احداث نیروگاه خورشیدی ویژه اقشار کم درآمد با ۵۰۰ میلیون ریال وام

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، سارا صالحی در زمینه توسعه نیروگاههای خورشیدی اظهار داشت: با توجه به ابلاغیه اخیر وزیر نیرو، دو اتفاق مثبت در حوزه توسعه سامانه های برق خورشیدی رقم خورده است اول افزایش ۴۰ درصدی نرخ پایه قرارداد خرید تضمینی و بحث دوم افزایش سقف ظرفیت قابل نصب محدود به ظرفیت انشعاب تا ۲۰۰ کیلووات می باشد که بدین ترتیب نرخ پایه ی قرارداد خرید تضمینی سامانه های برق خورشیدی تا ۲۰ کیلووات طبق مصوبه اخیر وزیر نیرو معادل ۱۴۵۶۰ ریال به ازا هر کیلووات ساعت برق می باشد.
وی گفت: طرح های ویژه توسعه سامانه برق خورشیدی در دست اقدام است و در حال حاضر طرح ویژه توسعه سامانه های برق خورشیدی خانگی ویژه اقشار کم درآمد در قالب طرح بسیج روشنایی در دست اجرا است.
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق اصفهان گفت: در این طرح تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی ۵ ساله با کارمزد حداقلی چهار درصد به هر خانوار تعلق می گیرد. برای برخورداری از این تسهیلات کافی است متقاضی در سامانه ebs وام بسیج سازندگی ثبت نام و درخواست خود مبنی برتقاضای برخورداری از تسهیلات را ثبت نماید و در صورت واجد شرایط بودن، تسهیلات تخصیص یافته و متقاضی می تواند نسبت به نصب سامانه های برق خورشیدی سه کیلوواتی فقط با استفاده از این تسهیلات و یا سامانه برق خورشیدی پنج کیلوواتی در صورت امکان تامین مابه التفاوت هزینه به صورت شخصی، اقدام نماید.
وی تاکید کرد: مراحل بعدی و اجرایی احداث سامانه متعاقب انجام فرایند استفاده از تسهیلات وتخصیص نهایی مبلغ وام از طریق پیمانکاران شرکت توزیع انجام خواهد شد.
صالحی گفت: هر کس به اندازه خودش می تواند به اندازه دو درجه در کاهش بار حتی با خاموش نمودن یک لامپ و استفاده از دور کند کولر شرایط بهتری را برای دیگر همشهریان ایجاد کند. توجه به کوچکترین پتانسیل ها در مدیریت و بهینه سازی مصرف از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
صالحی خاطر نشان کرد: واقعی شدن هزینه های تامین انرژی و ایجاد انگیزه برای مشترکین در بهینه مصرف کردن نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد و مادامی که مشترک خانگی ما هزینه برق آنها کمتر از هزینه دیگر کالاها در سبد خانواده باشد گوش شنوایی برای کاهش مصرف وجود نخواهد داشت.
وی گفت: در تمام دنیا کنترل همه فرایندها به راحتی با استفاده از مفاهیم ،شاخص ها و اهرم های اقتصادی قابل انجام است و به عبارتی با حربه اقتصاد به راحتی می توان نسبت به مدیریت بار و انرژی سمت مشترک یا مصرف کننده اقدام نمود و حتی او را مجاب به بهره و سود اقتصادی بیشتر می کنیم.
۴۸