استانها

بستر اشتغال برای ۴ میلیون دانش آموخته در کشور فراهم نیست

به گزارش خبرآنلاین از مازندران‌ ‌؛ علی بابایی کارنامی در مراسم مغارفه سرپست جدید صندوق کارآفرینی امید مازندران با بیان اینکه جای بسی خوشحالی است که یک مازندرانی سکاندار صندوق کارآفرینی استان شد اظهار داشت: چهار میلیون نفر دانش آموخته در کشور داریم که نیازمند بستری برای اشتغال می باشند.
وی به نقش تعیین کننده صندوق کارآفرینی امید برای ایجاد بستری مناسب برای این جوانان اشاره کرد و گفت: مجلس در برنامه هفتم نگاه ویژه ای به صندوق کارآفرینی امید در کشور با توجه به نقش تعیین کننده و عملکرد بسیار فعال این صندوق در ایجاد اشتغال دارد. اصحابی عضو هیئت مدیره صندوق کارآفرینی کشور نیز با اشاره به اینکه برای قدرت مانور بیشتر خدمتگذاری به مردم؛ تعطیلی در برنامه های صندوق معنی ندارد پاکدستی را یکی از اولویت های شاخص انتخاب مدیران در صندوق کارآفرینی دانست.
وی گفت: دکتر حاتمی از نیروهای پاکدست و ساعی صندوق کارآفرینی در استان است که قطعا همچون مدیر قبلی منشاء خدمات ارزنده خواهد بود.
اصحابی با اشاره به جذب یک و نیم میلیارد دلاری اعتبار صندوق بعداز سال ۹۶ از صندوق توسعه ملی به نگاه مثبت و حمایتی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت:۴۷ درصد دریافت کنندگان تسهیلات صندوق کارآفرینی را زنان تشکیل می دهند که نشان از اعتماد به نفس بالای آنان دارد.
عضو هیئت مدیره صندوق کشوری با اشاره به اجرای خوب طرح هر روستا یک محصول یا روستای بدون بیکار در مازندران گفت: ۴۰۰ روستا در کشور را در این خصوص هدفگذاری کرده ایم و بنا داریم این رقم را به دوبرابر برسانیم.
وی از حمایت صندوق کارآفرینی کشور به ۲۵۰۰ واحد بومگردی خبرداد و گفت: حمایت از مراکز رشد با انعقاد تفاهم نامه های همکاری با تمامی دانشگاه های سراسر کشور در دستور ویژه صندوق قرار دارد که اولویت با جوانان تحصیلکرده بیکار است.
محمد رضا حاتمی سرپرست صندوق کارآفرینی امید مازندران هم نیز گفت:: صندوق کارآفرینی امید موسسه مالی و اجتماعی است که ماموریت آن تامین مالی کسب و کارهای خرد بازار محور می باشد.
وی با یان اینکه: شناسایی جوانان واجد شرایط ، توانمندسازی آنان و کمک برای ایجاد کسب و کارهای کوچک با رویکرد کارآفرینانه و در نهایت اطمینان از پایداری این کسب و کار هااست افزود: در چند سال اخیر اولویت پرداخت با محور روستاها در قالب سه طرح هر روستا یک محصول ، روستای بدون بیکار و صندوق‌های خرد محلی بانوان بوده ما در استان مازندران ۳۰ مزیت روستایی شناسایی کردیم که در۱۵ روستا به مرحله اجرا رسیده است. مزیت های در قالب طرح های گردشگری و بوم گردی ، صنایع دستی ،کشاورزی ، پرورش دام و طیور و پرورش گل و گیاه بوده است.
وی بیان داشت: معتقدیم توسعه روستاها موجب مهاجرت معکوس و اشتغال جوانان روستایی و در نهایت توسعه پایدار خواهد شد .

۴۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا