اپل حکم پرداخت غرامت ۳۰۰ میلیون دلاری نقض پتنت را لغو کرد
دادگاه منطقه شرقی تگزاس در ماه مارس از اپل خواست تا به خاطر تخطی از قوانین مدیریت حقوق دیجیتال (DRM) بیش از ۳۰۰ میلیون دلار به شرکت PMC غرامت بپردازد. این شرکت حالا حکم دیگری گرفته که اساسا حکم قبلی را رد و PMC را به سوءاستفاده از حقوق پتنتها متهم میکند.
به گزارش بلومبرگ، پتنتی که حکم ۳۰۸ میلیون دلاری ماه مارس بر مبنای آن صادر شد، حالا در دادگاه تجدیدنظر غیرقابل اجرا شناخته شده است. چون شرکت PMC عمدا ثبت پتنت خود در اداره نشان تجاری و پتنت آمریکا را به تعویق انداخته تا بعدا بتواند پول بیشتری دریافت کند.
درخواست پتنت شرکت PMC به دهه ۱۹۸۰ برمیگردد، اما هیچ پتنتی تا سال ۲۰۱۰ به این شرکت اعطا نشده بود. بر اساس حکم دادگاه تجدیدنظر، این استراتژی شامل تاخیری غیرمعقولانه بوده و از سیستم ثبت پتنت سوءاستفاده کرده است. در رویهای که تحت عنوان پتنتهای زیرآبی از آن یاد شده، شرکتها صدور پتنتهای خود را به زمانی موکول میکنند که یک شرکت دیگر از فناوری آنها استفاده کرده باشد.
دادگاه حتی در اسناد داخلی PMC مشاهده کرده که این شرکت از اپل به عنوان یکی از کاندیداهای طبیعی برای هدف قرار گرفتن در سال ۱۹۹۱ نام برده است. طبق اطلاعات موجود در این اسناد، PMC اطمینان یافته که پتنتهایش تا پیش از نقض شدن توسط شرکتهای فعال در بازار صادر نشود. این شرکت در کنار اپل از اینتل و مایکروسافت هم به عنوان کاندیداهای احتمالی برای نقض پتنتها اسم برده است.
همانطور که گفتیم شرکت PMC در ماه مارس در دادگاه برنده ۳۰۸.۵ میلیون دلار غرامت شد و توانست اپل را به نقض پتنتهای DRM در فناوری FairPlay متهم کند. از این فناوری برای اشتراکگذاری محتواهای رمزنگاریشده در سرویسهایی مثل آیتونز، اپ استور و اپل موزیک استفاده میشود. اپل و PMC هنوز نسبت به رای دادگاه تجدیدنظر واکنشی نشان ندادهاند.