فناوری اطلاعات

توانایی پیش‌بینی بلایای طبیعی توسط Bellwether، هوش مصنوعی آلفابت،

جهان به معنای واقعی کلمه در آتش است. پیش‌بینی بلایای طبیعی قبل از اینکه از کنترل خارج شوند یا حتی پیش از وقوع، کلید حفظ کیفیت معقول زندگی در قرن آینده خواهد بود. این امر یک مسئله بزرگ و جهانی است. همچنین یکی از اصول آلفابت است که معتقد است می‌تواند به مقابله با این موضوع کمک کند.

به گزارش سیلاد، کارخانه X متعلق به گوگل، اخیرا رسماً از پروژه  Bellwether، آخرین پیشنهاد خود برای به کارگیری فناوری برای برخی از بزرگترین مشکلات، رونمایی کرد. در این برنامه استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای شناسایی بلایای طبیعی مانند آتش سوزی و سیل در سریع‌ترین زمان ممکن است. Bellwether اگر به درستی اجرا شود، می‌تواند تغییری بزرگ در مقابله با بلایای طبیعی باشد.

سارا راسل، سرپرست پروژه در یک پست رسانه اجتماعی می‌گوید :« Bellwether  هدف شرکت X برای درک و پیش‌بینی تغییرات در سراسر زمین است، به طوری که هر سازمان، فرد یا کسب‌وکاری می‌تواند سؤالات هوشمندانه‌تر و به موقع‌تری درباره محیط طبیعی و ساخته شده بپرسد. تا به حال، به‌کارگیری هوش مصنوعی در پرسش‌های فضایی زمین بسیار سخت و پرهزینه بوده است، اما تیم ما از برخی از جدیدترین پیشرفت‌ها در یادگیری ماشینی علاوه بر مهندسی مستقیم برای  حل این موضوع استفاده کرده است.»

انتشار پروژه Bellwether با اخباری مبنی بر اینکه واحد نوآوری دفاعی گارد ملی ایالات متحده (DIU) از “موتور پیش‌بینی” این سازمان استفاده خواهد کرد، همزمان است. به گفته تیم‌های تحقیقاتی، فناوری کنونی این پتانسیل را دارد که زمان پاسخ‌دهی را ساعت‌ها یا روزها به تاخیر بیندازد و به جان و دارایی انسان آسیب‌های بی‌شمار وارد کند.

 

برایان مک گری، سرهنگ گارد، خاطرنشان می‌کند: «در حال حاضر، تحلیلگران ما باید زمانی را صرف مرتب سازی داده‌ها کنند تا تصاویری را پیدا کنند که مناطقی را که بیشتر تحت تأثیر بلایای طبیعی قرار دارند، پوشش دهند. سپس آنها باید تصاویر را با زیرساخت‌های اطراف مرتبط کنند، تمام ویژگی‌های مربوطه را برچسب گذاری کرده، و تنها پس از آن می‌توانند آسیب قابل توجه را پیش‌بینی و تحلیل کرده و آن را به تیم‌های پاسخ دهنده ارسال کنند.»

به گزارش سیلاد، تیم Bellwether تاکنون دو ابزار تولید کرده است. اولین مورد برای پیش‌بینی خطر آتش‌سوزی جنگلی تا پنج سال آینده طراحی شده است. دومی یک ابزار پاسخگویی است که به اولین پاسخ‌دهندگان کمک می‌کند تا زیرساخت‌های حیاتی را در پی بلایای طبیعی یا تغییرات شدید آب و هوایی شناسایی کنند.

گوگل مدتی است که در حال بررسی استفاده از مدل‌های یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی برای پیش‌بینی بلایای طبیعی است. مشارکت پروژه بل‌وتر با گارد ملی به خوبی می‌تواند اعتبار مهم این کار را ثابت کند.

مجله خبری سیلاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا