعت پیش
  • چرا تهران هر روز آلوده‌تر می‌شود؟
    چرا تهران هر روز آلوده‌تر می‌شود؟ 14 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 9335
  • اقتصاد 7734
  • بازار مالی 1719
  • بین الملل 14249
  • تبلیغات 29
  • جامعه 9028
  • دانش 6522
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7226
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1129
  • ورزش 21279

جدیدترین مقالات

  • ابلاغ شرایط اعطای تسهیلات تبصره 15 برای حمایت از فعالان حوزه گردشگری 
    ابلاغ شرایط اعطای تسهیلات تبصره 15 برای حمایت از فعالان حوزه گردشگری  6 ساعت پیش
  • گردهمایی مسوولان ارشد بیمه فارس به همت بیمه پاسارگاد در شیراز
    گردهمایی مسوولان ارشد بیمه فارس به همت بیمه پاسارگاد در شیراز 6 ساعت پیش
  • استاندارگیلان بهنگام سفربه مسکو گفت: افزایش مبادلات بین بنادر ایرانی وبنادر کشورهای همسایه در دریای کاسپین است
    استاندارگیلان بهنگام سفربه مسکو گفت: افزایش مبادلات بین بنادر ایرانی وبنادر کشورهای همسایه در دریای کاسپین است 6 ساعت پیش
  • هرمزگان آماده مقابله با هجوم ملخ های صحرایی است
    هرمزگان آماده مقابله با هجوم ملخ های صحرایی است 6 ساعت پیش
  • حمایت کمیته امداد قزوین از ۴۸۳دانشجو
    حمایت کمیته امداد قزوین از ۴۸۳دانشجو 6 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور